- 7 Nisan 2015
- 185
- 282
- 43
İnşallah canımİnşallah Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. İnşallah güzel haberler alırsın doktordan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİnşallah Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. İnşallah güzel haberler alırsın doktordan canım
Duadan ve beklemekten başka yapacak bişey yok şuanİnşallah artar canım dua edelim bol bol
İnş hayırlısıyla kucagımıza almak nasip olurKahverengi lekelenmeyi cok onemsemeyin, iceride oluşan kanama bölgelerini disariya atiyormus rahim bu şekilde. Yani bana ilkinde dr öyle söylemişti. Kirmizi asil riskli olanmis sanirim.benim o sekilde 10-15 gun sürmüştü, cok şükür bir sey olmadi.
İnsallah simdi de oyle olur.
Sagolun size de geçmiş olsun 2Geçmiş olsun inşallah sağsalim alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Benimde 2 gündür lekelenmem var doktora gittim kese göründü ve düzenli dedi.beta istedi tekrar ama sonuç çok iç açıcı çıkmadı beta çok artmamış kesede bir hafta geriden geliyormuş sanırım kaybedicem
Normaldi canımZencefil gebelikte özellikle tavsiye edilir bulantilar için de birebirmis. Nane pek iyi değil benim bildiğim bitki çayı olarak ıhlamur tavsiye ediyorlar sadece
Günaydın canım, senin ilk doğumun normal mi olmuştu sezeryan mi
bazen tarihlerde farklılıklar oluyor benimde ilk oğlumda önce giderdi hep zaten dr son adet tarihini soruyor eğer geriden gitse söylerdi muhakkkakarkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
Bende bilmiyordum. Kahvaltıda bile yerim maydanoz nane.Gecen hafta bol maydonozlu salata yapmistim ben!!!
Nick:moonspell_Kızlar konuyu devretmiş kazen.
Bilgileri alayım sizden de: )
Nick. zeynepsavKızlar konuyu devretmiş kazen.
Bilgileri alayım sizden de: )
Ben hiç bilmiyorum canımBen yavaştan pc başına geçip listeyi hazırlıyım.
Kızlar bugün akıntım var, beyaz açık sarı gibi. Başka derdim yok.
Normal mi bu?
Amaan benide yaz boşver. İnşallah bende sızlerın arasında olmak ıstıyorum.Ben yavaştan pc başına geçip listeyi hazırlıyım.
Normal mi bu?
Normal canım bişey olmazBen yavaştan pc başına geçip listeyi hazırlıyım.
Normal mi bu?
Gecen hafta bol maydonozlu salata yapmistim ben!!!
Şimdiye kadar yedikleriniz aşırı değilse sıkıntı olmaz ama 3 ayı bitirene kadar yememekte fayda var uzak durun çok yemeyin yani ufak tefek 1-2 yaprak yemekten zarar gelmez de ibrahim saraçoğlu ilk 3 ay önermiyor düşük riskini arttırdığı içinBende bilmiyordum. Kahvaltıda bile yerim maydanoz nane.
Ben nane yemistim bir hayli birkac gun once. Bilmiyordum ondan mi oldu yoksa kanama ? Hay Allah..