2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Selam kızlar ☺️ ben de nisan annesi olmaya adayım inşallah son adt im 29 Haziran salı günü idrar testi ile öğrendim hamile olduğumu henüz dr gitmedim ama ☺️
Benimde geçen sen son adt tarihim 29 hazirandı. 24 temmuzda idrar testiyle öğrendim 6 ağustostada doktora gitmiştik ve kalp atışını duymuştuk :) ay çok heyecanlı günlerdi. 24 martta sezaryenle kucağıma aldım oğluşumu. İnşallah sende sağlıcakla alırsın kucağına bebişini.

Kendimi üzmemek için durumun iyi tarafına bakmaya çalışıyorum inşallaj tüm bebişler çocuklar çok sağlıklı olsun
Canım peki bebeğin gün içinde hep huzursuz mu ağlıyor mu sürekli?eğer sakinse emdiği kadarı ona yetiyordur.bünye meselesi bu.ama seni çok iyi anlıyorum.benim iki kızımdada hiç emme problemi olmadı ama ilk kızım ek gıdaya geçtikten sonra benim için azap dolu günler başladı.şu an da 4 yaşında ve yemeklerin çoğunun tadını bile bilmez.inanılmaz iştahsız ve resmen yemeğe karşı ön yargılı.sana tavsiyem eğer bu durum canını çok sıkıyorsa uzman bir çocuk doktoruna götürüp ayrıntılı bir muayene yaptır.dudakta damakta sorun emmeye isteksizlik yapabilir.süt alerjisi aşırı gaz sorunu isteksizlik yapabilir.diş olabilir sorun.kulak olabilir.ayrıntılı bir muayene edilirse belki için daha rahat eder.

Ne gibi etkiler gördün acaba. Dış beni çok korkutuyor
Cnm dr.dan geldık 15gunde 550gr almş cok cok ii dedi bu ayda.ama resmn meme kampına girdm anlatamam.mama olarak dewam edebilirsn dedı gün güne uymuo ztn bazn hiç mama vermediğim gün baznde 4*90cc verdığım oluo.ama genelde gece 3te bi kere vermeye calışıorm ve süt sağıorm hem sütümü arttırıo hemde gün içerisnde nekdr yediğinde görüorm

Canım peki bebeğin gün içinde hep huzursuz mu ağlıyor mu sürekli?eğer sakinse emdiği kadarı ona yetiyordur.bünye meselesi bu.ama seni çok iyi anlıyorum.benim iki kızımdada hiç emme problemi olmadı ama ilk kızım ek gıdaya geçtikten sonra benim için azap dolu günler başladı.şu an da 4 yaşında ve yemeklerin çoğunun tadını bile bilmez.inanılmaz iştahsız ve resmen yemeğe karşı ön yargılı.sana tavsiyem eğer bu durum canını çok sıkıyorsa uzman bir çocuk doktoruna götürüp ayrıntılı bir muayene yaptır.dudakta damakta sorun emmeye isteksizlik yapabilir.süt alerjisi aşırı gaz sorunu isteksizlik yapabilir.diş olabilir sorun.kulak olabilir.ayrıntılı bir muayene edilirse belki için daha rahat eder.
Çok haklısın canım uğraşıyom doktorlarda bakıyorlar tahlil falan ama ortada bişi yok

mnt mnt Allah yardımcın olsun Allah sabır versin insan var kimden birşey gelmemesi zor ama şükür iyiler dersiz dert vermesin Rabbim sen iyi hisset ki bebeğinede geçsin canım

Kızlar bebeklerinizin kilo almaması yediklerinizin sütünüzü yeterince yağlandırmamasıyla alakalı olabilir mi acaba ? Ben hergün istisnasız tahin helvası yiyorum. Sık sık da semizotu. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum. Oğlumun dün 3. Ay kontrolü vardı ve 7.100 gr olmuştu. Ben gün içinde saat başı mutlaka emziriyorum ne emerse, hem de susuzluğu varsa diye. Gece de 2 kere kendisi istiyor zaten mızırdanıyor emzirip uyutuyorum. Ve kesinlikle mama vermeyin hem sütünüzün kalitesini bozuyor ki su bile bu nedenle verilmiyor hem de azalır sütünüz. Ayrıca ben kilo olayına çok takılmadığım içinde stressiz emziriyorum bebeğimi bu da büyük etken bence. Çok da önemli değil çünkü motor gelişimi iyiyse sıkıntı yokHoppa

Kızlar bebeklerinizin kilo almaması yediklerinizin sütünüzü yeterince yağlandırmamasıyla alakalı olabilir mi acaba ? Ben hergün istisnasız tahin helvası yiyorum. Sık sık da semizotu. Bunların etkisi olduğunu düşünüyorum. Oğlumun dün 3. Ay kontrolü vardı ve 7.100 gr olmuştu. Ben gün içinde saat başı mutlaka emziriyorum ne emerse, hem de susuzluğu varsa diye. Gece de 2 kere kendisi istiyor zaten mızırdanıyor emzirip uyutuyorum. Ve kesinlikle mama vermeyin hem sütünüzün kalitesini bozuyor ki su bile bu nedenle verilmiyor hem de azalır sütünüz. Ayrıca ben kilo olayına çok takılmadığım içinde stressiz emziriyorum bebeğimi bu da büyük etken bence. Çok da önemli değil çünkü motor gelişimi iyiyse sıkıntı yokHoppa
Benimki emse kilosu dert değil sorun emmemesi şimdi 4 saate çıkaracağım yeme aralığını

Benimki emse kilosu dert değil sorun emmemesi şimdi 4 saate çıkaracağım yeme aralığını

4 saat çok canım ya nasıl dayanacak yavrucak, o anlamaz ki sen zorlayacaksın bir yolunu bulacaksın, bir sıkıntısı varsa onu da sen bulacaksın anne olmak böyle birşey. Allah yardımcımız olsun.

4 saat çok canım ya nasıl dayanacak yavrucak, o anlamaz ki sen zorlayacaksın bir yolunu bulacaksın, bir sıkıntısı varsa onu da sen bulacaksın anne olmak böyle birşey. Allah yardımcımız olsun.
Doktor bunun daha uygun olduğunu söyledi kızım memeyi reddediyır iyice acıkması için 4 saat çok değil aslında zaten büyüdükçe aralık açılır

Cnm dr.dan geldık 15gunde 550gr almş cok cok ii dedi bu ayda.ama resmn meme kampına girdm anlatamam.mama olarak dewam edebilirsn dedı gün güne uymuo ztn bazn hiç mama vermediğim gün baznde 4*90cc verdığım oluo.ama genelde gece 3te bi kere vermeye calışıorm ve süt sağıorm hem sütümü arttırıo hemde gün içerisnde nekdr yediğinde görüorm
Maşallah canım darısı bizim başımıza

Yok olmadı cnm cok şukur,mesla bgn 2kere mama verdim 90cc.ben öğün arttırdm mesla gece 3te kalkıo emmek için artk ozmn mama verıorm.5te emzırıorm.dışarıya çıkarkn pek bebeğimle çıkamıorm önceden bi telaş sağmayla uğraşıodm şimdi mama bırakıorm.günde 3kere sağım yapıorm onlarıda verıorm.bnm bebişim cok hareketlı durmuo yanı sürünerek odadan cıkıo hamıleykn ne yedıysem motor takılmş,ayrıca gnde 5-6defa altınada yapıo yanı sık beslemem gerekıo.tabı burda 150cc falan yazılıo bnmkı en fzla 100cc oda en fzla genlde hep 80ccde bırakıo..mamayla sütü karıştırmıorm anne sütünün etkisini azaltıomş aklında olsn

Canım sürünerek odadan çıkıyor dedin ben orda kaldım :KK66: maşallah :)

Bende dediğin gibi yapayım geceleri bir öğün arttirayim en azından

sinir oluyorum bu olayaesimin sulalesinde sanki kv bakiyormus o ilgileniyormus o buyutmus o olmazsa ben bakamazmisim algisi var hele kayinpeder bildiğin kaynana illallah ediyo .kendileri 1 hafta yoklar evde mis gibide bakiyorum ogluma geldiklerinde gorsunler :) birde giderkwn demezlermi geldigimizde cocugu iyi girelim. ay birde cocuga iyi bak demeleei bitiriyor beni. kendi cocugum nasil iyi bakmam milletin goremedigini dr bile dikkatini cekmwdigini gorur bulurum ben anneyim cunku. hadi hersseyi gectim sanki kucagima hic cocuk almamisim gibi davranmalari

O ne demek yaa sana senin çocuğunu mu emanet ediyorlar

11de uyudu 3bucuk,5buçk 7bucukta emmio 9.30tada kalkıo artk.yaa bn uyanmaya çalışıorm az da olsa emziriorm sıcak ya susuodr die düşünüorm.su vermıorm çnkü büyük adamlar bile susuo.
Anladım canım. Benim ki 8 buçuk gibi uyuyor. Bende 10.30 da emziriyorum. 11.00 ile 02.00 arası buyume hormonu salgiliyorlarmis. 2.buçuk 3 gibi emziriyorum. 6 gibi o kalkıyor emziriyorum 1 saat daha uyuyor. Keşke benim ki de 2 saat daha uyusa :) o bir saatte uyudum uyuyacagim derken uyanıyor sıpa :)

Bu arada kilo alimi iyileşince mamayi bırakmayı düşünüyor musun. Acaba mideleri buyuyunce daha çok emip daha çok süt içerler mi ki. Belki zamanla gerek kalmaz. Ay ne bileyim sırf kilo alsin diye mama vermek beni çok geriyor :KK43: 3 gün oldu alışamadım. Benim ki birde gündüzleri çok emmiyor beni. Sabah ve geceleri güzel emiyor. O yüzden gündüz takviye yapıyorum. Ama inanir misin 3 günde farketti etlendi resmen kızım :)

X