2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Citolesgen Canm geçmiş olsun , benim de vücudum çok alerjik , tüm gün süren hapşırık krizlerim çok oluyordu hamilelikten evvel , artık hapşırmaktan baygınlık geçiriyordum o derece , şimdi hamileyken yine tutarsa diye ödüm kopuyor , ilacımı da içemem..
Senin kahverengi lekelenmem kan uyuşmazlığından olmuş olabilir , iğneni vurulmuşsun artık korkma , herşey yolundaymış çok sevindim.. Bebeğini gördün mü kaç cm olmuş
 
Arkadaşlar benim sol tarafımda bebeğin olduğu tarafta bi ağrı var kasiklarimin ust kısmında . Sizde de öyle oluyor mu ya korkuyorum aksi bisey var diye
Canım kasık ağrısı hepimizde var ve devam ediyor endişelenme kasık Ağrı'n artınca ayağının altına yastık koyup uzan ayağını da sıcak tut yukarı doğru uzanma kasık bölgen gerilmesin.
 
Canım sağol. Bebek 3 cm miş. 9+3 dedi dr. 2 gün öndeymiş. Ama kesem zarar görmüş. Haftaya salı kontrele gideceğm. İnşallah bir aksilik cıkmaz. Sen de görmüşsün bak bebeğini cok sevindim.
 
Canım benim aklım sendeydi yazamadım midem kötüledi iyice. Oyy maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün çok güzel bak benim doktorum hiç suyumdan falan söz etmedi. Hep böyle cici cici büyüsün.
Lansor çok kolay bir hap canım ben ne zaman antibiyotik kullansam sabah aç karnına içerdim kapsül şeklinde zaten kolay yutacaksın bol su ile iç yine. Temine duo şurup da reflüyü önlemek için değil ama mide asidini dengelemek için iyi bir ilaç.
 
bana bugün seker yüklemesi yapildi ve malesef yüksek seker cikti offffffffffffffff
Şeker yüklemesi için hekimin biraz aceleci davranmış gibime geldi. Dengeli beslenerek çok sağlıklı bir gebelik geçireceksin arkadaşım canını sıkma hep bebeğine faydalı şeyler yiyeceksin.
 
Bende de o pozitifti. Ilk doktor rubella dedi 2. Hic takmadi bile onemsemedi. Eski bagisiklik o galiba korkma
Evet Can'ım şükür doktor mesaj attı. İyi bir şey bağışıklığın var demek ki demiş. Ben de ilk gördüğümde öyle düşünmüştüm sonra internete Bi yazdım bebeğimi aldırdım falan diyenler olmuş. Sanırım onlar hem igg hem igm pozitif çıkanlar
 
Canım sağol. Bebek 3 cm miş. 9+3 dedi dr. 2 gün öndeymiş. Ama kesem zarar görmüş. Haftaya salı kontrele gideceğm. İnşallah bir aksilik cıkmaz. Sen de görmüşsün bak bebeğini cok sevindim.
Kese zarar görmüş ne demek canım , kötü birşey değildir inşAllah ..
 
evet bencede cok erken ama her iste bi hayir vardir diye düsünüyorum.. cünkü ben kendimi cok salaardim cok yerdim abartirdim bu sayede bebek icin mecbur dikkat etcegim icin, fazla kilo almadan hamileligimi tamamliycam...ama yinede canm sIKILMADI desem yalan olur
 
Harika bi sey esinin destek olmasi canim
Cok sukur beninki de oyle. Bosver bi sey yapma diyor :)
Hangi kitabi okuyorsun canim. Ben arastirdim ama karar veremedim daha
Evet canım çok şükür tabi biz anne onlar da baba olacak. Benim takip ettiğim ilk kitap bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ben beğendim canım tavsiye ederim.
 
Yoo hiç sıkılma canım dediğin gibi sağlıklı besleneceksin daha faydalı şeyler yiyeceksin.
 
G
özün aydın canım.3cm olmuş hay maşallah.böyle böyle doğurucaz inşallah.lansoru bilmiyorum ama renin çiğneme tableti değil mi naneli hemde gayet güzel.ya da şurup şeklindede var.
 

Çok sağol canım , Allah razı olsun.. Bebeklerimiz hep sağlıkla büyüsünler inşAllah , biz çekeceğiz bir takım sıkıntıları olsun bu mucizelere değer.. Çok şükür Rabbime Evet suyundan bahsetti , gayet iyi dedi. 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu bilmiyorum ama yüzünü gösterdi Dr um , bak artık bir bebeğe benzemeye başladı dedi gülümsedik :) Ağzını gözünü gördüm , hatta eli ağzındaydı :) İkili testimiz de 21 Eylül de ve cinsiyetini söyleyecekmiş Dr , çok az kaldı :)
 
G

özün aydın canım.3cm olmuş hay maşallah.böyle böyle doğurucaz inşallah.lansoru bilmiyorum ama renin çiğneme tableti değil mi naneli hemde gayet güzel.ya da şurup şeklindede var.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun , vallahi büyümüş benim yumurcak Meğer bende hamilelik reflüsü olmuş , o beni beter yapıyormuş. Rennie Duo verdi canım şurup , çiğneme tableti değil. Şifa olur da iyileşirim inşAllah ..
 
cok sagol canim.. ben avrupadayim biraz farkli burda sabah ac karnina5.7 sekerden sonra bisaat sonra 11.5 ve bundan bi saat sonra 10.7 doktor yüksek dedi beni diabet doktoruna havale etti , zaten bebebim cok hizli büyüyordu sekerden mis
 
Canım benimde ikili test tarihim 20 Eylülde 12. Hafta içinde yapalım ve ayrıntılı bakalım dedi cinsiyetten hiç söz etmedi ama Ense kalınlığı ölçeceğiz down sendrom taraması yapacağız dedi. Sağlıklı haberlerini alalım. Ay çok güzel ya ayrıntılı görmüşsün benimki yine siyah beyazdı :) ne güzel büyütmüşsün annesi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…