Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşgünaydın arkadaşlar bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. tuaf hisler içerisindeyim şimdilik bulantı falan yok çok erken gibi zaten sadece yorgunluk ve baş dönmesi var son adet tarihim 17 nisan bakalım hayırlısı ınşllah kese ve kalp atışlarınıda duyarsam rahatlayacağım
Benim kahverengiydi doktor önemsemedi dun kırmızı oldu hemen doktora gittik o ilacı verdi kesede bi sorun yoktu allaha sukutG gyasmin , senin kanaman nasil oldu?kirmizi miydi yoksa kahverengi lekelenme seklinde mi?
Benim ilk gebeligimde kahverengi olmustu, progestan kullandim ama doktorum cok da onemli olmadigini soylemisti.
Şimdi kirmizi oldu ve oyle deyince insallah kese duruyordur dedi neyse ki duruyormus.
nuru4207 cok tesekkurler bu arada
Günaydın canım. Ben çoktan kalktım ev işleri yapıyorum bıraz. Fazlada bişey yapamıyorum korkuyorum.Günaydınnn iyi pazarlar tazecikk anne adayları uyuyor sanırım daha herkes. tabii herkes benim gibi pazar mesaisi yapmıyor iple çekiyorum bende evde olacağım günleri ..yorucu olmaya başladı bile aşırı yorgun hissediyorum kendimi akşamları. 2-3 gündür sabahları miğdem aşırı bulanıyor kusuyorum malesef saat 12-13 gibi geçiyor Allahdan tüm gün sürmüyor. Tekrar iyi pazarlar herkese
Cok gecmis olsun, bir daha yasamayiz insallah. Ben su an agizdan ilac almiyorum. Vajinadan ve bir de igne. Biribi yaptirdim digeri haftaya. Kanama artmazsa on bes gun sonra gel dedi drBenim kahverengiydi doktor önemsemedi dun kırmızı oldu hemen doktora gittik o ilacı verdi kesede bi sorun yoktu allaha sukut
Beta hcg kacdı senın canımgünaydın arkadaşlar bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. tuaf hisler içerisindeyim şimdilik bulantı falan yok çok erken gibi zaten sadece yorgunluk ve baş dönmesi var son adet tarihim 17 nisan bakalım hayırlısı ınşllah kese ve kalp atışlarınıda duyarsam rahatlayacağım
Baska neler okuyosun canımArkadaşlar kendinize dikkat edin. Gebelikte okunacak tesbihatlar ve dualar var. Onları okuyalım. Ben elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. Ayrıca hergün Yasini Şerif okunması iyiymiş gebelikte.
yapma zaten eşin yapsın ben yemek ve bulaşık haricinde çok bişey yapmıyorum evde eşime attım hepsini :)Günaydın canım. Ben çoktan kalktım ev işleri yapıyorum bıraz. Fazlada bişey yapamıyorum korkuyorum.
Günaydın canım iyi pazarlar.
Demek ki yavaş yavaş başlıyor bulantılar.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Canım ben salı gunu kan verecegım. İçim rahatlasın öyle vereyım dıyorum bulgılerımı. Ne dersinGünaydın canım iyi pazarlar.
Demek ki yavaş yavaş başlıyor bulantılar.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Evet canım. Allah korusun gebelıklerımızın tehlıkelı dönemlerındeyız. Hayırlısıyla şu üç ayı atlatsaydıkyapma zaten eşin yapsın ben yemek ve bulaşık haricinde çok bişey yapmıyorum evde eşime attım hepsini :)
Meryem suresi Yusuf Enbiya İbrahim suresi bunların hergün birini okumaya çalışıyorum. Ayrıyeten Hatim yapıyorum. İlk 3 ayda subhanallahi vebihamdihi tesbihatlar çekmek iyiymiş diye okudum. Birde farz namazlarınızın ardından alimran 35 âyet Rabbi ini diye başlayan yeri sonuna kadarbirde Araf 189. Ayeti kerimeyi okuyorum. İki ayette gebeliklerde ilgiliBaska neler okuyosun canım
Sizin ikinci gebelik miCok gecmis olsun, bir daha yasamayiz insallah. Ben su an agizdan ilac almiyorum. Vajinadan ve bir de igne. Biribi yaptirdim digeri haftaya. Kanama artmazsa on bes gun sonra gel dedi dr
Namazı oturarakmı kulıyosun canım. Eğilirken agrın oluyomuMeryem suresi Yusuf Enbiya İbrahim suresi bunların hergün birini okumaya çalışıyorum. Ayrıyeten Hatim yapıyorum. İlk 3 ayda subhanallahi vebihamdihi tesbihatlar çekmek iyiymiş diye okudum. Birde farz namazlarınızın ardından alimran 35 âyet Rabbi ini diye başlayan yeri sonuna kadarbirde Araf 189. Ayeti kerimeyi okuyorum. İki ayette gebeliklerde ilgili
Evet 5 yasinda bir kizim varSizin ikinci gebelik mi
Teşekkürler canimHayırlı olsun canım inş
Dun beta hcg 266 canimBeta hcg kacdı senın canım