2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar adet görmeden hamile kalınmaz de mi? Eşim giciklik yapıyor hamilelik belirtileri sendekiler diyor cinsel istek ve iştah artması. Beni de durduk yere kaygilandiriyor. Zaten riske atacak kadar rahat davranmadik bu konuda. Onlemimizi aldık. Yarın test yapıcam yine de sırf kafamız rahatlasin diye.

Kalinir diye biliyorum canim :)

Kızlar adet görmeden hamile kalınmaz de mi? Eşim giciklik yapıyor hamilelik belirtileri sendekiler diyor cinsel istek ve iştah artması. Beni de durduk yere kaygilandiriyor. Zaten riske atacak kadar rahat davranmadik bu konuda. Onlemimizi aldık. Yarın test yapıcam yine de sırf kafamız rahatlasin diye.

:KK66: maşallah sama canım. Benim aklıma bile gelmiyor. Gelse de pek istemiyorum içteki dikişler acıyor çünkü.

Var mı benim gibi kızlar ilişki sırasında epizyotomi iç dikişleri acıyan :KK43: ne zaman bitecek bu. :KK43:((

Kızlar rota aşısı gerekli mi sizce bize aile hekimi önermedi ishal tarzı hastalıklar için onu da çocuğun kendi atlatabilir hatta kendi atlatması daha iyi falan dedi

Kızlar rota aşısı gerekli mi sizce bize aile hekimi önermedi ishal tarzı hastalıklar için onu da çocuğun kendi atlatabilir hatta kendi atlatması daha iyi falan dedi

Fakültedeki doktor bize de gerek yok, koruyuculuğu yüzde yüz değil dedi.. Ben buna rağmen yaptırdım..

• Beğen
Reactions: mnt
Bu konuda her doktor farklı görüşte. Bizim kendi doktorumuz önerdi kendi çocuklarıma da yaptım dedi biz de yaptırdık. Ben zaten yaptırmak istiyordum. Dün gittiğimiz doktorda ilk dozunu yaptırdınız di mi? Diye sordu direkt. Sen hastalığı araştır kendin karar ver istersen. Bence yaptırılmalı çünkü o ishal öyle üşütme ishali gibi olmuyo. Çok uzun sürüyor ve bebek bünyesi kaldıramıyor allah korusun. Virüs giriyor vücuda ve antibiyotik falan fayda etmiyor öyle düşün. Sen yine de detaylı araştır için rahatetsin

• Beğen
Bu konuda her doktor farklı görüşte. Bizim kendi doktorumuz önerdi kendi çocuklarıma da yaptım dedi biz de yaptırdık. Ben zaten yaptırmak istiyordum. Dün gittiğimiz doktorda ilk dozunu yaptırdınız di mi? Diye sordu direkt. Sen hastalığı araştır kendin karar ver istersen. Bence yaptırılmalı çünkü o ishal öyle üşütme ishali gibi olmuyo. Çok uzun sürüyor ve bebek bünyesi kaldıramıyor allah korusun. Virüs giriyor vücuda ve antibiyotik falan fayda etmiyor öyle düşün. Sen yine de detaylı araştır için rahatetsin
Kararsız kaldım şimdi ya sürekli vitamin iğne yani hep bi ilaç içindeler korkuyorum artık bunca şey sağlık mı sağlıksızlık mı getirir

Bizi artık bilgilendirirsin bu konuda :dua:

Bizde ishal oldu 4-5 gün nerdeyse sürdü bu durum onun huysuzluğu olabilir

:KK71: senin bebişin maşallahı var bizim ki bu ara ağzı çok köpük ve salyalı acaba ondan mı
Aynen ilk başta biz de öyle başladık ben anlamamıştım ama elini de ağzına götürüyorsa, E tabi bi diğer belirti de ishal :KK66:elimden geldiğince bildiklerimi tecrübelerini seve seve paylaşırım tabiki :KK66: bu arada biz kehribar kolye kullanıyoruz gazı için almıştım pek işe yaradı mı anlamadım ama diş için şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
Rota ölüme kadar götürebiliyor Allah korusun bize hem aile hekimimiz hemde doktorumuz tavsiye etti benim iki arkadaşın çocuğu geçirdi rota aşısı olan üç günde atlattı aşısı olmayan on günde çocuk atlatıyor ama nasıl atlatıyor

• Beğen
Tabiki her zaman :)

Nasıl ne tattırcam bilmiyorum ama öyle dedi. Adam yard. Doç vardır bi bildiği heralde :)) Arkadaşımda ankarada bir prof a gidiyor devamlı onun oğluşada aynı şeyi söylemiş onlarda tadıma başlicaklar 5 ayın sonunda :)
Beşinci ayın sonu altıncı ay sayılıyor zaten bende şimdi baslicaksın sandım sana tavsiyem blw Türkiye grubunu takip et faceden eğer etmiyorsan

Korkutmak istemem ama abimin eşi adet görmeden hamile kaldı adet görme sende vücut yumurta üretiyor ilk bir sene hamile kalma olasılığı çok yüksek

Korkutmak istemem ama abimin eşi adet görmeden hamile kaldı adet görme sende vücut yumurta üretiyor ilk bir sene hamile kalma olasılığı çok yüksek

mnt mnt canım rota aşısında kızının canı yanmicak. İğne değil çünkü. Ağızdan veriliyor. Eczaneden alıyosun sağlık ocağına gidip yaptırıyorsun. Hemşire ağzına sıkıyor hepsi bu kadar :KK39:

• Beğen
Ama benim bildiğim rota 3 ve 5. aylarda yapılıyor iki doz şeklinde. Siz 4. ayı doldurmadınız mı, dün 4. ay aşılarını yaptırdınız ya? Geç kalmadınız mı acaba? Hemşireye sormanda fayda var mnt mnt

Rota ölüme kadar götürebiliyor Allah korusun bize hem aile hekimimiz hemde doktorumuz tavsiye etti benim iki arkadaşın çocuğu geçirdi rota aşısı olan üç günde atlattı aşısı olmayan on günde çocuk atlatıyor ama nasıl atlatıyor
Allah korusun ishal çok su kaybettiriyor zorlu geçebilir ama yaptırmamak daha ağır basıyor

X