2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bebislerinizde uyku düzeninde degisiklik oldumu? Bizimki biraz uykucu aksam 10 civari yatar sabah 11 de kalkar normalde ama 2 gündür sabah 8 de kalkiyor acaba neden olabilirki gündüzleri zaten dogru düzgün uyumuyor toplasam 1,5 saat anca uyuyor.
Bu arada bizimkininde gözleri koyu kahve bende esek gözlüm diye seviyorum :KK70:
Bende de oldu. 10 gibi yatar 8-9 civarı kalkardı. Tabi sabah bi 6 gibi uyanıp 1 saat oyalanırdık. Şimdi 11i buluyo ve sabah 5 te kalkıyo yatmak istemiyo. Saatlerce yatakta oynuyorum artık dayanamadığında kundak yapıp sallıyorum. Şuan ayağımda mesela dayanamıyorum artık uyuması için sallıyorum :)

kizkar persembe gecesindem dun geceye kadar oglus sanki uyumamaya yemin etmiş gibi uyumuyirdu ne yapip etsem sukur sanki bugunbi normle dnduk gozleri kizarip morarmisti gozleri artik

kizkar persembe gecesindem dun geceye kadar oglus sanki uyumamaya yemin etmiş gibi uyumuyirdu ne yapip etsem sukur sanki bugunbi normle dnduk gozleri kizarip morarmisti gozleri artik
Acaba sorunu neydi çocuklar bi sıkıntısı olmadan çok huysuzlanmıyor

Yok çıkartmıyormuş bende şüphelendim ama doktor çıkartmıyo dedi çok üzülüyorum bazen yemiyo uyumuyo durmuyo sevinmiyo rahat etmiyo napacam bilmiyorum tek başıma nefes alamıyorum bile

Kızım da uyumuyor önceden gündüzleri 2-3 saat rahat uyurdu. Artık şekerleme yapıyor 15 20 dk :/ Gece 12 1 de zor uyutuyoruz büyük insan sanki. İştahı yerinde çok şükür ama öyle uslu bir bebek değil. Ağlamaları hep var, tek başıma bakıyorum bir de bu sıcak havalarda mahvoluyorum. Böyle böyle büyüyecekler ne yapalım Allah başka dert vermesin de bunlar gelip geçici..
Aslında emmiyorsa doktorunla konuşup ufak ufak ek gıdalara geçemez misin acaba? Tattırmak amaçlı belki böylelikle iştahı yerine gelir. Bu arada da emzirmeye devam edersin tabii.. Artık ne kadar içerse..

Kızım da uyumuyor önceden gündüzleri 2-3 saat rahat uyurdu. Artık şekerleme yapıyor 15 20 dk :/ Gece 12 1 de zor uyutuyoruz büyük insan sanki. İştahı yerinde çok şükür ama öyle uslu bir bebek değil. Ağlamaları hep var, tek başıma bakıyorum bir de bu sıcak havalarda mahvoluyorum. Böyle böyle büyüyecekler ne yapalım Allah başka dert vermesin de bunlar gelip geçici..
Aslında emmiyorsa doktorunla konuşup ufak ufak ek gıdalara geçemez misin acaba? Tattırmak amaçlı belki böylelikle iştahı yerine gelir. Bu arada da emzirmeye devam edersin tabii.. Artık ne kadar içerse..
Bilmiyorum ama iştahı ve sağlığı yerinde olsun inan huysuzluğu gözümde değil bunlarada şükür tabiki düzelecekler inşallah

X