2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum birbirimize fikir olması için bi sorum olacak bebeklerinizle ne gibi oyunlar oynuyorsunuz nasıl aktiviteler yapıyorsunuz.Beceri geliştirici fikirleriniz neler :)
Bil bol konuşuyorum oyun halısına beraber yatıp ordaki hayvanları konuşturuyorum değişik sesler çıkararak çıngıraklar var onlarla oynuyor zeka kartı ve kitap almayı düşünüyorum kısa zamanda

Reactions: mnt
Eki Görüntüle 2030001 kızlar buna 6 aylıkken oturabilir mi sizce 9 ay 12 yaş diyo ama bundan almaya karar verdik .

Canim bunlar 1 yasindan önce önerilmiyor cünkü daha kafalarini cok sabit tutamiyorlar bi kazada falan boynu kirilabilirmis yanda en ufak bi sarsintidada zarar verebilirmis bari bi 9 aylik olsun bekle bence tam desteksiz oturabildiginde al bence :)

Haklisin canım 1 yaşına kadar puset kullanmak lazım en iyisi ben puset alayim 1 yaşından sonra oto koltuğu alırım .

Haklisin canım 1 yaşına kadar puset kullanmak lazım en iyisi ben puset alayim 1 yaşından sonra oto koltuğu alırım .

Aynen bende oglum pusette cok terliyor diYe alcakdim baya arastirdim vazgectim öneren yok magazalardada önermediler hatta benim oglum 8 kilo dedim 9 kilo olunca alabilirmiyim onada yok dediler cok kücük daha en az 9 aylik olsun dediler

Kızlar dün yumurtlama belirtileri hissettim eşime söyledim oğlumuzun kardeşi olsun demezmi şaka yaptım dedi sonra .2.bebek şimdilik çok uzak geliyor düşüncesi arada çok yaş olmasın diyorlar birde 4 sene sonra oldu oğlumuz istedigimiz zaman olacak diye bir şeyde yok tabi .kısmet bakalım .hayirlisiyla yavrularimizi büyütelim inşallah

Belirtiler nelerdi?

Kızlar ben 2 gündür grip idim. Ama çabuk atlattım. Yoğun burun akıntısı idi. Artik benden mi bulaştı üşüttü mi bilmiyorum ama bebeğim sanırım grip.

Burnu hep tıkalı. Temizliyorum yöne tıkanıyor. Arada öhö diyor sadece binlere öksürüyor ve çok terliyor. Ve çok fazla hapsuruyor. Ki bende yoğum burun akıntısı ve bol hapsuruk yaşadım 2 gün.

Şimdi bebişim icin ne yapabilirim. Bol bol emzireyim ama şu etrafı izlemekten dolayı emmeme dönemindeyiz.

Burnunu aspiratör ile temizlemeye çalışıyorum ama pek de çekmek istemiyorum. Sakıncalıdır filan diye. Ya ne yapmam lazım. Dr götürsem mi

Canım ben bir yaşına gelsin istiyorum benimde hemen olmadı. Ama daha buna doyamadım . Bir gün görüşelim bebislerimizi sevelim ben seninkini sen benimkini.

Canim bende grip olmusum ya 3 gündür cekiyorum basda sadice bogazim agriyordu bugün tamamen mahf oldum öksürük burun akintisi halsizlik nasil antlattin ya öyle 2 günde ogluma gececek diye ödüm kopiyor yazin ortasinda insan hic hasta olurmu ya.. evde burun damlasi varsa ondan verebilirsin bisey olmaz sanirim bebeklerinki zaten dogal deniz suyundan oluyormus yani bizde olan öyle bide yüz üstü uzatsan biraz kendi kendine cikiyor cikmasada baya öne geliyor elinle alabilirsin

Canım acile gittik. Atesi yoktu allahtan ve çok şükür herseyi normal. Soğuk algınlığı dedi. Senden geçmiş dikkat edeceksin kendine dedi. Maske tak dedi. Sende maske tak. Ben hergün 3 kere sikiyorum zaten fizyolojik serum. Çok geç uyudu yavrum ya. Rabbim başka hastalık vermesin. Ve tüm bebiklere şifa versin. Ne zormuş ya ağladım valla. tabi kendimi suçlu da hissediyorum. Ben aslında maske de almıştım ama hep takmadım. Çok sıcak diye bunaldım. Geçmez dedim. Zaten hafif atlattım. Sen mutlaka kullan. Hastalık sütten geçmiyor zaten nefesten geçiyor

Burun tıkanıklığı önemli bir sorun.sık sık temizlemelisin.kızım orta kulak iltihabı olduğunda doktor sebebinin uzun süreli burun tıkanıklığı olabileceğini söylemişti.ki kızım 20 günlükken viral bir rahatsızlık geçirmişti ve günlerce süren burun tıkanıklığı ve akıntısı vardı.kısacası doktora götürmeni öneririm.

Oglumda bugün butun gun huzursuzdu sürekli mizmizlaniyordu aksam banyo yaptrdm bakdim atesi 38 olmus hemen fitil verdim cok sükür düstü hemen 37.1 e ben sanirim oglumdan kapdim oda öksürüyordu 1 haftadir hafif üsütmusdu o yüzden birazda rahattim yeni atlatdi diye gecmez diye umuyorum ateside dis cikarmasina bagliyorum insallah öyledir yani kendimi avutuyorum sen cabuk atlatmak icin ne yapdin canim keske bende 2 günde atlatsam ya perisan oldum bi yandan ev bi yandan cocuk bi yandan kendim mahf olmusum ayakda durmaya gücüm yok

Valla canım hicbirsey yapmadım. Çok şükür boğaz agrim burun akintisi na çevirince zaten kolay atlattım. Yoksa kötü hasta oluyorum bende bir olunca. Ihlamur iç. Ha annem bal limon yaptı yedim sürekli. Etkili oluyor baya.

Kızlar bebişlerinizin göz rengi belli olmaya başladımı bizimki siyah sanırım hala koyu lacivert renkli gözlülerin açık lacivert oluyo galiba

Kızlar bebişlerinizin göz rengi belli olmaya başladımı bizimki siyah sanırım hala koyu lacivert renkli gözlülerin açık lacivert oluyo galiba

Kızımın mavi değişmedi , herkes değişir dedi ama mavi kaldı :) Annesi gibi maviş :)
Bizim de saçlarımız uzamadı yaa, kızım hala keltoş Böyle olunca banyosu da kolay oluyor :)

Benim oğlumun doğduğu günden beri gözlerinin siyah olacağı belliydi aynı babasının gözleri. Zeytin gözlü oğlum diye seviyorum .

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…