2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim hic bir belirtim yok sadece karnim agiriyor. Sanki adet olcakmisim gibi. Yani o isler hic belli olmuyor adet gelene kadar umut vardir
buna sakın takılma ben keseyi gördüğüm halde hala arada kasıklarımda adet ağrısı çekiyorum doktora söyledim progesteron verdi. ama bu bebek düşecek demek değil sonuçta vücut gebeliğe henüz alışmadığı için ilk zamanlar olurmuş

Ins yaa öyledir. Bilmiyorum artik cok karamsarim

Ben iştahsızım ve artık yiyeceklerden tiksinmeye başladım. Benim yerime biri yemek yapıyor olsa belki yerim ama kendimde yapacak gücü görmüyorum ve yaptığımdada tiksiniyorum :KK43::KK43:

Ben iştahsızım ve artık yiyeceklerden tiksinmeye başladım. Benim yerime biri yemek yapıyor olsa belki yerim ama kendimde yapacak gücü görmüyorum ve yaptığımdada tiksiniyorum :KK43::KK43:
bulantılara kadar yeme isteği daha fazla oluyor.mide kazindigi için daha fazla yiyorsun ama bulantilar baslayinca birşey yiyemiyor insan

Hoş geldin aynı haftadayız biz. Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip eder inşallah. Kan testi yaptırdın mı kaç çıktı değerin benim salı günü 59 çıktı bugün gidip tekrar vermeyi düşünüyorum.

Evet minikpapatyacık aynı haftadayız. bu sabah evde test yaptım. Pazartesi Çarşamba Cuma gideceğim haftaya kan tahlili için. 13Nisan SAT benim senin ne zamandı?

kızlar iştahınız nasıl yada yemeklerle aranız aynımı yoksa degişkenlik gösteriyormu sanki ben biraz fazla yiyorum eskiye göre acıkıyorummu yoksa pisikolojikmi anlamadım daha şimdi den böyleyse:)
Şuan için bir sorun yok. Ama bulantı ara ara yokluyor gibi. İnşallah sürekli olmaz.

Tüm Ocak annelerine kocaman öpücükler:KK68:

Kan testinden 15 gün sonra, hafta başında ilk doktor kontrolüne gittim ve herşey yolunda
nazar.png
Doktorla konuşmadan hep bir tedirginlik içerisindeydim. Bir sürü olumsuz şey düşünüyor insan. Sabırsızlıkta cabası..
Sabahları yoğun mide bulantım var sadece. Ara ara da kasık ağrısı. Zaten regl günümü bekleyene kadar kayda değer bir belirti yaşamadım. O yüzden umudum bile yoktu açıkçası:) Zihnim ağrı- sancı çekmeye programlanmış resmen.
Süreç içerisinde kanama hariç tüm kasık-bel-sırt-bacak ağrılarının normal olduğu söyledi doktorum. Bol su içiyorum, yavaş yürüyüşler yapıyorum. Batıl inançlardan uzak durmaya çalışıyorum:)

Allah hepimize sağlıklı, bal suratlı minişler nasip etsin:anne:

Tüm Ocak annelerine kocaman öpücükler:KK68:

Kan testinden 15 gün sonra, hafta başında ilk doktor kontrolüne gittim ve herşey yolunda
nazar.png
Doktorla konuşmadan hep bir tedirginlik içerisindeydim. Bir sürü olumsuz şey düşünüyor insan. Sabırsızlıkta cabası..
Sabahları yoğun mide bulantım var sadece. Ara ara da kasık ağrısı. Zaten regl günümü bekleyene kadar kayda değer bir belirti yaşamadım. O yüzden umudum bile yoktu açıkçası:) Zihnim ağrı- sancı çekmeye programlanmış resmen.
Süreç içerisinde kanama hariç tüm kasık-bel-sırt-bacak ağrılarının normal olduğu söyledi doktorum. Bol su içiyorum, yavaş yürüyüşler yapıyorum. Batıl inançlardan uzak durmaya çalışıyorum:)

Allah hepimize sağlıklı, bal suratlı minişler nasip etsin:anne:
Aramızda 1 gün var canım seninle. Ben de pazartesi gideceğim. Doktor folik asit dışında başka birşey verdimi

kızlar iştahınız nasıl yada yemeklerle aranız aynımı yoksa degişkenlik gösteriyormu sanki ben biraz fazla yiyorum eskiye göre acıkıyorummu yoksa pisikolojikmi anlamadım daha şimdi den böyleyse:)
benim de bulantilarim cok olmadigi icin güzel yiyorum bir kac gündür sabahlari 6-7 gibi migde kazinmasindan uyaniyorum az ekmekle pekmez yiyip yatiyorum tekrar. bulantilar baslamadigi sürece bence yemeli sonra baslayinca yiyemiyecegiz zaten :-)

Benim acayip açık istahim sürekli acıkıyorum ılkinde böyle olmamıştım hatta hamileyim diye fazla yiyenlere gıcık olurdum psikolojik değildir heralde

Kızlar merhaba .nisan/mayısta hamile oldugunu ogrenenler doktora gittiniz mi ?keseyi goren oldu mu?ben hala gitmedim :anneadayı:

X