Merhabaaaaalaaar tatlı anneleerr. Ben doğumdan sonra vakit bulamayıp biriken yüzlerce hatta binlerce sayfayı okuyamayanlardanım. Birkaç teşebbüsüm olduysa da ya uyuyakaldım ya bebişim uyandı. Öncelikle herkeslerin gözüaydın; doğum öncesi çok güzel paylaşımlar olmuştu şimdi de aynı şekilde devam etmiş. Ne güzel... Benim bebişim 5 Nisan doğumlu; ben doğumdan sonra ancak 1 ayda toparlayabildim kendimi hatta 40'ımdan sonra tam kendime gelebildim diyebilirim. Bir süre anne desteğinden sonra yaklaşık 2-2,5 ay kendim tek başıma baktım bebişime . Şimdi de işe dönüş kararı aldım ve Bayram'dan sonra seminerlerin başlaması ile okula döndüm. Bu süreçte Bebişim (Berk ) 1 kez yataktan düştü, 1 kez de 1 hafta kaka yapamadı. Gaz , uyku problemi , sürekli üzerimde yapışık yaşadığımızdan benim bel problemim, memede uyuma, gece yarıları araba ile gezdirerek uyutma durumlarını saymıyorum ...Bu pazartesi de ek gıdaya başladık bakalım hayırlısı ... İnşallah artık daha sık takip etmeye çalışacağım. Malum sorunlar da gittikçe büyüyor ve insan kendini yetersiz hissediyor . Bir de acaba doğru yapıyor muyum? Atladığım bir şey var mı? endişesi de mevcut...Yani kafamda deli sorular...Şimdilik herkese iyi geceler