2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar sağlık ocağının verdiği Vegaferon damla için ne düşünüyorsunuz? Kullanacak mısınız?

Kızlar benim bebis bu merak yüzünden gündüzleri doğru düzgün emmiyor ama gece uykusundan önce mübarek 1.5 -2 saat emer oldu. Diyorum herhalde gündüz az emdiginden... sizde de var mı benzer durum.

Aynısını alcaksın bizde rotarix yaptırdık. Diğer rota aşısı 3 dozmuş. Bu 2 dozda bittiği için tercih ediliyormuş. Bizde hiç sorun olmadı. Burda birçok arkadaşın bebişi ishal olmuştu sürekli kaka yapmıştı. Benim oğlan aksine aşıdan sonra 4 gün kaka yapmadı :)) belki senin bebişte ishal olcaktır karnı ağrıyor olabilir.

Bende içirdim eve gelip ya bazen diyorum bu aşılar yararlı mı zararlı mı mesela otizm de sebep olarak düşünülüyor bu iğneler rabbim korusun ama sağlıklı çocuk yetiştirmek öyle zorlaştı ki

Bizlerde aşılarla büyğdük. Allah korusun yavrularımızı ama bu durumda kar zarar ilişkisi yapacaksın ve karlı olan aşı yaptırmak. Kötü düşünme :)

Kızlar sağlık ocağının verdiği Vegaferon damla için ne düşünüyorsunuz? Kullanacak mısınız?
Bize de ferrum damla verdi doktorumuz. Katı gıdaya geçmeden önce demir eksikliği olmasın diye başlamamız gerekiyormuş

Kızlar utana sıkıla yazıyorum. Ama başka kime nereye yazılır bilemedim. Belki bu dönemde herkes benim gibidir diye size sormak en mantiklisi.
Hepimiz nisan annesiyiz sonuçta.
Sorsam mi ki ya neyse soruyorum siz de de cinsellik de aşırı istek var mı bu aylarda? Yoksa bende mi anormal bir şeyler var lütfen cevap ben bu durumdan pek memnun değilim.

Ben aksine hiç istemiyorum ya :) valla mecburiyetten yapıyorum :))

Bugün kaka yapmadı daha. Ama sanırım ağrısı var çook ağladı bugün. Heralde dediğin gibi ishal olucak. Onun ağrısı oldukca benm canmdan can gidiyo. Bi buraya yazmak aklıma geliyo. Gerçi çarşamba doktor kontrolümüz var devam ederse onada sorarım sağol cevap için

Bende öyle biliyodum ama bir arkadaşımda prof a götürüyo o da bu uygulamayı yapıyor. Tamamen ek gıdaya geçmicez ufak tattırmalar yapcaz dedi. Nasıl yapcaz bilmiyorum sonraki ay görcez :)
Bizi artık bilgilendirirsin bu konuda

Bizde ishal oldu 4-5 gün nerdeyse sürdü bu durum onun huysuzluğu olabilir

İyi akşamlar bayanlar aranızda bebişi diş çıkaranlarınız var mı biz biraz erken başladık sanırım
senin bebişin maşallahı var bizim ki bu ara ağzı çok köpük ve salyalı acaba ondan mı

Maşallah canım merak ettim şimdi bebişi bizde görüşemedik bir türlü.kismet olmadi istegramin olsaydı takiplesirdik canım.benim oğlanda sabah uyanıp basbas bağırıyor uyutmuyor bizi kerata sizin bebişlerde bağırıyor mu

Bende tam aksine hiç istek yok .acaba hep böylemi olacak diye de korkmuyorum değilim hani.

Kızlar benim bebis bu merak yüzünden gündüzleri doğru düzgün emmiyor ama gece uykusundan önce mübarek 1.5 -2 saat emer oldu. Diyorum herhalde gündüz az emdiginden... sizde de var mı benzer durum.
Aynı benim oğlum gece dalmadan bi yapışıyor memeye 1 2 saat emer o bırakmadan ayirirsam ağlıyor onun keyfinin bitmesi lazım yoksa ayiramiyorum bende yatarak emziriyorum .

Tam tersi hiç istemiyorum, ama sanırım benimki yorgunluktan.. Doğru düzgün dinlenemiyorum ve her sabah erkenden uyanıyorum

Kızlar oğlum çok çok az çil yapıyor bezini resmen zor ıslatıyor son iki bezde de pütürlüydü kakasında nöyl püfür pütür bir şeyler bardı günde üç kere falan kala yapıyor ama çiş çok değil üzülüyorum doymuyor diye korkuyorum ya inşallah bu ay kilo alırsa biter bu stres

Erken değilmi ek gıda için beşinci ay tadım bile olsa maşAllah oğluşuna

Son düzenleme:
Bizi artık bilgilendirirsin bu konuda

Bizde ishal oldu 4-5 gün nerdeyse sürdü bu durum onun huysuzluğu olabilir

senin bebişin maşallahı var bizim ki bu ara ağzı çok köpük ve salyalı acaba ondan mı
Tabiki her zaman :)

Erken değilmi ek gıda için beşinci ay tadım bile olsa maşAllah oğluşuna

Nasıl ne tattırcam bilmiyorum ama öyle dedi. Adam yard. Doç vardır bi bildiği heralde :)) Arkadaşımda ankarada bir prof a gidiyor devamlı onun oğluşada aynı şeyi söylemiş onlarda tadıma başlicaklar 5 ayın sonunda :)

Canım küçük tuvalet susuzlugunu büyük tuvalet de karnının doydugunu gösterir. Susuz mu kaliyor desem süt de yeterince var aslında. Az mi geliyor sutundeki su miktari acaba istersen günde bu çay kaşığı su ver. Kaka da sıkıntı yok sanırım günde üç kere yapıyorsa gayet iyi doyuyor demekki. Bingildagina bak canım orası eğer çökmüş gibiyse de susuz olduğu anlasilirmis.

Kızlar adet görmeden hamile kalınmaz de mi? Eşim giciklik yapıyor hamilelik belirtileri sendekiler diyor cinsel istek ve iştah artması. Beni de durduk yere kaygilandiriyor. Zaten riske atacak kadar rahat davranmadik bu konuda. Onlemimizi aldık. Yarın test yapıcam yine de sırf kafamız rahatlasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…