2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar dilinizde böyle tuhaf bır tat yada sanki böyle sıcak süt içip diliniz yanmış gibi bir his varmı

Kızlar bugün doktora gittim vajinal ultrasonla 3 mm keseyi gördük daha önce kaybım olduğu için erken gittim doktora iyiki de gitmişim ilacımı değiştirdi (demir ilacını kullanma dedi) bide progesteron verdi yarın tekrar kan vericem sağolsun doktor çok ilgilendi

Bide doktor pıhtılaşmaya karşı coraspirin verdi babamda pıhtılaşma olduğunu söyleyince ailesinde olan varsa doktora söylemeyi unutmayın nolur nolmaz. Doktor düşüklerin %70 kromozom bozukluğundan %20-30 pıhtılaşmadan kaynaklandığını söyledi

Ben ayın 20 sine aldım randevuyu. O zamana kadar biraz büyüsün.
Folik asit kullanıyorum. Acaba ek olarak başka bişeyler kullanacak mıyız acaba.
Muayeneye gidenler bilgilendirirseniz s3vinirim
Benim adet gunum gectı ama test yapmaya korkuyorum. Yıne tek çizgi görmekten korkuyorum. 6 yada 7 mayısda olması gerekıyordu adetım. Ama olmadı. Muhtemelen stresten gecıktı. Ocak ayındada böyle olmustu. Adet sökturucu verdı doktor ozaman. Belkide şimdi bir sürpriz olur gebelik vardır. Bir seneye yakın korunmuyoruz. Ikı gun daha bekleyıp doktora gıdeyım dıyorum[/QUOTE]
İnşallah canım bu ay sevinirsin . Rabbim hayırlısını versin

Benim adet gunum gectı ama test yapmaya korkuyorum. Yıne tek çizgi görmekten korkuyorum. 6 yada 7 mayısda olması gerekıyordu adetım. Ama olmadı. Muhtemelen stresten gecıktı. Ocak ayındada böyle olmustu. Adet sökturucu verdı doktor ozaman. Belkide şimdi bir sürpriz olur gebelik vardır. Bir seneye yakın korunmuyoruz. Ikı gun daha bekleyıp doktora gıdeyım dıyorum
İnşallah canım bu ay sevinirsin . Rabbim hayırlısını versin[/QUOTE]
Canım senın agzında tatsızlık varmı. Yada dilinde böyle sıcak bişey içince dilin yanarya öyle bir his varmı. Benım agzımın tadı yok

Canım senın agzında tatsızlık varmı. Yada dilinde böyle sıcak bişey içince dilin yanarya öyle bir his varmı. Benım agzımın tadı yok[/QUOTE]
Ben de henüz herhangi bir belirti yok. Sadece göğüslerde hassaslık var. Benim gebelik hem kanda hem idrarda çıktı.

Canım senın agzında tatsızlık varmı. Yada dilinde böyle sıcak bişey içince dilin yanarya öyle bir his varmı. Benım agzımın tadı yok[/QUOTE]
Senin günün geçmiş miydi

Ben de gitsem mi beklesem mi gillerdenim. Selam:KK70:

Ben ayın 20 sine aldım randevuyu. O zamana kadar biraz büyüsün.
Folik asit kullanıyorum. Acaba ek olarak başka bişeyler kullanacak mıyız acaba.
Muayeneye gidenler bilgilendirirseniz s3vinirim[/QUOTE]
ben Imom Omega kullanıyorum memnunum doktorumda kullanmaya devam et dedi vitamin takviyesi şart bence

Kızlar ya bende acaip bi yorgunluk var parmağımı bile kıpırdatasım gelmiyo evin işini sırtımda gezdiriyorum sanki

Senin günün geçmiş miydi
Evet geçtı canım. Bugun 3. Gün geçeli[/QUOTE]
Ne duruyorsun o zaman ben adet günümde yaptım testi net çift çizgi çıktı 3. Günde kan verdim 496 bugünde doktora gidip 4+6 da keseyi gördüm yarın tekrar kan vericem ayyy ben haftasonunu zor geçirdim sen nasıl sabrediyosun

Seninde aynısımı oldu canım. Yani dilinde ağzında tatsızlık falan oldumu benım gıbı. Sanki yanmış gıbı sıcak sudan dılım. Cumaya kadar bekleyıp doktora gıdecegım ben kısmetse

Evet geçtı canım. Bugun 3. Gün geçeli
Ne duruyorsun o zaman ben adet günümde yaptım testi net çift çizgi çıktı 3. Günde kan verdim 496 bugünde doktora gidip 4+6 da keseyi gördüm yarın tekrar kan vericem ayyy ben haftasonunu zor geçirdim sen nasıl sabrediyosun[/QUOTE]
Bat tarıhın neydı senın

X