2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Daha önce yoktu kedi köpek sevme ete dokunma demişti sanırım o oluyor hu
Evet toxoplazma o oluyor. Az pişmiş et yemiceksin, çiğ ete dokunmayacaksın özellikle kedilerden uzak duracaksın. Eğer bir yerlerden aldıysan problem değil. Ben de var toxoplazma bağışıklığı o yüzden kafam biraz daha rahat.
 
Karnımda aşırı tüylenme oldu , ilk hamileliğimde tam tersi hiç tüylenme olmamıştı . Herkeste var mı bu tüylenme ?
 
Selam kızlar bugün cinsiyet için doktora gittim ve yüzde yetmiş erkek dedi haftaya gel kesin söylerim dedi ama yüzde yetmiş çok yüksek bir oran yanılacağını sanmıyorum :) annemin arkadaşı hamile kalmadan önce beni rüyasında görmüştü bir erkek çocuğum oluyormuş valla çıktı rüyası bu arada ben hep ekşi yedim onla çok alakası yok galiba
 
Maşallah hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) ekşi neler yedin peki mesela turşu flan yiyo muydun :)
 
Maşallah hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) ekşi neler yedin peki mesela turşu flan yiyo muydun :)
İlk aklıma yeşil ekşi erik geldi ama onu bulamadık turşu çok yedim kısır, mercimek köftesi limonlu nar ekşili şeyler inan ilk 3 ay tatlı görünce bile midem bulanıyordu
 
Hayırlı olsun canım kaçıncı haftadasin
 
Bu arada bulantı kusma oluyor muydu :)
 
Ne güzel isimler onlar öyle maşallah canım inşallah bir sıkıntın olmadan geçip gider bu zaman.
 
Canım ben Yeni görüyorum kusura bakma bende de su gibi akıntı oluyor doktor normal olduğunu söylemişti bildiğin şeffaf su gibiydi canım. İçin rahat etmiyorsa bir git bebeğini gör canım. Ama İnan ki oradadır sağlığı yerindedir annesi. Önceki yaşantılarımızın etkilerini en kuvvetli hissettiğimiz zaman dilimi tabi bu.
 
Tabi artık paşa oğlum diye seviyorsunuz değil mi? Ne mutlu size öğrenmişsiniz. Allah hep sağlık haberleri vermeyi kısmet etsin inşallah! Sonuçlarınız da güzel çıkar endişe etmeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…