- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- Konu Sahibi Citolesgen
- #45.041
simarik83 günaydın nasılsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide çığlık çığlığa evde :))
Bizde de diş falan yok henüz aynı sizin gibiyiz merak etme :)
Benim kızında öyleydi bir baktım dış :)Kızımda hala diş falan yok, yerinde belirme falan da yok. Sadece bol bol kaşıyor, herşeyler hep ağzında :)) Bizim gibi olan, diş çıkarmayan var mı :/
Benmkide 5ay 12 günlükken alttan bir dişini çıkardı. 5ay 29 günlüğüz hala ikinciyi patlatmaya çalışıyor ama altlardan 15 gün snra üstler başlatmış aslında normal. İlgi isteme okayı benmkinde de çok bu ara. Uyutmadan yemek bile yiyemiyorum. Neden birden böyle oldu acabakızlar benim bebeğim alt iki dişini çıkardı iki hafta sonra üst dişi de çıktı. çok çabuk çıktı gibi sizde de çıktı mi?
ben oğlumu oturtturuyorum elimle belini destekliyorum sonra elimi cekiyorum 10 saniye durabiliyor sonra yan tarafa bukuluyor.
bugünlerde çok fazla ilgi ister oldu hiç yanından ayrilmami istemiyor.
sizler bu konularda ne durumdasınız lütfen paylasin.
Ben ben kızım bildiğin yeni doğan gece hiç uyumuyor mıkardanıp duruyor dişten diyorum ama onlarda gelmiyorMerhaba bayanlaruzzuuuuunn bir aradan sonra.ara ara bakabildim ancak.Erken dogan tostiklerdeniz biz:) mart annesi oldum:) 2.cocuk gercekten baska bisiymis yahu ancak adapte olabildim.kizimla oglumun huylari cok baska.tostikim 7 aylik oldu:) ek gidaya tadimlarla gidiyoruz biraz alerjik tepkiler verdi.birde cok istekli degil.elma armut havuc patates muhallebi yaptim cok severek acmiyor agzinikizim sapur supur yerdi.yogurt yiyor 3 gundur onu biraz sevdi.beni daha cok emiyor emsin zaten de kilosu aklima takikiyor.suan 8.5 kilo sadece emmekle bu kadar alir mi bilmem.biraz bagirsaklarinda sorun var gibi gunde 1 kez bazen 2 bazende 2 gun hic kaka yapmiyor.hala gazli biogaia iciriyorum.ek gida yedikce rahatsiz oluyo geceleri cok uyaniyir.5 aylik olana kadar 11 den 6 7 kadar uyurdu simdi sık sık kalkiyor.gunduz uykulari da 30 dk 40dk saat kurmus gibi sansliysam bazen 2 saatSizler napiyorsunuz? Uyku egitimi veren var mi?? Benim gibi olan varsa rahatliyceeemm
Ek gıda ile bağırsak sorunlarına geri dönüş yapanlardanım aynı bazen 2 gündr bir kaka yapıyo bazen her gün gece gaz yüzünden defalarca uyanıp ağlıyoruz.bazı günler ek gıda vermiyorum ama çok farkı olmuyor uyku eğitimi bu halde uzak bir hayal gaz ilacı verdim biraz ama yok herşey aynı zaten onlarda zararlı deniliyor napim bilmiyorum kayısı kaynatıp suyundan veriyorum işe yarar mı bilmemMerhaba bayanlaruzzuuuuunn bir aradan sonra.ara ara bakabildim ancak.Erken dogan tostiklerdeniz biz:) mart annesi oldum:) 2.cocuk gercekten baska bisiymis yahu ancak adapte olabildim.kizimla oglumun huylari cok baska.tostikim 7 aylik oldu:) ek gidaya tadimlarla gidiyoruz biraz alerjik tepkiler verdi.birde cok istekli degil.elma armut havuc patates muhallebi yaptim cok severek acmiyor agzinikizim sapur supur yerdi.yogurt yiyor 3 gundur onu biraz sevdi.beni daha cok emiyor emsin zaten de kilosu aklima takikiyor.suan 8.5 kilo sadece emmekle bu kadar alir mi bilmem.biraz bagirsaklarinda sorun var gibi gunde 1 kez bazen 2 bazende 2 gun hic kaka yapmiyor.hala gazli biogaia iciriyorum.ek gida yedikce rahatsiz oluyo geceleri cok uyaniyir.5 aylik olana kadar 11 den 6 7 kadar uyurdu simdi sık sık kalkiyor.gunduz uykulari da 30 dk 40dk saat kurmus gibi sansliysam bazen 2 saatSizler napiyorsunuz? Uyku egitimi veren var mi?? Benim gibi olan varsa rahatliyceeemm
Rezene kaynatip verin 1 cay kaşığı . Emziriyorsaniz siz de icin.Ek gıda ile bağırsak sorunlarına geri dönüş yapanlardanım aynı bazen 2 gündr bir kaka yapıyo bazen her gün gece gaz yüzünden defalarca uyanıp ağlıyoruz.bazı günler ek gıda vermiyorum ama çok farkı olmuyor uyku eğitimi bu halde uzak bir hayal gaz ilacı verdim biraz ama yok herşey aynı zaten onlarda zararlı deniliyor napim bilmiyorum kayısı kaynatıp suyundan veriyorum işe yarar mı bilmem
Hatta rezeneyle kimyon tphumunu kaynatin öyle için.Ek gıda ile bağırsak sorunlarına geri dönüş yapanlardanım aynı bazen 2 gündr bir kaka yapıyo bazen her gün gece gaz yüzünden defalarca uyanıp ağlıyoruz.bazı günler ek gıda vermiyorum ama çok farkı olmuyor uyku eğitimi bu halde uzak bir hayal gaz ilacı verdim biraz ama yok herşey aynı zaten onlarda zararlı deniliyor napim bilmiyorum kayısı kaynatıp suyundan veriyorum işe yarar mı bilmem
Deniyorum bazen içiyorum bazen fırsat bulamıyorum bebeğe kimyon kaynatıp veriyorum arada ama bunlar çözüm değil geçici süreli çözüm.neden hala gaz sorunu var onu anlamıyorumRezene kaynatip verin 1 cay kaşığı . Emziriyorsaniz siz de icin.
Bebeginiz 6 aylik degil mi? Gaz sorunu olmaz ki artik. Bence bi doktora götürün.Deniyorum bazen içiyorum bazen fırsat bulamıyorum bebeğe kimyon kaynatıp veriyorum arada ama bunlar çözüm değil geçici süreli çözüm.neden hala gaz sorunu var onu anlamıyorum
Bazı bebeklerde gaz uzun sürebiliyo. Kuzenimin kızı 8 ayına kadar gaz sorunu yaşamıştı.Bebeginiz 6 aylik degil mi? Gaz sorunu olmaz ki artik. Bence bi doktora götürün.
Bendee savirsizlaniyorum
Benim oğlumda ağlarken ennee diyo arada bende anne demiş sayıp anneeem diye sarılıyorum onu duymak bile güzelKızlar benim oğlum doğumun 3 gunu ağlarken yada sinirlendiğinde enne diye ağlıyor öyle deyince yüreğim başka atıyor valla
Vay be sasirdim hakkatenBazı bebeklerde gaz uzun sürebiliyo. Kuzenimin kızı 8 ayına kadar gaz sorunu yaşamıştı.
Tabi doktora gitmekte her zaman fayda vardır.
Ne yazık ki canım 7 aylık olacağız 1 yaşına kadar bile sürebiliyor ek gıdada zorlanıyor yoksa kendisi ağızdan çıkartıyor ama popodan zorlanıyor makat darlığı da olabiliyormuş 1 yaşına kadar.doğduğundan beri hep doktorlardayız gaz ilacına başlattı yine ama vermiyorumBebeginiz 6 aylik degil mi? Gaz sorunu olmaz ki artik. Bence bi doktora götürün.
Teşekkür ederim, biraz sıkıntılı geçiyor hamilelik, emzirmeye de devam ediyorum bir taraftanD DenizErenYaz hamilelik nasıl gidiyor çok heyecan verici bir durum üst üste iki bebek :d emzirmeye devam mı
Anca girebildim iyiyim sen nasılsın :)simarik83 günaydın nasılsın :)