- 24 Temmuz 2015
- 483
- 513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbulun neresindesiniz bilmiyorum ama size gebzede konak hastanesi var orayı önerebilirim doktor olarakta burcu hanım:)))Evet istanbuldayım.
İstanbuldaysan hastane tavsiyesi alayım diyecektim
İstanbuldaki arkadaşlar nereye gidiyorsunuz?
Canım senın nasıl belırtılerın var.Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Ben de 5+0 oldum.
Herkes 8haftada kalp duyuluyor dedi de moralim bozulmuştu. Gitme kararı almıştım. Demek ki gittiğimde de kalp duyma şansım var.cuma gideyim bari. Bu konuda bana müthiş yardımcı oldun çok sağol.
Belirtılerınız neler canım.Merhaba kızlar biz de katılalım aranıza bugun 5 haftalık olduk biz
Çok sevindim. Sizinle aramızda 2 gün varmış. Ben ayın 20 si gibi gitmeyi düşünüyorum doktora. Herhangi aksi bir durum olmazsa inşallah. Bi taraftan da içim içimi yiyor gitsem mi diye.merhaba kızlar doktordan geliyoruz şimdi çok Şükür herşey yolunda kalp atışlarını gördük keseside güzel büyümüş susam tanemin çok rahatladım 3 hafta sorna yine gel şiddetli ağrın sızın yoksa gelmene gerek yok dedi 2.5mm herşey zamanına uygun Çok şükür Allahım @mrveee28
iyotsuztuz canım ben şuan 5+6 yim kalp atışlarını görebilir doktor bu dönemde duymak için daha erken tabii.geçen hafta gittiğimizde 8 gün önce sadece keseyi görmüştük altdan muayeneyle. şimdide yine altdan baktı gerçi
Adet günümden 2 gun sonra test yaptım silik çıktı ertesi gün sabah yaptım biraz daha koyulaşmıştı bikaç gün sonrasında digital test yaptım oda 4-5 haftalık yazmıştıAdetın kac gun geçince test yaptın canım
istanbulun neresindesiniz bilmiyorum ama size gebzede konak hastanesi var orayı önerebilirim doktor olarakta burcu hanım:)))
birde slim seni burda ne zaman görsem aklıma sigara düşürüyosun:))
Canım senın nasıl belırtılerın var.
Çok sevindim. Sizinle aramızda 2 gün varmış. Ben ayın 20 si gibi gitmeyi düşünüyorum doktora. Herhangi aksi bir durum olmazsa inşallah. Bi taraftan da içim içimi yiyor gitsem mi diye.
Bende henüz hamileliğe dair hiçbir belirti yok. İnşallah böyle rahat geçer hep
Hosgeldin canimMerhaba kızlar biz de katılalım aranıza bugun 5 haftalık olduk biz
Ben de gitsem mi beklesem mi gillerdenim. Selam
İnşallah o listede bende olurum bu ay.Kızlar isim listemiz yok mu ocak annelerinin çizelge yapsaydı konu sahibi tüm ocak annelerinin isimlerini bebeklerin cinsiyetinin düşünülen isimlerin vs gibi bilgilerin yer aldığı
Adet tarıhınız neydı. Adetınız kac gun gecınce ögrendınız gebeliği canımslm kızlar bende dün öğrendim hamileliğimi..kesenizi ne zaman gördünüz?
daha gecikmedi 11 mayıs adet tariihimm:) onun için doktor keseim görelim bi diyor kesin birşey söylemiyor.Adet tarıhınız neydı. Adetınız kac gun gecınce ögrendınız gebeliği canım