- 15 Kasım 2015
- 1.871
- 1.038
iyotsuztuz konuyu devral da isim listemizi oluştur bir an önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim geldim
Benimde 13 u sali gunu 59 cikti bugun 141 haftaya cuma ilk randevuma gidecegim insallahEvet minikpapatyacık aynı haftadayız. bu sabah evde test yaptım. Pazartesi Çarşamba Cuma gideceğim haftaya kan tahlili için. 13Nisan SAT benim senin ne zamandı?
iyotsuztuz konuyu devral da isim listemizi oluştur bir an önce
170 boy 63.5 kgla kaldım ilk 3 ay 3 kilo veririm diyodum bu iştahla almasam şükretcemKızlar bisi daha sorcam kaç kilo ile hamile kaldik boy ve kilo benim 160 ve 58 ile ama şuan 60 olmuşum
Boy 1.69 57 kg ile hamile kaldım. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak Çünkü iştahım fena açıldıKızlar bisi daha sorcam kaç kilo ile hamile kaldik boy ve kilo benim 160 ve 58 ile ama şuan 60 olmuşum
Bende 161 ve 59 kilo hala aynıyım inşallah almam ilk 3 ay. 7 ay once standart 53 kiloydum evlenince kiloları aldım geri veremedım bu gidişlede veremiycem galiba :))Kızlar bisi daha sorcam kaç kilo ile hamile kaldik boy ve kilo benim 160 ve 58 ile ama şuan 60 olmuşum
az önce küçük bir lekelenmem olmuş.bakalim devamı gelirse size veda edeceğim arkadaşlar.oysa bir kaç gundur kendimi bayaa hamile gibi hissetmeye başlamıştım.bat 10 mayisti.hayirlisi artik
Benimde düşüğüm var sanırım o yüzden banada progesteron verdi ama alttan ben kullanıyorum kasık ağrılarım vardı baya azaldıArkadaslar benim ilk gebeliğimde dusuk riskim oldu, progestan hap kullandim agizdan.
Bugun dr muayenede gayet saglikli bir gebelik dedi, daha önceki gebeligimi sordu.(ilk gebeligimde baska bir doktora gidiyordum ama bu doktora da uc yildir duzenli gidiyorum)
Cikarken de vajinadan uygulanacak 15 gunluk ilav verdi, dusuk ihtimaline karsilik dedi. Rahmin bebeği tutmasina yardimci olacak vs.
Ben gerekliligi konusunda supheye dustum, su an bir sikintim yok cunku.
Acaba ilk gebeligime bakarak mi verdi? Cok da hareketli bir hayatim var, surekli ayaktayim merdiven inip cikiyorum. Tedirginim de dusuk yüzünden.
Yine de kullansam mi kullanmasam mi bilemedim.
Sizlere verildi mi böyle bir sey?
Düşük yapma ihtimaline karşı vermiştir. Garantiye almak için bence. Sen kaç haftalıksın canımArkadaslar benim ilk gebeliğimde dusuk riskim oldu, progestan hap kullandim agizdan.
Bugun dr muayenede gayet saglikli bir gebelik dedi, daha önceki gebeligimi sordu.(ilk gebeligimde baska bir doktora gidiyordum ama bu doktora da uc yildir duzenli gidiyorum)
Cikarken de vajinadan uygulanacak 15 gunluk ilav verdi, dusuk ihtimaline karsilik dedi. Rahmin bebeği tutmasina yardimci olacak vs.
Ben gerekliligi konusunda supheye dustum, su an bir sikintim yok cunku.
Acaba ilk gebeligime bakarak mi verdi? Cok da hareketli bir hayatim var, surekli ayaktayim merdiven inip cikiyorum. Tedirginim de dusuk yüzünden.
Yine de kullansam mi kullanmasam mi bilemedim.
Sizlere verildi mi böyle bir sey?
Etimette geçtiğimiz aylarda iki ailenin çocuğunu karıştırdılar Canım. Aklınızda olsunMerhaba bende Etimesguttayım ben Etimede gitmeyi düşünüyorum özel hastane düşünürsen bir araştır derim. Doktorlarını öneriyorlar