- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.821
Nisan anneleri merhaba, 4 nisan 'da doğum yaptım ve şimdi yine hamileyim benim gibi olan var mı grupta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eşim istiyor ama kızım yaşını doldurmadan istemiyorum tabii nasip Allah bilirNisan anneleri merhaba, 4 nisan 'da doğum yaptım ve şimdi yine hamileyim benim gibi olan var mı grupta?
Bende öyle düşünüyordum ama sürpriz oldu, öğrendiğimde sadece beni emiyordu henüz ek besinlere başlamamıştık be yapacağım diye çok panikledim ama doktorum hamileymişsin gibi davranma çocuğunla ilgilenmeye ve emzirmeye devam et sıkıntı olmaz dedi ama cevremde hiç böyle örnekler yok nasıl olur ne olur bilemiyorum, doğumum birde sezeryan olmuştu 1 yıl sonra yine sezeryan olacağımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eşim istiyor ama kızım yaşını doldurmadan istemiyorum tabii nasip Allah bilir
Doğumdan korkma bişey olmuyor benim yengem senin gibi bir yıl arayla doğum yaptı hiç sorun yaşamadıBende öyle düşünüyordum ama sürpriz oldu, öğrendiğimde sadece beni emiyordu henüz ek besinlere başlamamıştık be yapacağım diye çok panikledim ama doktorum hamileymişsin gibi davranma çocuğunla ilgilenmeye ve emzirmeye devam et sıkıntı olmaz dedi ama cevremde hiç böyle örnekler yok nasıl olur ne olur bilemiyorum, doğumum birde sezeryan olmuştu 1 yıl sonra yine sezeryan olacağım
Aa hayırlı olsun başıma gelse sevinirim ama bilerek yapmaya cesaretim yokNisan anneleri merhaba, 4 nisan 'da doğum yaptım ve şimdi yine hamileyim benim gibi olan var mı grupta?
Allah bağışlasınNisan anneleri merhaba, 4 nisan 'da doğum yaptım ve şimdi yine hamileyim benim gibi olan var mı grupta?
Çok teskkur ederim umarım öyle olur bende sorun yaşamamDoğumdan korkma bişey olmuyor benim yengem senin gibi bir yıl arayla doğum yaptı hiç sorun yaşamadı
Sağol canım benimde aslında öyle oldu istemeye cesaretim yoktu ama olduğu da iyi oldu diyenlerdenim :)Aa hayırlı olsun başıma gelse sevinirim ama bilerek yapmaya cesaretim yok
:) çok sekersiniz, allah kalbinize göre versin inşallah, benim eşim sağolsun bana her konuda çok yardımcı oluyor pek zorlanmadım doğurmak dışında:) onu için korkum pek yok sezeryan ve anestezi hariciAllah bağışlasın
Ben bi 10 yıl kadar düşünmüyorum ama eşime bi kaç yıl dedim amaan ona göre hava hoş
Baby me leke çıkarıcı kullanıyorumKızlar leke çıkarıcı kullanan varmı yaa meyve felan yerken üzerine bulaştırıyor ve tabii i kalıyor siz ne yapıyorsunuz
Ben karbonat ve limon kullanıyorum çıktığı kadar napim bilmiyorumKızlar leke çıkarıcı kullanan varmı yaa meyve felan yerken üzerine bulaştırıyor ve tabii i kalıyor siz ne yapıyorsunuz
bakayım olmadı yaa yazık kıyafetlere hafif iz kalıyor bazenBaby me leke çıkarıcı kullanıyorum
Ama leke bekler kurursa bazen çıkarmıyo. Makinaya atmadan çitilemek gerekiyo
öyle tabii de beyazlarda kötü duruyorBen karbonat ve limon kullanıyorum çıktığı kadar napim bilmiyorum
Canım ben beyazların hepsini kendimize kullandığım deterjanla yıkadım sonra kısa programda bebeğime kullandığım deterjanla yıkadım çıktı.bakayım olmadı yaa yazık kıyafetlere hafif iz kalıyor bazen
öyle tabii de beyazlarda kötü duruyor
Mantıklı bende öyle deneyim o zaman SağolasınCanım ben beyazların hepsini kendimize kullandığım deterjanla yıkadım sonra kısa programda bebeğime kullandığım deterjanla yıkadım çıktı.
Yoksa bebek deterjanıyla çıkmıyo beyazlar eski gibi oluyo benimkide
peyniraltı suyunu buz poşetlerine koyup buzluğa attım ben dün çorba yaptım içine koydum iiki kare meselaneslim33 labne oldu canım.hazırlardan az kıvamı cıvık oldu sma tadı gayet güzel.bakalım sabah vericem benim kıza beğenecek mi.yalniz yarım litre olan şişe günlük sütten yaptım yumruğum kadar peynir anca çiktı.gerisi peyniraltı suyu oldu.dolapta nasil saklıyosun?tüm olarak buz tutturamazsın.bide erelerde kullanıyorsun?
Afiyet olsun kuzuyla ben buz poşetlerinde saklıyorum çorbalarda yemeklerinde kullanıyorum ileriki dönemde krep pan kek hamur işlerinde de kullanbiliyorsunneslim33 labne oldu canım.hazırlardan az kıvamı cıvık oldu sma tadı gayet güzel.bakalım sabah vericem benim kıza beğenecek mi.yalniz yarım litre olan şişe günlük sütten yaptım yumruğum kadar peynir anca çiktı.gerisi peyniraltı suyu oldu.dolapta nasil saklıyosun?tüm olarak buz tutturamazsın.bide erelerde kullanıyorsun?