2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
ayy canım yaa sabret bu süreçlerde bitecek bebişini kucağına aldığında herşeyi unutmuş olucaksın:emir_bebek:
Aynen canım dün bulantı istifra çok kötü oldum ardından baş ağrısı ağladım iyice . Bebise senin yüzünden dedim sonra kendime kızdım üzülme bebisim birsey olmaz sen yeter ki sağlıklı ol :KK43: ay annelik duygusunu hissettim güldüm kendime :)
 
Be im de oyleon dakikada bir kontrol ediyorum cok korkuyorum bi sey olacaj diye ke di dr persembe randevum var farkli bi hekim daha gorsun diye carsambaya da randevu aldim artik hayirlisiyla kesemi ve kalp atisini dinlesem ben de :)

Öyle oluyor canim her akinti nem hissettiginde camasirima bakmak icin wc ye kosuyrm.. Allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin:dua:
 
Kizlar selam, herkese hayirli saglikli hamilelikler diliyorum. Beta hcg leriniz nasil bu haftalarda? Benim sat 23 Temmuz, bat 17 agustos idi. 18 inde 31 cikti beta hcg. Doktor riskli buldugu icin 2 gunde bir takip istedi. 20 sinde 46, 22 sinde 89 ve son olarak 24 unde 167 cikti. Artiyor ama cok az az.. Daha hamileyim diyemiyorum. Kasikta batma disinda da belirti yok. Folik asitle beraber progestan iciyorum. Ne dersiniz, sizce nasil degerler? :KK43: 10 gun sonra gidicem doktora.
 
Bende :) 39.günümde 2732 ilk hcg degerim ve 3 gün sonra tekrarladık 8013 çıktı kızlar nasıl yükselişi.daha dr a gidemedim en erken randevu çarşambayaydı bende onu aldım boş doktor yok ya:))
 
X