Gebelik olsaydi kanda cikardi anca soyle bir durum olabilir oda cok nadir olan birsey adet gunune yakin yumurtlayacaksin o zaman gec dollenme oluyor o zaman kanda cikmayabilir.adet gununu 10 gun gecince dra git istersenVerdim bugün ama negatif çıktı. .bekleseemmi birdaha kan testi icin
tamm çok tesk edrm..bende Hipotiroidi var oda etkili olmuş olabilirGebelik olsaydi kanda cikardi anca soyle bir durum olabilir oda cok nadir olan birsey adet gunune yakin yumurtlayacaksin o zaman gec dollenme oluyor o zaman kanda cikmayabilir.adet gununu 10 gun gecince dra git istersen
Progestanin kapsulu var igneyle bir kere delip vajinaya koyuyorum.buarada neyi bekleme canim drun ne diyorsa onu yap.ben adettime bes gun varken test yapmistim test yaptigim gun lekem geldi ondan bir hafta sonra yine geldi bu hafta yine geldi ve ayni zamanda kanda geldi dun bebegi ve kalp atislarini gorduk Allaha sukur.istirahat etmeye calusiyorum ama mumkun olmuyor kucuk bebegim var.Rabbim nasip ettiyse bu kanamalara ragmen bu bebekler dogacak.Canım sen ne kullanıyosun düşük için. Benım bugun iğne yapıldı. Ama az bişey kanama olmuş. Doktoru aradım. Vajınadan hap kullanacakmışım. Beklesemmiki acaba
Basta benimde yoktu canim uzuluyordum heralde hamile degilim ben diyordumBende bulantıda yok hiç. Allahım korktuklarımıza uğratmasın İnşallah
Hayırlı olsun canım. Kac haftalıksınKizlar hcg testi 1900 cikti ve kese göründü folik asite basladim darisi hepimizin basina inssallh daha cok sevinmiyorum kalp atisini duyana kadar beklicem bu arada aklima takildi yaz geliyor zika virusu turkiyeye gelebilirmis cok dikkat edin sivrisineklere
Ben Hrs ye Coşkun hocaya gıdıyorum. Çok memnunum canımKızlar Ankarada olanlar doktora nereye kime gidiyor paylaşırlarsa sevinirim henüz doktora gitmedim hangi hastaneye kime gideceğime de karar veremedim.
Bu sabah iğne yapıldı ya bana. Acaba aynı gun fitilde koyarsam fazla gelırmiki dıye düşündüm. İnşallah kanama olmaz yatıyorum zaten.Progestanin kapsulu var igneyle bir kere delip vajinaya koyuyorum.buarada neyi bekleme canim drun ne diyorsa onu yap.ben adettime bes gun varken test yapmistim test yaptigim gun lekem geldi ondan bir hafta sonra yine geldi bu hafta yine geldi ve ayni zamanda kanda geldi dun bebegi ve kalp atislarini gorduk Allaha sukur.istirahat etmeye calusiyorum ama mumkun olmuyor kucuk bebegim var.Rabbim nasip ettiyse bu kanamalara ragmen bu bebekler dogacak.
Canım sen çalışıyomusunKızlar Ankarada olanlar doktora nereye kime gidiyor paylaşırlarsa sevinirim henüz doktora gitmedim hangi hastaneye kime gideceğime de karar veremedim.
Yok canım evdeyim çalışmıyorum. Çalışmak nasip olmadı Bayadır evdeyim.Canım sen çalışıyomusun
Buğza canım çok geçmiş olsun canım gittin mi doktora ne dedi. İnşallah yolunda gider sağlıkla devam eder deniz seninle.
Can'ım içini rahat tut dua et inş tutunacak bebeklerimizBu sabah iğne yapıldı ya bana. Acaba aynı gun fitilde koyarsam fazla gelırmiki dıye düşündüm. İnşallah kanama olmaz yatıyorum zaten.
Sevindim iyi olmana inşallah daha iyi olursun. Dua et ve sakin ol ki yolunda gitsin inşallah.Doktorumla konuşamadım. Cuma sabah 10 buçukta muayeneye gideceğim. Şimdi biraz daha iyiyim.
Canım kanda çıkmadıysa yoktur maalesef. Bidakine ay inşallaj gönlünce olurVerdim bugün ama negatif çıktı. .bekleseemmi birdaha kan testi icin
Belki idrar yolu enfeksiyonu yada mantar varsa o sebep olabilir gibi geldi bana CanımDaha once sordum ama gozden kacti sanirim.
Kanamasi, lekelenmesi olan arkadaslar o an bir sey hissediyor musunuz?
Benim iki defa oldu ikisinde de hafif yanma oldu vajinada.
Pazartesi gideceğim kontrole orda sorarim ama sizde durum ne merak ettim.
Acaba vajinada yara vs gibi bir sey var da ordan mi kan geliyor acaba diye dusunmeden alamiyorum kendimi
Tesekkurler.Belki idrar yolu enfeksiyonu yada mantar varsa o sebep olabilir gibi geldi bana Canım
Benımde düşük tehlikem varmış. Bugun iğne vurdular bana. Bır saat kadar önce bıraz kan gördum. Bende sanki adet olacakmışım gıbı agrı var. İnşallah bır daha olmaz. Bır hafta sonra tekrar bakacsklarmış canımDaha once sordum ama gozden kacti sanirim.
Kanamasi, lekelenmesi olan arkadaslar o an bir sey hissediyor musunuz?
Benim iki defa oldu ikisinde de hafif yanma oldu vajinada.
Pazartesi gideceğim kontrole orda sorarim ama sizde durum ne merak ettim.
Acaba vajinada yara vs gibi bir sey var da ordan mi kan geliyor acaba diye dusunmeden alamiyorum kendimi
İnşallah canım. Rabbim çok büyük. İnşallah hepımızın bebekleri sağ salim doğacak. Burada eesımlerını paylaşacağız bebişlerimizin İnşallahCan'ım içini rahat tut dua et inş tutunacak bebeklerimizben bugünü görürmüyüm diyordum 5 tüp Bebek'ten sonra inş tutunacaklar