2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ovulasyon takibi aşamasındayım kızlar eğer tutunursa bu ay bebeğim annesine bende 2017 ocakta kucağıma alcam inşaallaahh bebeğimi. rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. dua edin hamiş bayanlar bende sizin gibi heyecanlı olayım artık çok istiyorum bebeğimin olmasını.

Evet istanbuldayım.
İstanbuldaysan hastane tavsiyesi alayım diyecektim:KK70:

İstanbuldaki arkadaşlar nereye gidiyorsunuz?
istanbulun neresindesiniz bilmiyorum ama size gebzede konak hastanesi var orayı önerebilirim doktor olarakta burcu hanım:)))
birde slim seni burda ne zaman görsem aklıma sigara düşürüyosun:))

Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Ben de 5+0 oldum.
Herkes 8haftada kalp duyuluyor dedi de moralim bozulmuştu. Gitme kararı almıştım. Demek ki gittiğimde de kalp duyma şansım var.cuma gideyim bari. Bu konuda bana müthiş yardımcı oldun çok sağol.
Canım senın nasıl belırtılerın var.

D dorti Kokulara fazla duyarlıyım göğüslerim büyüdü iştahsızlık ve birden mide kazınmaları yaşıyorum ara ara adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum canım okadar :))

merhaba kızlar doktordan geliyoruz şimdi çok Şükür herşey yolunda kalp atışlarını gördük keseside güzel büyümüş susam tanemin :KK200: çok rahatladım 3 hafta sorna yine gel şiddetli ağrın sızın yoksa gelmene gerek yok dedi 2.5mm herşey zamanına uygun Çok şükür Allahım @mrveee28 :KK36:
iyotsuztuz iyotsuztuz canım ben şuan 5+6 yim kalp atışlarını görebilir doktor bu dönemde duymak için daha erken tabii.geçen hafta gittiğimizde 8 gün önce sadece keseyi görmüştük altdan muayeneyle. şimdide yine altdan baktı gerçi :KK23:
Çok sevindim. Sizinle aramızda 2 gün varmış. Ben ayın 20 si gibi gitmeyi düşünüyorum doktora. Herhangi aksi bir durum olmazsa inşallah. Bi taraftan da içim içimi yiyor gitsem mi diye.
Bende henüz hamileliğe dair hiçbir belirti yok. İnşallah böyle rahat geçer hep

Adetın kac gun geçince test yaptın canım
Adet günümden 2 gun sonra test yaptım silik çıktı ertesi gün sabah yaptım biraz daha koyulaşmıştı bikaç gün sonrasında digital test yaptım oda 4-5 haftalık yazmıştı

Kızlar benide ekleyin listenize bende ocak 2017 ye anne adayıyim....2010 ocak anne adayıydim ama kızım aralıkta geldi şu an 1 kızım var 6 buçuk yaşında

istanbulun neresindesiniz bilmiyorum ama size gebzede konak hastanesi var orayı önerebilirim doktor olarakta burcu hanım:)))
birde slim seni burda ne zaman görsem aklıma sigara düşürüyosun:))

Sigarayı bırakmıştım ben. Zaten hamile kalamıyorum diye geri başladım. Şu an aşırı zorlanıyorum ve bırakamadım. Offf Offf. Bu arada küçükçekmecedeyim. Rumeli hospitalda karar kıldım gibi.

Canım senın nasıl belırtılerın var.

Hafif göğüs dolgunluğu, koku hassasiyeti, çok su içme. Arada midem kazınıyor bi de. Bulanacak gibi yapıp vazgeçiyor.

Çok sevindim. Sizinle aramızda 2 gün varmış. Ben ayın 20 si gibi gitmeyi düşünüyorum doktora. Herhangi aksi bir durum olmazsa inşallah. Bi taraftan da içim içimi yiyor gitsem mi diye.
Bende henüz hamileliğe dair hiçbir belirti yok. İnşallah böyle rahat geçer hep

Ben de gitsem mi beklesem mi gillerdenim. Selam:KK70:

Ben de gitsem mi beklesem mi gillerdenim. Selam:KK70:[/QUOTE]

Ben ayın 20 sine aldım randevuyu. O zamana kadar biraz büyüsün.
Folik asit kullanıyorum. Acaba ek olarak başka bişeyler kullanacak mıyız acaba.
Muayeneye gidenler bilgilendirirseniz s3vinirim

Ben de gitsem mi beklesem mi gillerdenim. Selam:KK70:

Ben ayın 20 sine aldım randevuyu. O zamana kadar biraz büyüsün.
Folik asit kullanıyorum. Acaba ek olarak başka bişeyler kullanacak mıyız acaba.
Muayeneye gidenler bilgilendirirseniz s3vinirim[/QUOTE]
Benim adet gunum gectı ama test yapmaya korkuyorum. Yıne tek çizgi görmekten korkuyorum. 6 yada 7 mayısda olması gerekıyordu adetım. Ama olmadı. Muhtemelen stresten gecıktı. Ocak ayındada böyle olmustu. Adet sökturucu verdı doktor ozaman. Belkide şimdi bir sürpriz olur gebelik vardır. Bir seneye yakın korunmuyoruz. Ikı gun daha bekleyıp doktora gıdeyım dıyorum

Kızlar isim listemiz yok mu ocak annelerinin çizelge yapsaydı konu sahibi tüm ocak annelerinin isimlerini bebeklerin cinsiyetinin düşünülen isimlerin vs gibi bilgilerin yer aldığı
İnşallah o listede bende olurum bu ay.

X