2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Merhaba hosgeldin cnm benim de sezeryan olursa Mart olacak ama önemli olan doğum ayı değil gelişimi nisandakilerle beraber ilerlediği için nisan anneleri daha uygun geliyor bana.
Bnmdr mart gibi gözüksede nisana daha yakın mart annelerine göz atıyorum ikili testler bitti cinsiyet ogrendiler cokgeride kalıyorum
 
Merhaba hosgeldin cnm benim de sezeryan olursa Mart olacak ama önemli olan doğum ayı değil gelişimi nisandakilerle beraber ilerlediği için nisan anneleri daha uygun geliyor bana.
hoşbuldumm:) nisana kadar sabreder benimki inş bende nisandanım :))


Çoğumuz Mart ayında doğum yapacağız Allah kısmet ederse , ama normal doğum düşünenlerin tarihi nasıl olur bilemem

evet ben hesapladım 41.hafta nisana geliyo bakalım o kadar duracakmı
 
Bende ilk hamileligimde annelik ve bebek bakımı Elizabeth fenwick diye bir kadının kitabini almıştım basit bir dille anlatımı var hafta hafta gelişimi yazıyor ilk haftalardan sonra 12, 16, 20.haftalar şeklinde anlatıyor doğduktan sonraki bakımdan da bahsediyor.
 
evet canım allah kısmet ederse ilk tercihim normal doğum sezeryandan korktuğum kadar başka bişeyden korkmuyorum normal olup hemen ayağa kalkmak isitiyorum öyle şartladım kendimi:)
Sezeryandan korkmuyorum ama ben de normal doğumu yaşamak istiyorumm , epidural normal doğum nasıl oluyor acaba
 
Benim son adet 28 Haziran , senin haftanın benden büyük olması lazım ama küçük görünüyor cnm ?

Cnm 25 haziran ise bdt 10 nisan değildir yanlış mı yazdın acaba
Canımslar alttaki haftamı yanlış çıkarıyo ben 8+5im o bende 9 10 hafta çıkarıyo yanlış gitmesin haftamda doğum zamanım yanlış gitsin bişey olmaz:))
 
Geçenlerde eşimle oğlumuz olursa ona isim bulduk , kız olursa belli zaten , o kadar heyecanlandım ki tarifi yok , birde isimler içime çok sindi..
Hepimiz o günlere hayırlısıyla , sağlıkla gelebilelim inşAllah
 
Ay bizde şöyle anlaşmıştık erkek olursa adını o kız olursa ben koyucaktım ama benimde onunda erkek ismi hazır kızı bulamıyorum:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…