- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.361
Onun saçları gür olacak bence :)Kızımın mavi değişmedi , herkes değişir dedi ama mavi kaldı :) Annesi gibi maviş :)
Bizim de saçlarımız uzamadı yaa, kızım hala keltoşBöyle olunca banyosu da kolay oluyor :)
Sağlıklı olsunda en başta acaba kaçıncı ay belli olur :)BiZimki anlamadım güneşte koyu yeşil gibi ama normalde koyu gözüküyor artık Allah ne verdiyse
Bizde belli değil henüz ama bende zeytin göz bekliyorum :) büyümelerini izlemek harikaBenim oğlumun doğduğu günden beri gözlerinin siyah olacağı belliydi aynı babasının gözleri. Zeytin gözlü oğlum diye seviyorum .
Bencede muhteşem bebeğimin gözünün içine bakmak muhteşemBizde belli değil henüz ama bende zeytin göz bekliyorum :) büyümelerini izlemek harika
Kizlar bebislerinizde uyku düzeninde degisiklik oldumu? Bizimki biraz uykucu aksam 10 civari yatar sabah 11 de kalkar normalde ama 2 gündür sabah 8 de kalkiyor acaba neden olabilirki gündüzleri zaten dogru düzgün uyumuyor toplasam 1,5 saat anca uyuyor.
Bu arada bizimkininde gözleri koyu kahve bende esek gözlüm diye seviyorum
Çok belirgin mi yoksa tahmin mi :) benim kızım uyumadan büyümeye çalışıyorKizlar bebislerinizde uyku düzeninde degisiklik oldumu? Bizimki biraz uykucu aksam 10 civari yatar sabah 11 de kalkar normalde ama 2 gündür sabah 8 de kalkiyor acaba neden olabilirki gündüzleri zaten dogru düzgün uyumuyor toplasam 1,5 saat anca uyuyor.
Çok belirgin mi yoksa tahmin mi :) benim kızım uyumadan büyümeye çalışıyor
Ay ne oldu bu bebislere 11 e kadar yatiyordu cok isime geliyordu yaEvet oldu gece 11 12 den önce uyutamaz olduk, bir de yenidoğan gibi ağlama krizleri oluyor. Gündüz zaten toplasan 1 1 buçuk saat anca uyuyor. Sabahta en geç 8 de uyanıyor :)
Benimde onda yatıyordu şimdi on iki olmadan uyutmaya çalışıyorum sabah 6-7 gibi kalkıyorKizlar bebislerinizde uyku düzeninde degisiklik oldumu? Bizimki biraz uykucu aksam 10 civari yatar sabah 11 de kalkar normalde ama 2 gündür sabah 8 de kalkiyor acaba neden olabilirki gündüzleri zaten dogru düzgün uyumuyor toplasam 1,5 saat anca uyuyor.
Kızlar bebişlerinizin göz rengi belli olmaya başladımı bizimki siyah sanırım hala koyu lacivert renkli gözlülerin açık lacivert oluyo galiba
Bende trabzonn kızımda bana benziyor :)Benim oğlum da sarışın mavi gözlü. Baba Mardin anne Trabzon bizim tarafa çekti sanırım
Bizde hala belirgin değil ama siyah olacak diye düşünüyorum en önce sağlıklı tabi :)Cok belirgin canim kapkara siyaha cok yakin :) ama yeni dogdunda hafif mavi yesil kahve gibi bi karisimi vardi isikda degisiyordu simdi uzun süredir sabit
Neresindensin :)Hemşeri çıktık he
O ne demek yaa sana senin çocuğunu mu emanet ediyorlar
Neresindensin :)