- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandamı çıktı idrardamı canımdaha gecikmedi 11 mayıs adet tariihimm:) onun için doktor keseim görelim bi diyor kesin birşey söylemiyor.
Bian önce karnım büyüsün istiyorummm
Bendeeeeİnşallah o listede bende olurum bu ay.
Hayırlı olsun. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin. İsteyenlere biran önce versin inşallahHerkese merhaba, inşallah bende Ocak annesi olacağım.5 haftalık olduk,bugün kesemizi gördük.
Benim adet gunum gectı ama test yapmaya korkuyorum. Yıne tek çizgi görmekten korkuyorum. 6 yada 7 mayısda olması gerekıyordu adetım. Ama olmadı. Muhtemelen stresten gecıktı. Ocak ayındada böyle olmustu. Adet sökturucu verdı doktor ozaman. Belkide şimdi bir sürpriz olur gebelik vardır. Bir seneye yakın korunmuyoruz. Ikı gun daha bekleyıp doktora gıdeyım dıyorum[/QUOTE]Ben ayın 20 sine aldım randevuyu. O zamana kadar biraz büyüsün.
Folik asit kullanıyorum. Acaba ek olarak başka bişeyler kullanacak mıyız acaba.
Muayeneye gidenler bilgilendirirseniz s3vinirim
İnşallah canım bu ay sevinirsin . Rabbim hayırlısını versin[/QUOTE]Benim adet gunum gectı ama test yapmaya korkuyorum. Yıne tek çizgi görmekten korkuyorum. 6 yada 7 mayısda olması gerekıyordu adetım. Ama olmadı. Muhtemelen stresten gecıktı. Ocak ayındada böyle olmustu. Adet sökturucu verdı doktor ozaman. Belkide şimdi bir sürpriz olur gebelik vardır. Bir seneye yakın korunmuyoruz. Ikı gun daha bekleyıp doktora gıdeyım dıyorum
Canım senın agzında tatsızlık varmı. Yada dilinde böyle sıcak bişey içince dilin yanarya öyle bir his varmı. Benım agzımın tadı yok[/QUOTE]İnşallah canım bu ay sevinirsin . Rabbim hayırlısını versin
Canım senın agzında tatsızlık varmı. Yada dilinde böyle sıcak bişey içince dilin yanarya öyle bir his varmı. Benım agzımın tadı yok[/QUOTE]İnşallah canım bu ay sevinirsin . Rabbim hayırlısını versin
Senin günün geçmiş miydi[/QUOTE]Canım senın agzında tatsızlık varmı. Yada dilinde böyle sıcak bişey içince dilin yanarya öyle bir his varmı. Benım agzımın tadı yok
ben 4+5 de görmüştüm canım keseyi ama altdan muayene ile :)slm kızlar bende dün öğrendim hamileliğimi..kesenizi ne zaman gördünüz?
Ben de gitsem mi beklesem mi gillerdenim. Selam
Evet geçtı canım. Bugun 3. Gün geçeli[/QUOTE]Senin günün geçmiş miydi
Ne duruyorsun o zaman ben adet günümde yaptım testi net çift çizgi çıktı 3. Günde kan verdim 496 bugünde doktora gidip 4+6 da keseyi gördüm yarın tekrar kan vericem ayyy ben haftasonunu zor geçirdim sen nasıl sabrediyosun[/QUOTE]Evet geçtı canım. Bugun 3. Gün geçeli