2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba arkadaşlar Ben az önce doktordan geldim. Cuma günü devlet hastanesine gitmiştim pek ilgilenmemişlerdi. Bende bugün ilk doktoruma tekrar gittim vee sadece keseyi görebildim kalp atışları henüz yokmuş.. Son bat 29 mart hesaplamaya göre 6+1 ama ultrasonda bebegim 5 haftalıkmış o nedenle kalp atışı yok dedi. Şimdi bebeğimin gelişimini bata göremi ultrason haftasına göremi takip edeyim kafamda deli sorular :eek:
Ultrasona göre takip edilir bir sonraki kontrollerdede bir kaç Dr kontrolünde 1 hafta hep geri atarsa bat tarihini ona göre yazar dosyana ve öyle ilerler adet düzensizliği varmıdiydi ondanda olur birde gec döllenme olduysa adet sonrası değil de ondan da 1 hafta oynar canım darısı kalp atışını duymaya hadi gozun aydın

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim Bata 3 gün kala idrar testinde aksamda kan verdim. bhcg 59 çıktı. Bende ocak annesi olacağım. Sizce ilk doktor kontrolume ne zaman gitmeliyim. Kese falan ne zaman görünürkü acaba :KK49: çok heyecanlıyım 7. denememde tuttu.
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederim :anneadayı: Kan verdiğinde doktorun bir tarih verdimi canım vermediyse kese için 6. haftanı bekle daha net olur.

2. 3.Gebelik yaşayan arkadaşlarım çocuğunuzà ne zman söylemeyi düşünüyorsunuz kardeşi olacağını benim kızım 6.5 yaşında uzun zamandır kardes istiyor ve ben erteledim okulu için bu denemede tuttu şimdi ne zman söylesem diyorum Dr sonra erken mi olur 3_4 aylık beklesemmi dayanamıyorum da Dr sonra söylesem kafamı şişirir siz neler yaptınız
Benim oğlum 5 yaşında nerdeyse 1 yıldır bebek istiyorum onu sevicem parka götürcem diyordu kreşe başlayıncada eve gelip benim neden kardeşim yok diyordu. Açıkcası ben ilk öğrendiğim zaman anlattım zaten bu fikre kendiliğinden alışıktı :)

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tebrik ederim :anneadayı: Kan verdiğinde doktorun bir tarih verdimi canım vermediyse kese için 6. haftanı bekle daha net olur.
Tesekkurler hepimizin gozu aydin. Ben özele gidip sadece kan verdim akşam 8 gibi. doktora göstermedim kısacası. Evde iki testte silik çıkınca gideyim dedim.

Ultrasona göre takip edilir bir sonraki kontrollerdede bir kaç Dr kontrolünde 1 hafta hep geri atarsa bat tarihini ona göre yazar dosyana ve öyle ilerler adet düzensizliği varmıdiydi ondanda olur birde gec döllenme olduysa adet sonrası değil de ondan da 1 hafta oynar canım darısı kalp atışını duymaya hadi gozun aydın
Evet canım son 3 ay gecikmelerim olmuştu ondan olmuş olabilir Teşekkür ederim inşallah :)

Benim oğlum 5 yaşında nerdeyse 1 yıldır bebek istiyorum onu sevicem parka götürcem diyordu kreşe başlayıncada eve gelip benim neden kardeşim yok diyordu. Açıkcası ben ilk öğrendiğim zaman anlattım zaten bu fikre kendiliğinden alışıktı :)
Benim de kızim cok istiyor dediğin gb kreste parkta ve Kuzenleri çok Yenidoğan var hep neden olmuyor diyordu oda çok istiyor eminim çok sevinir Dr gidip net olup sonra söylerim diye düşündüm en erken yani

Evet canım son 3 ay gecikmelerim olmuştu ondan olmuş olabilir Teşekkür ederim inşallah :)
Benim kuzen de aynı durumda 33 haftalik oldu hep geriden gitti ilk aylar sat değiştirdi Dr adet düzensizligi olmuştu son aylarda da ona bağladı

Benim de kızim cok istiyor dediğin gb kreste parkta ve Kuzenleri çok Yenidoğan var hep neden olmuyor diyordu oda çok istiyor eminim çok sevinir Dr gidip net olup sonra söylerim diye düşündüm en erken yani
En iyisini düşünmüşsün keseyi görüp varlığı netleşince söyle ben biraz aceleci davrandım

Yooo asiri degil hafif hafif agiriyor adet olacak gibi de degil adetlerim agrili gecer ve agirmaya baslayinca hemen gelir sadece ilk hamileligim ve sapsal gibiyim ofiste salak salak gülüyorum
Ayy ne kadar güzel heyecan cok oluyor ve ilkde nasil gectigini anlamiyorsun cunku herseyin ilki oluyor mutluluk işte bende is yerine karnım belli olunca demiştim hafif ağrı bende de var canım

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim Bata 3 gün kala idrar testinde aksamda kan verdim. bhcg 59 çıktı. Bende ocak annesi olacağım. Sizce ilk doktor kontrolume ne zaman gitmeliyim. Kese falan ne zaman görünürkü acaba :KK49: çok heyecanlıyım 7. denememde tuttu.
ben ilk hamileligimde 6.haftada gormustum.gerci ben de kontrolüne de geç gittim.ilk gittiğim kontrolde gordum doğal olarak :))

Kızlar bugün doktora gıdemedım. Sabah kızım kötleşti. Önce karnım agrıyor dedı sonra kusmaya basladı. Apandısıt sandım. Hemen doktora koştuk. Gıda zehırlenmesı dedı doktor. Sabahtan beri serum verıldı. Yarın sabah yıne göturecegız. Damar yolunu çıkarmadılar yıne serum takılacak dıye. Evdeyız şimdi

Kızlar bugün doktora gıdemedım. Sabah kızım kötleşti. Önce karnım agrıyor dedı sonra kusmaya basladı. Apandısıt sandım. Hemen doktora koştuk. Gıda zehırlenmesı dedı doktor. Sabahtan beri serum verıldı. Yarın sabah yıne göturecegız. Damar yolunu çıkarmadılar yıne serum takılacak dıye. Evdeyız şimdi
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Evde test yapsaydın bari iyi sabrediyorsun :)

canım geçmiş olsun, Allah şifa versin..

X