2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Verdim bugün ama negatif çıktı. .bekleseemmi birdaha kan testi icin
Gebelik olsaydi kanda cikardi anca soyle bir durum olabilir oda cok nadir olan birsey adet gunune yakin yumurtlayacaksin o zaman gec dollenme oluyor o zaman kanda cikmayabilir.adet gununu 10 gun gecince dra git istersen

Gebelik olsaydi kanda cikardi anca soyle bir durum olabilir oda cok nadir olan birsey adet gunune yakin yumurtlayacaksin o zaman gec dollenme oluyor o zaman kanda cikmayabilir.adet gununu 10 gun gecince dra git istersen
tamm çok tesk edrm..bende Hipotiroidi var oda etkili olmuş olabilir

Canım sen ne kullanıyosun düşük için. Benım bugun iğne yapıldı. Ama az bişey kanama olmuş. Doktoru aradım. Vajınadan hap kullanacakmışım. Beklesemmiki acaba
Progestanin kapsulu var igneyle bir kere delip vajinaya koyuyorum.buarada neyi bekleme canim drun ne diyorsa onu yap.ben adettime bes gun varken test yapmistim test yaptigim gun lekem geldi ondan bir hafta sonra yine geldi bu hafta yine geldi ve ayni zamanda kanda geldi dun bebegi ve kalp atislarini gorduk Allaha sukur.istirahat etmeye calusiyorum ama mumkun olmuyor kucuk bebegim var.Rabbim nasip ettiyse bu kanamalara ragmen bu bebekler dogacak.

Kizlar hcg testi 1900 cikti ve kese göründü folik asite basladim darisi hepimizin basina inssallh daha cok sevinmiyorum kalp atisini duyana kadar beklicem bu arada aklima takildi yaz geliyor zika virusu turkiyeye gelebilirmis cok dikkat edin sivrisineklere

Kızlar Ankarada olanlar doktora nereye kime gidiyor paylaşırlarsa sevinirim henüz doktora gitmedim hangi hastaneye kime gideceğime de karar veremedim.

Hayırlı olsun canım. Kac haftalıksın

Bu sabah iğne yapıldı ya bana. Acaba aynı gun fitilde koyarsam fazla gelırmiki dıye düşündüm. İnşallah kanama olmaz yatıyorum zaten.

Bu sabah iğne yapıldı ya bana. Acaba aynı gun fitilde koyarsam fazla gelırmiki dıye düşündüm. İnşallah kanama olmaz yatıyorum zaten.
Can'ım içini rahat tut dua et inş tutunacak bebeklerimiz ben bugünü görürmüyüm diyordum 5 tüp Bebek'ten sonra inş tutunacaklar

Daha once sordum ama gozden kacti sanirim.
Kanamasi, lekelenmesi olan arkadaslar o an bir sey hissediyor musunuz?
Benim iki defa oldu ikisinde de hafif yanma oldu vajinada.
Pazartesi gideceğim kontrole orda sorarim ama sizde durum ne merak ettim.
Acaba vajinada yara vs gibi bir sey var da ordan mi kan geliyor acaba diye dusunmeden alamiyorum kendimi

Belki idrar yolu enfeksiyonu yada mantar varsa o sebep olabilir gibi geldi bana Canım

Belki idrar yolu enfeksiyonu yada mantar varsa o sebep olabilir gibi geldi bana Canım
Tesekkurler.
İki kanamanin ikisinde de ayni şeyi yasamam bana da böyle dusunduruyor. İlk kizimda da kanamam oluyordu ama onda bir sey hissetmiyordum.umarim bu sebeplerden oluyordur

Benımde düşük tehlikem varmış. Bugun iğne vurdular bana. Bır saat kadar önce bıraz kan gördum. Bende sanki adet olacakmışım gıbı agrı var. İnşallah bır daha olmaz. Bır hafta sonra tekrar bakacsklarmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…