2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim baktim güzel şeyler var. Paketler ufak mi? Bir de yumurta içeren makarna vb sorun olmadi sanirim. Beyazını vermediğim için şüpheye düştüm. 1 yaşına yaklaşıyor bundan sonra sorun olmaz herhalde. Tuzlu da vermedim henüz annem bir iki kaçamak yapmadıysa :)
Valla ben yumurtalı erişteden verdim sorun olmadı.yarın zaten kerem 1 yaşına giriyor

Kızlar nasılsınız bebişi yürüyen var mı defne evde baya adım atıyo artık ayakkabı almak istiyorum ilk adım ayakkabısı diyorlar ya ortopedik alan var mı nerden aldınız memnun kaldınız mı

Hani doğum günü çocukları için fotoğraflı Magnet yaparlar ve dağıtırlar ya buzdolabında yıllarca yapışık durur. Kızım onlardan bir tanesinin arkasındaki magneti yedi :KK43: röntgen gibi ince bir mıknatıs katmanı. sonradan farkettim ufak bir parçayı yutmuş bir şey olur mu??? Ufffff.......

Hani doğum günü çocukları için fotoğraflı Magnet yaparlar ve dağıtırlar ya buzdolabında yıllarca yapışık durur. Kızım onlardan bir tanesinin arkasındaki magneti yedi :KK43: röntgen gibi ince bir mıknatıs katmanı. sonradan farkettim ufak bir parçayı yutmuş bir şey olur mu??? Ufffff.......
:KK43: canım inşallah bişey olmaz ama sen bi haline bak bakalım olmazsa pazartesi doktora götürürsün yarın acil doktorları olur pek anlamıyor onlar genelde

Kızlar nasılsınız bebişi yürüyen var mı defne evde baya adım atıyo artık ayakkabı almak istiyorum ilk adım ayakkabısı diyorlar ya ortopedik alan var mı nerden aldınız memnun kaldınız mı
Canim Miray 20 gundur yuruyor 11 aylik basladi yurumeye 10 gundur tamamen dolaniyor artik kalkip desteksiz gezebiliyor hatta simdi kosmaya bile basladi. Ayakkabi almadik kisin zaten pek disarida olmuyoruz gelisimi acisindanda evde pek mantikli bakmiyorum yazin aliriz diye dusunduk.

X