- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- Konu Sahibi Citolesgen
- #1.381
Ben 3. Ayda başlamıştım canım.hızlı kilo alıp vermeyle alakalı sanırım.Merhaba çatlak kremini ne zaman kullanmalıyım birde ben çok zayıfım daha çabuk mu oluşur çatlaklarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3. Ayda başlamıştım canım.hızlı kilo alıp vermeyle alakalı sanırım.Merhaba çatlak kremini ne zaman kullanmalıyım birde ben çok zayıfım daha çabuk mu oluşur çatlaklarım
Büyümeye başladığı anda başla istersen başlarda krem yerine Bebeyağı da kullanılabilirsin ben hamileliğim boyunca bebeyagi kullandım hiç çatlak olmadı ama yapıyla da alakası var krem kullandığı halde çatlayan arkadaşlarım da var ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek ne kadar az o kadar iyiMerhaba çatlak kremini ne zaman kullanmalıyım birde ben çok zayıfım daha çabuk mu oluşur çatlaklarım
Teşekkür ederim bebe yağını duymuştum dediğiniz gibi biraz genetik yapı biraz şans meselesiBüyümeye başladığı anda başla istersen başlarda krem yerine Bebeyağı da kullanılabilirsin ben hamileliğim boyunca bebeyagi kullandım hiç çatlak olmadı ama yapıyla da alakası var krem kullandığı halde çatlayan arkadaşlarım da var ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek ne kadar az o kadar iyi
Aynı koku hassasiyeti bende de mevcut Canım. Bir de midem bulanıyor ama çok erken değil mi? Ben tam beş haftalık değilim. Ancak dördüncü haftaya girmişimdir.Lazer yapıyoruz bayanlara hamileyken diyolar hatta genital organına bile yaptıran varmış, ne cesaret. Napalım zaten yaz bitiyor neyseki. Kıl tüy düşünemeyecek kadar giyinik olucaz kışa.
Benim telefonda "maybe baby" diye bi program var ilişki tarihleri için. Onda ovulasyon öncesi erkek, sonrası kız gösteriyor bilimsel yöntemde.
Popüler yöntemde de tam tersini gösteriyor genel inanışa göre.
Bende koku hassasiyeti ve hafif bulantı başladı. Aşırı da şişkinlik var. Dışarı çıktığımda sanki her yer kuru fasülye gibi kokuyordu sabah.
Akşama doğru da her yer tuvalet gibi kokuyor gibi hissettim afedersiniz.
Tüm bunlara rağmen 2 kilo almışım ben de.
Yememde değişme yok. Sigara bırakılınca ve kabızlık olunca direk alınan bir kilo bu.
Aynı çılgınlığı ben de yapıyorum ama benimki korkudan bakıyorum Ağrı'm yok hemen bir test alıyorum bakıyorum çizgi koyulaşıyor oh diyorum.Ya canım resmen midem bulansın istiyorum artık. Daha çok hissetmek istiyorum O'nun geliştiğini büyüdüğünü. Herkesin hamileyken yaşayıp da uzaktan merak ettiğim şeyleri yaşamak istiyorum.
Hiç hamile kalmamıştım daha evvel, sürekli idrar testi yapıp o ikinci çizginin kızarma anını izleyip mest oluyorum.
Sağolasın canım haberleşiriz buradan :)hayırlı olsun canım kaydettim senide
Hoşbulduk btanem :)Hayırlı olsun canım hoş geldin :)
Sağol birtanem doktor bir muayene etsin işte bu kesesi dedi mi hemen geleceğim listede yerime:))Kilim ve tohum , @Hayalci_almina ve @Molly123 sizin yerlerinizi listenin başına ayırdım. ona göre :)
Evet canım ben iki aydır kullanıyorumKızlar Merhaba folik asit vs kullanıyor musunuz
Ben c tesi alacam canım geç kaldım ama ilacin adı neEvet canım ben iki aydır kullanıyorum
Can'ım bir kaç tane seçenek var. Ben folidoce kullanıyorum. Mümkün mertebe erken başlamak lazım. Ancak folik asit vücudunuzda olan bir şey. Benimkini ölçmüşlerdi gayet iyi demişti doktor ancak yine de ilaçla takviye edelim demişti. Vücudundaki depolar doluysa cumartesiye kadar idare ederBen c tesi alacam canım geç kaldım ama ilacin adı ne
Ben gebelik testini aldigim gün folik asit de almıştım folidoce diye zaten hissetmistim hamile olduğumu çok uzun zaman değil ben de pazartesiden beri iciyorumKızlar Merhaba folik asit vs kullanıyor musunuz
Tamam canım eczacı da bilir herhaldeCan'ım bir kaç tane seçenek var. Ben folidoce kullanıyorum. Mümkün mertebe erken başlamak lazım. Ancak folik asit vücudunuzda olan bir şey. Benimkini ölçmüşlerdi gayet iyi demişti doktor ancak yine de ilaçla takviye edelim demişti. Vücudundaki depolar doluysa cumartesiye kadar idare eder
Doktora gittin mi hiç canimBen gebelik testini aldigim gün folik asit de almıştım folidoce diye zaten hissetmistim hamile olduğumu çok uzun zaman değil ben de pazartesiden beri iciyorum