Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim arkadaşımın bebeğinin 21. gün düşmüştü. Bebekten bebeğe değişiyor sen o cahil cahil insanların lafına bakıp hiç üzme kendini lütfenBu göbek bağı kal günde düşüyor peki taktım buna bu sefer
Çok sevindim sizin adınıza ❤ Sağlıkla büyüsün bebekleriniz ❤ Benim de 27 aylık bir kızım var, sezaryan doğum yaptım. Şu an 30 haftalık hamileyim. Güzel ssvd hikayelerini duymak umut veriyor. Biz yurtdışındayız aslında burada ilk sezaryan sonrası vajinal doğumu destekliyorlar ama Türkiye'de çok yaygın olmaması beni bazen endişelendiriyor.Ultrasonla rahim iç dikişlerine baktılar, çatı muayenesi yaptılar. Bütün olasılıkları konuştuk suni sancı verilemeyeceği, doğumu başlatmak için herhangi bir şey yapamayacağı işte her an sezeryana dönebileceğimiz falan. Dikkat ettiğim bi şey olmadı açıkçası evde bi bebeğim daha vardı ben çok istiyordum ve yapabilecek bir dr bulmuş oldum.
Canım benim bende 5 kasımda yaptım ilk gün den itibaren mama takviyesi veriyorum başta önemsemedim 80 -90 cc verdim günlük ama çocuğum çok kilo vermiş bunları yaşayacağıma keşke dolu dolu verseydim mamayı bizim birinci görevimiz bebeği doyurmak ne şekilde olduğunun şu anlık bi önemi yok, kendini düzenli aralıklarda 2.5 saatte bir sağ muhakkak, o sütler elbet gelecek coşacak dua edelim ben şu an sütü yok farz edip mama ile besliyorum çok kahroluyor insan ama eline bişey geçmiyor o yüzden sen bakma başkalarınaArkadaşlar çarşamba günü bebeğimi spinal anestezi ile doğurdum. Ama damla sütüm yok, ne yapıcam akıl verin. Bestlak damla aldım, nasıl kullanıyorsunuz siz. Neler yapmak lazım, çocuk aç sürekli ağlıyor mama veriyorum maaşesef
Canım hala gelmedi mi peki sütün? Sürekli emziriyorum bebeği süt sağmayı denemedim henüz. Bebeği süt var gibi emzirip mama veriyorum şırınga ile bende dediğin ölçülerde veriyorum toplam. Bebeğim 3480 doğdu hastane çıkışı 3180di çok üzüldüm. Sıcak duş aldım, hoşaf içiyorum bir şeyler yiyorum ama yok. Meme ucumda krem sürüyorum ama yara oldu çocuğum çekiyor ama boş. İnşallah gelir biran önceCanım benim bende 5 kasımda yaptım ilk gün den itibaren mama takviyesi veriyorum başta önemsemedim 80 -90 cc verdim günlük ama çocuğum çok kilo vermiş bunları yaşayacağıma keşke dolu dolu verseydim mamayı bizim birinci görevimiz bebeği doyurmak ne şekilde olduğunun şu anlık bi önemi yok, kendini düzenli aralıklarda 2.5 saatte bir sağ muhakkak, o sütler elbet gelecek coşacak dua edelim ben şu an sütü yok farz edip mama ile besliyorum çok kahroluyor insan ama eline bişey geçmiyor o yüzden sen bakma başkalarına
Bana kan sulandırıcı yazdılar cnm iğne oluyorumAyyy adama bu saatte emboli çorabı getirttim
Varis çorabımı doktora sordum tekrar oda sen kullanma emboli olur yazmış kan sulandırıcı kullanan gebelerin ameliyatında kullanıyoruz varisi dedi
Arkadaşlar çarşamba günü bebeğimi spinal anestezi ile doğurdum. Ama damla sütüm yok, ne yapıcam akıl verin. Bestlak damla aldım, nasıl kullanıyorsunuz siz. Neler yapmak lazım, çocuk aç sürekli ağlıyor mama veriyorum maaşesef
Ay inşallah benimkide çabuk olur 13 saat gözüme çok geldi canım yaSerum canım suni sancı bildiğin kendi sancının serumlanmış hali işte. Doğumun gidişatına göre miktar ve hızını ayarlıyolar. Kendi sancın neyse o aslında sadece sıklık ve şiddet ayarlanabiliyo. İlk doğumumda iki serum aldım sancıyı 13 saat sürdü açılmam yavaştı çünkü ona göre verdiler. Bu doğumumda açılmam hızlı oldu yarım serum sancı aldım 5 saat sürdü doğum. İkisinde de 2 cm açıklığım vardı ve suyum gelmişti.
Canım bebeği her halükarda emzir hatta tavsiyem ten tene yapın. Yorganın içinde sen de üstünü çıkar bebeğin de aynı şekilde öyle emzir. Stresi düşünme bebeğin emmesine ve aranızdaki o sıcak bağa odaklan baş başa.Arkadaşlar çarşamba günü bebeğimi spinal anestezi ile doğurdum. Ama damla sütüm yok, ne yapıcam akıl verin. Bestlak damla aldım, nasıl kullanıyorsunuz siz. Neler yapmak lazım, çocuk aç sürekli ağlıyor mama veriyorum maaşesef
Derhal sağ bak bana hemşireler sağma dedi ama sağmayınca daha kötüye gitti şimdi çok az da olsa gelmeye başladı tekrarCanım hala gelmedi mi peki sütün? Sürekli emziriyorum bebeği süt sağmayı denemedim henüz. Bebeği süt var gibi emzirip mama veriyorum şırınga ile bende dediğin ölçülerde veriyorum toplam. Bebeğim 3480 doğdu hastane çıkışı 3180di çok üzüldüm. Sıcak duş aldım, hoşaf içiyorum bir şeyler yiyorum ama yok. Meme ucumda krem sürüyorum ama yara oldu çocuğum çekiyor ama boş. İnşallah gelir biran önce
Geçer Allahın izniyle doğum dediğin bir gün sonra cennet kokusuyla annelikAy inşallah benimkide çabuk olur 13 saat gözüme çok geldi canım ya
Bı kaç kişiden okudumda zor falan dediler gözüm korkmuştu sen yaİnca rahatladim çok teşekkür ederim
Doğumdan sonra da devam ediyor musun canımBana kan sulandırıcı yazdılar cnm iğne oluyorum
Benim de aralığım 35 ay oldu sizin de aynı aşağı yukarı tr de dr lar biraz fazlaca rahatına düşkün diye düşünüyorum benÇok sevindim sizin adınıza ❤ Sağlıkla büyüsün bebekleriniz ❤ Benim de 27 aylık bir kızım var, sezaryan doğum yaptım. Şu an 30 haftalık hamileyim. Güzel ssvd hikayelerini duymak umut veriyor. Biz yurtdışındayız aslında burada ilk sezaryan sonrası vajinal doğumu destekliyorlar ama Türkiye'de çok yaygın olmaması beni bazen endişelendiriyor.
Bestlak damlayı nasıl kullanıyorsun canım. Duş aldım. Bulgur pilavı yiyorum, rezene çayı yaptım.kuru dut falan yiyrumCanını sıkma canım. Sütün inmesi 3 4 günü bulabiliyor. Duşa almak serbest ise sıcak duşta masaj yap göğüslerine. Yoksa sıcak havlu koy. Masaj yap. Emzir bebeğini. Geleceğine inan. Benim de azdı. Uyku süt için en önemli şey. Stres yapar ağlarsan azalıyor. Maalesef denendi test edildi onaylandı
Bebeği emerken ona sevgi dolu bak. Aranızda bağ kurmaya çalış. İlk zamanlar ben çok zorlanmıştım oksitosin öyle salgılanıyor.
Bestlak kullanmaya ben de yeni başladım. Bence faydasını görmeye başladım. İlk başlarda iki göğsümden zar zor 10 cc ancak süt çıkıyordu. Şimdi tekinden 20yi buluyoruz .zamanla artacak inşallah
Bende Salı günü spinal sezeryan oldum yeni daha damla damla gelmeye başladı yinede sürekli emziriyorum hergün sıcak suyla duş alıp göğüslerime masaj yapıyorum, bol bol komposto ve su tüketiyorum 1hafta 10 güne anca iniyor süt diyorlar zatenArkadaşlar çarşamba günü bebeğimi spinal anestezi ile doğurdum. Ama damla sütüm yok, ne yapıcam akıl verin. Bestlak damla aldım, nasıl kullanıyorsunuz siz. Neler yapmak lazım, çocuk aç sürekli ağlıyor mama veriyorum maaşesef
Ya duyduğuna eminim çıtırtıya zıplıyor çocukta işte geçmeyince can sıkıcı oluyorBizim arkadaşın bebeği 5. Sefer de geçti kuzum takma kafana bazen o nem oranı ile alakalı bir şeymiş bebek 1 Ağustosta doğmuştu
Duşu bantla mı alıyorsun canımBende Salı günü spinal sezeryan oldum yeni daha damla damla gelmeye başladı yinede sürekli emziriyorum hergün sıcak suyla duş alıp göğüslerime masaj yapıyorum, bol bol komposto ve su tüketiyorum 1hafta 10 güne anca iniyor süt diyorlar zaten