2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kahverengi lekelenmeyi cok onemsemeyin, iceride oluşan kanama bölgelerini disariya atiyormus rahim bu şekilde. Yani bana ilkinde dr öyle söylemişti. Kirmizi asil riskli olanmis sanirim.benim o sekilde 10-15 gun sürmüştü, cok şükür bir sey olmadi.
İnsallah simdi de oyle olur.
İnş hayırlısıyla kucagımıza almak nasip olur

Geçmiş olsun inşallah sağsalim alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Benimde 2 gündür lekelenmem var doktora gittim kese göründü ve düzenli dedi.beta istedi tekrar ama sonuç çok iç açıcı çıkmadı beta çok artmamış kesede bir hafta geriden geliyormuş sanırım kaybedicem
Sagolun size de geçmiş olsun 2
Bthcg ikiye katlanmamısmı

Zencefil gebelikte özellikle tavsiye edilir bulantilar için de birebirmis. Nane pek iyi değil benim bildiğim bitki çayı olarak ıhlamur tavsiye ediyorlar sadece
Günaydın canım, senin ilk doğumun normal mi olmuştu sezeryan mi
Normaldi canım

Evet nane ve maydanoz iyi değil ilk 3 ay uzak durun kızlar fazla tüketmeyin düşük riskini arttırıyor

arkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor

arkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
bazen tarihlerde farklılıklar oluyor benimde ilk oğlumda önce giderdi hep zaten dr son adet tarihini soruyor eğer geriden gitse söylerdi muhakkkak

Ben yavaştan pc başına geçip listeyi hazırlıyım.

Kızlar bugün akıntım var, beyaz açık sarı gibi. Başka derdim yok.

Normal mi bu?

Gecen hafta bol maydonozlu salata yapmistim ben!!!
Bende bilmiyordum. Kahvaltıda bile yerim maydanoz nane.
Şimdiye kadar yedikleriniz aşırı değilse sıkıntı olmaz ama 3 ayı bitirene kadar yememekte fayda var uzak durun çok yemeyin yani ufak tefek 1-2 yaprak yemekten zarar gelmez de ibrahim saraçoğlu ilk 3 ay önermiyor düşük riskini arttırdığı için

Ben nane yemistim bir hayli birkac gun once. Bilmiyordum :KK43: ondan mi oldu yoksa kanama ? Hay Allah..

Ben nane yemistim bir hayli birkac gun once. Bilmiyordum :KK43: ondan mi oldu yoksa kanama ? Hay Allah..

Ben açıkçası çok inanmıyorum bu otlara vs.
En böyle bir şey varsa istenmeyen gebeliklerde bitkisel çözüm olurdu kimse kürtaj olmazdı.
Sıkma canını her şey yolunda gidecek.

X