2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Doktora gıtmek nasıp olmuyor bırturlu. Kızım bır iyileşseydı. Inan sevınemedım doğru durust. Yıne buna hamdolsun. Rabbim dermansız dert vermesin. Evlatlarımızı korusun

Can

ıcanım m hamılemisin test yaptınmı.

canım kan vermedim test yaptım bu da farklı bi markanın testi ondada silik çizgi oldu, 2 farklı testte yanlış değilse bebiş var

hayirli olsun Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin .Bende isterim

Bende Elvankent teyim. Kızına çok geçmiş olsun. Ankara da hastane arayışındayım bende. 1 yıldır Ankaradayım. İlk olarak zübeyde Hanımdan randevu aldım. Çok kararsızım açıkçası kime gitsem diye

Merhaba kizlar bende galiba hamileyim beta hcg testim 74 cikti 2 gun sonra 179 insallh vardir daha dr gitmedim
Hayırlı olsun. Değerler katladığına göre vardır canım. Herhangi bi sorun yoksa az daha bekle. Şuan değerler çok düşük. Kese filan oluşsun.

Merhaba bende Etimesguttayım ben Etimede gitmeyi düşünüyorum özel hastane düşünürsen bir araştır derim. Doktorlarını öneriyorlar

Benimkide garantı olsun inşallah liste yapın. Daha ıyı olur bencede. Bakslım benım hcg ne çıkacak.

Hayırlı olsun. Değerler katladığına göre vardır canım. Herhangi bi sorun yoksa az daha bekle. Şuan değerler çok düşük. Kese filan oluşsun.
Sagol cnm insallah bi kotu durum olmaz sali bide vercem kan bakcam artik

kızlar iştahınız nasıl yada yemeklerle aranız aynımı yoksa degişkenlik gösteriyormu sanki ben biraz fazla yiyorum eskiye göre acıkıyorummu yoksa pisikolojikmi anlamadım daha şimdi den böyleyse:)

Yaa moralim cok bozuk adet belirtisi başladı ama ben olmak istiyorum
buna sakın takılma ben keseyi gördüğüm halde hala arada kasıklarımda adet ağrısı çekiyorum doktora söyledim progesteron verdi. ama bu bebek düşecek demek değil sonuçta vücut gebeliğe henüz alışmadığı için ilk zamanlar olurmuş

kızlar doktorunuz sizden tsh istedi mi? ben daha öncede bi hamilelik yaşadım gerçi düştü ama o zaman yapılmadı bu test. yaptıran varsa değeriniz kaç???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…