2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba.Benim kızımda da atopik dermatit vardı.2 ay çok çektik.Göz kapaklarından ayak parmaklarına kadar kırmızı döküntüler vardı.Denemediğim krem kalmamıştı.Sonunda doktorumuz şampuan ve deterjanını değiştirin dedi.Değiştirdik birde linola adında bir nemlendirici krem kullandık günde bir defa tüm vücuduna sürdük.Kulak arkası da kabuk bağlıyordu ona da travazol adında mantar kremi kullandık.2 3 gün içinde geçti.Kızım şimdi 4.5 aylık çok şükür teni yumuşacık ve pürüzsüz süt gibi :) oldu.
Sukur bizim durumumuz alerjikti sanırım gecici bibir surecte yasadik yinelemedi sizede cok gecmis olsun :)

kizlar merhaba bebeklerinizii nasil uyutuyorsunuz bizim kerem memede uyuyor beni mafediyor.gece uzun uzun beni emzik yerine kullaniyor e birde isin icine sabah kizlarimi ojula gonderme isi olunca ben hicbir seye yetisemiyorum.bu ara resmen depresifim yetersiz kaliyor musum gibi hissediyorum.doktorumiza sordum emzige kesin alistir seni mafeder dedi.damakli emzik onerdi birkac marka denedim ama nafile alismiyor.internette biraz arastirinca bakkal emzigi varmis fatos marka bebekler cok kolay tutuyormus sanirim ama bulamadim.nereden bulabilirim fikri olan var mi
Ayni durumdayiz canim rahat uyku nedir unuttum sabaha kadar meme acik yatmaktan akciger iltahlanmasi yasadim soguk aldim demekki. emzigi bebekken alistirmak gerek saniyorum benimki yeni birakti emzigi beni emmeyi kesfedince birakti sanirim. faydasi oldumu alistimi kerem emzige bnmkini alistiramiyorum..

Slm kiz sen hamilesin masallah allah saglikla kucagina almani nasip etsin cinsiyeti ne ayse.miray nasil bidik. sen nasilsin
Evet canim nasipse Yigidimiz geliyor :) Miray cok iyi sukur saga sola kosturup duruyor larklarda sokakta gun gun gecirmeye basladik daha aktif su donemlerdem sizde ne var ne yok sen nasilsin?

Ayni durumdayiz canim rahat uyku nedir unuttum sabaha kadar meme acik yatmaktan akciger iltahlanmasi yasadim soguk aldim demekki. emzigi bebekken alistirmak gerek saniyorum benimki yeni birakti emzigi beni emmeyi kesfedince birakti sanirim. faydasi oldumu alistimi kerem emzige bnmkini alistiramiyorum..
yok ay ne alismasi emzikle oyun yapiyor birde pis pis giluluyor.ben delimiyim sen varken emzigi napiyim der gibi.bide iyice yaramaz oldu.hicbir seye yetisemez oldum.bazen emekliye ayrilsam diyrum soyle 10 gun filan.

Evet canim nasipse Yigidimiz geliyor :) Miray cok iyi sukur saga sola kosturup duruyor larklarda sokakta gun gun gecirmeye basladik daha aktif su donemlerdem sizde ne var ne yok sen nasilsin?
ben iyiyim canim mirac in yaramazliklari bitmiyor istedigini ciglik atarak yaptiriyor hemde ne ciglik :) dedigi olmazsa kafa yerlerde vuruyor oldugu yere cok uzuluyorum nasil gecicek bu donem bilmiyorum.cok sinirli cok yaramaz 2 hali cope gitti 5 kg yag doktu hemde gozumuzun onunde esimle biz yemek yaparken baharat kavanoz birakmadi evde duvarlar acayip guya sifir ev aldik amma gel gor rende dograma tahtasi kepce ne bulsa vuruyor kapi ve duvarlara aaa birde gecen abilerini okula gotururken bi baktim ev terliklerim apartmanin bahcesinde bi sepet masa ile birlikte:)))) kizamiyoruz cok neseli masallah bizi zorlada olsa gulduruyor tek hareketiyle stres topumuz bixim ya.bak simdi isirasim geldi ama uyuyor:)))senin pasada saglikla gelsin insallah:)))

ayy erkekmi maşallah. NEden beklemeyecek inşallah zamanında gelir.
Evet Yiğit efendi :) zorluyor beni zaten riskli gebelikdi ama 21. Haftada nisanim gelip acilmada olunca rahime dikiş atıldı. Yatarak gun sayıyoruz bunada şükür hayirlisi ile beklesinde 3-4 hafta daha bir derin nefes alalim:) seninde 2. Sanirim yas araligida guzel olacak vardir bir hayir kardessiz olmaz zaten :) kizim karnimi opup seviyor baskasi karnima elini koyunca bagirip cektiriyor simdiden abla oldu minnagim :)

Evet Yiğit efendi :) zorluyor beni zaten riskli gebelikdi ama 21. Haftada nisanim gelip acilmada olunca rahime dikiş atıldı. Yatarak gun sayıyoruz bunada şükür hayirlisi ile beklesinde 3-4 hafta daha bir derin nefes alalim:) seninde 2. Sanirim yas araligida guzel olacak vardir bir hayir kardessiz olmaz zaten :) kizim karnimi opup seviyor baskasi karnima elini koyunca bagirip cektiriyor simdiden abla oldu minnagim :)
çok geçmiş olsun . İnşallah zamanında gelir.Severim ben o miniği maşallah. Haberi aldıgımdan beri bizimki gözüme acayip büyümüş gelio tavırları falan anlamadım kendisi bir triplerde:) Evet bizde 4 kardeşiz :) Hedefim Dermişim :)) Kardeş çok başka inşallah bi sorun olmadan ikisinide büyüytebiliriz:)

çok geçmiş olsun . İnşallah zamanında gelir.Severim ben o miniği maşallah. Haberi aldıgımdan beri bizimki gözüme acayip büyümüş gelio tavırları falan anlamadım kendisi bir triplerde:) Evet bizde 4 kardeşiz :) Hedefim Dermişim :)) Kardeş çok başka inşallah bi sorun olmadan ikisinide büyüytebiliriz:)
Maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Canım sana da çok geçmiş olsun sağlıkla vaktinde gelir inşallah paşa

merhaba arkadaşlar, ben ağustos annesiyim, kızımın doğum günü için fikir arıyorum. ilk doğum gününü kutladınız mı? ne giydi bebeğiniz?nasıl bir konsept yaptınız? kaç kişi çağırdınız?

X