- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- Konu Sahibi Citolesgen
- #4.621
bebis erkek o zaman teyzesi demisti dersin
Canım zaten kız istememe rağmen içime doğan erkek de sen nasıl neye göre böyle söyledin çok merak ettim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebis erkek o zaman teyzesi demisti dersin
Canım zaten kız istememe rağmen içime doğan erkek de sen nasıl neye göre böyle söyledin çok merak ettim :))
Arkadaşlar kraker tarzı şeyler iyi geliyor demiş denedin miAy bu sefer benim bulanti fena kizlar yaaaaa...bir tek sabah gevrek yedim o kadar sonra aksamustu bir meyve yedim ondan sonra bulanti bulanti en sonunda biraz once cikardim cikarana kadar bulanti oluyo cikarincada midem bos yaniyo.ne canimin cektigi var ne de bulantiyi kesen bisi
kizlar cok moralim bozuk. surekli uykjm geliyo ve halsiz oluyorum hemen yoruluyorum ve agir is yapamiyorum diye esim soyleniyo. sanki hamilelik bole oluyo eskiler koyde ne yapiyorlardi deyip duruyo. konserve hazirladim kis icin olurda midem kaldirmazsa dolabimda hazir seyler bulunsun diye ne gerek varmis durumu anlatiyorjm ben yapamazsam sana kolay gelir bole diyorum ben anlamam yine sen yapacan diyo allahin okuzu . ay cok sinirliyim kimse anlamiyo beni
Aynen bencede canımBiri esini dolduruyor olabilir mi? En cok anlayis gostermesi gereken donemdesin. Uzme kendini stres yapma zamanla durumu anlar diye dusunuyorum
kizlar cok moralim bozuk. surekli uykjm geliyo ve halsiz oluyorum hemen yoruluyorum ve agir is yapamiyorum diye esim soyleniyo. sanki hamilelik bole oluyo eskiler koyde ne yapiyorlardi deyip duruyo. konserve hazirladim kis icin olurda midem kaldirmazsa dolabimda hazir seyler bulunsun diye ne gerek varmis durumu anlatiyorjm ben yapamazsam sana kolay gelir bole diyorum ben anlamam yine sen yapacan diyo allahin okuzu . ay cok sinirliyim kimse anlamiyo beni
140 ve 160 kalp atışı arasi kiz
140 ve alti erkek derler ordan yola ciktim ama dogru da cikiyo. ama senin icin gonlunden de ne geciyosada hayirlisi olsun canim
Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olucam inş ıkı gun önce ögrendim enteresan şekilde ama geçen eylül ekim ayında dış gebelik geçirmiştim ıkı ay önce rahim filmi çektirdim bugun kan verdim pazar adet olmam gerekiyor sonuç 77.89 çıktı aldı beni panik gene pazar tekrar kan vericem dua edin bizlere Olurmu sağlıkla gelsin inş kuzularımız
Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olucam inş ıkı gun önce ögrendim enteresan şekilde ama geçen eylül ekim ayında dış gebelik geçirmiştim ıkı ay önce rahim filmi çektirdim bugun kan verdim pazar adet olmam gerekiyor sonuç 77.89 çıktı aldı beni panik gene pazar tekrar kan vericem dua edin bizlere Olurmu sağlıkla gelsin inş kuzularımız
Değerlerin gayet güzel canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bulantıların erken başlamış inşallah seni çok yormaz. Benim de ilk günden göğüs hassasiyetim mevcut.iyi geceler kızlar bugün bi daha beta hcg verdim sonuçlar şöyle
255.9
482.6
889.7
çok yüksek değiller ama fena da değiller gibi
ayrıca bugün göğüslerim ağrımaya başladı dokunamıyorum
miğde bulanıyor bol bol ama henüz bişey çıkmıyor
hergün farklı bir şey :) ama yinede çok güzelll
Değerlerin gayet güzel canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bulantıların erken başlamış inşallah seni çok yormaz. Benim de ilk günden göğüs hassasiyetim mevcut.
Metpamid vermişti cnm , ama içme taraftarı değilim , daha bir ay daha katlanıcam şunun şurasındaBugun iyiyim canim. Dun baya kotuydum. Ayyyy gercekten mi mide bulantisi en korktugum sey ya doktorun ilac mi verse acaba
Masallah de Can'ım aman....Allahım kucağımıza almayı Nasıl etKızlar slm.ben tüp bebekle hamile kalanlardanım.geçen gün süpriz ikinci keseyi gördük.ikizim olacak inşallah.tüp bebekte hesap farklıymış.şu anda 5+1 deyiz.ama ben canavar gibiyim hiç sıkıntım yok.benim gibi olan yokmu.yani olimpiyatlara bile katılabilirim o kadar iyi hissediyorum