2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Iyi pazarlar guzel anneler.düşük riski olan anneler akliniza geldikce Allahin YA MUCİB zikrini soyleyin.elinizi karniniza koyup bu zikri tekrarlayin

Namazı oturarakmı kulıyosun canım. Eğilirken agrın oluyomu
Normal kılıyorum. Allah'a çok şükür şuan için bir sorunum yok ağrı filan olmuyor. Kasık batması oluyordu geçti şükür.
Oğlumda doğum anına kadar normal kılmıştım. İnşallah bunda da öyle okur.
Yarın ilk muayeneme gideceğim. Heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır

Benimde dun oldu bi kere sonra az az kahverengi oluyo
Geçmiş olsun inşallah sağsalim alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Benimde 2 gündür lekelenmem var doktora gittim kese göründü ve düzenli dedi.beta istedi tekrar ama sonuç çok iç açıcı çıkmadı beta çok artmamış kesede bir hafta geriden geliyormuş sanırım kaybedicem

Benimde dun oldu bi kere sonra az az kahverengi oluyo

Kahverengi lekelenmeyi cok onemsemeyin, iceride oluşan kanama bölgelerini disariya atiyormus rahim bu şekilde. Yani bana ilkinde dr öyle söylemişti. Kirmizi asil riskli olanmis sanirim.benim o sekilde 10-15 gun sürmüştü, cok şükür bir sey olmadi.
İnsallah simdi de oyle olur.

Geçmiş olsun inşallah sağsalim alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Benimde 2 gündür lekelenmem var doktora gittim kese göründü ve düzenli dedi.beta istedi tekrar ama sonuç çok iç açıcı çıkmadı beta çok artmamış kesede bir hafta geriden geliyormuş sanırım kaybedicem
Allah hayirlisini versin.
Saglikli olmayan keseler tutunamazmis zaten, doktor bana bazi durumlarda inanin tutunmamasi daha iyi dedi.Ama insan üzülüyor tabiki yine de.
Hic unutmam, annem kiz kardesime hamile kaldiginda merdivene cikip asagi atlardi dussun diye, hatta kapinin uzerine asilip sallanir, ordan birakirdi kendini gum diye asagi. Ama hicbir sey olmadi, sapasaglam dogdu masallah.
Simdi bizler kolumuzu kaldirsak düşük riski yaşıyoruz, belki biz abartiyoruz belki de doktorlar, orasini bilemiyorum. Ya da nesil degisti , eskiler gibi sağlam değiliz.

Saglikli olmayan keseler tutunamazmis zaten, doktor bana bazi durumlarda inanin tutunmamasi daha iyi dedi.Ama insan üzülüyor tabiki yine de.
Hic unutmam, annem kiz kardesime hamile kaldiginda merdivene cikip asagi atlardi dussun diye, hatta kapinin uzerine asilip sallanir, ordan birakirdi kendini gum diye asagi. Ama hicbir sey olmadi, sapasaglam dogdu masallah.
Simdi bizler kolumuzu kaldirsak düşük riski yaşıyoruz, belki biz abartiyoruz belki de doktorlar, orasini bilemiyorum. Ya da nesil degisti , eskiler gibi sağlam değiliz.
Annem banada hamileyken çok uğraşmış düşürmek için ama inatla doğmuşum. Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey geçemiyor önüne. Ama bu Bebek benim için bir mucizeydi arkadaşım. Bi tüp bebeğe başlamıştık ama benim adetim hep kahverengi geliyordu doktor sorun yok adet başlamış tedaviye başlayalım dedi 3. Gün ben kendimden şüphelenip test yaptım pozitif çıktı değer 1000 e kadar katladı kese göründü ama nasip değilmiş sanırım şuanki üzüntümün tarifi yok

Evet eskiden koca koca taş taşırlarmış yüksek duvarlardan atlarlarmış düşük olsun diye ama sağlıklı olunca kese bişey olmazmış

Kac haftalıksın canım. Beta kac cıktıki

Annem banada hamileyken çok uğraşmış düşürmek için ama inatla doğmuşum. Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey geçemiyor önüne. Ama bu Bebek benim için bir mucizeydi arkadaşım. Bi tüp bebeğe başlamıştık ama benim adetim hep kahverengi geliyordu doktor sorun yok adet başlamış tedaviye başlayalım dedi 3. Gün ben kendimden şüphelenip test yaptım pozitif çıktı değer 1000 e kadar katladı kese göründü ama nasip değilmiş sanırım şuanki üzüntümün tarifi yok
Yuksek çıkması tehlıkelim ıymiş canım

Cok uzuldum, inşallah dusundugun gibi degildir, insallah kaybetmeden saglikla alirsin bebeğini kucagina. Dua edecegim senin icin.

Kac haftalıksın canım. Beta kac cıktıki
Normalde son adet tarihine göre5+4 olması gerekiyor ama 1 hafta geriden geliyor kese beta salı 1150 çıkmıştı o gün keseyide gördük cumartesi 2221 çıktı kese hala duruyo ama beta yeterince artmamış dedi doktor

Geçmiş olsun. Havalar aldatıcı bu aralar. Nane limon kaynatıp bal ilave edip için ilerlemeden. Aslında zencefil boğaz ağrısına birebir ama gebelikte sakıncalımı net bilemiyorum.
Zencefil gebelikte özellikle tavsiye edilir bulantilar için de birebirmis. Nane pek iyi değil benim bildiğim bitki çayı olarak ıhlamur tavsiye ediyorlar sadece
Günaydın kızlar
Günaydın canım, senin ilk doğumun normal mi olmuştu sezeryan mi

Normalde son adet tarihine göre5+4 olması gerekiyor ama 1 hafta geriden geliyor kese beta salı 1150 çıkmıştı o gün keseyide gördük cumartesi 2221 çıktı kese hala duruyo ama beta yeterince artmamış dedi doktor
İnşallah Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. İnşallah güzel haberler alırsın doktordan canım

İnşallah artar canım dua edelim bol bol

:anne::anne:
Cok uzuldum, inşallah dusundugun gibi degildir, insallah kaybetmeden saglikla alirsin bebeğini kucagina. Dua edecegim senin icin.
Çok Tşk ederim Can'ım Allah razı olsun.sen ve buradaki bütün arkadaşlar sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

X