2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yani tanımadığımız için yorum yapmak zor ama burada niyet önemli.. Ama ben kötü niyet sezdim. Çok mu anaç bir kadın sahiplenme duygusu fazla böyle? Ya da seni kıskanıyor kendini senin yerine koyuyor seni taklit ettiğine göre. Kim olsa afakanlar basar evlatlarımızı gözümüzden kıskanıyoruz. Eşinin de düşünceleri önemli burada ama ben olsam araya mesafe koyar yüz göz olmazdım. Şahsen kimse benim çocuğuma bana karışamazsın istediğim gibi severim diyemez dedirtmem.
Aşırı anaç biri şimdi araya duvar ördüm oda farkında esimde farketti ama kavga olmadan benim galip gelmem lazım .yinede eskisi gibi değil birazda olsa oğlumun bir annesi olduğunun farkına vardı çok şükür .bende eleştirmek istemiyorum ama onu anlamadan derdimi anlatamazdim .içime at at şiştim .teşekkür ederim bu arada yorumun için canım.

2 tane bacaktan sanırım. Bizim de bu çarşamba :/

Ben ikinci ay aşısınada tek götürdüm binada tek gidecez çok berbart yaaa insan dayanamıyor

Evet 2 bacağa vurulcak :KK43:

Ay napcaz ya offf 28 inde yaptırcaz
. Yaa anne olmak ne zor ben hepsini tek götürdüm bunada tek gideceğiz ama ikinci ay alıkarı fenaydı hemşire dedi direk yakıyor bu aşılar diye Rabbim bebeklerimizi korusun

Kızlar size birşey danisacagim bir derdim var kimseye anlatamıyorum kv aslında değil eşimin halasi o büyütmüş esimi .kvlik yapıyor bana .bebeğim doğduğunda beri kendi bebeği gibi davranıyor oğluma ben hamile kaldım oda psikolojik olarak hamile kaldı doğum yaptım eve geldik oda doğum yapmış gibi yürümeye başladı bir olay olmuştu sütüm kesildi dedi.annem diye seviyor oğlumu .yeğenlerinin öyle sahipleniyor ki çocuklar annesi yerine koyuyor onu kaynım annesine anlatmaz derdini gider halasına anlatır .oglumuda sahiplenmeye kalktı ben tepki gösterdim .ben bu çocuğu isrmtedigim gibi severim sen karisamazsin dedi bana .şimdi aramızda biraz limoni .oğlumu her sevişinde beni afakanlar basıyor yenemiyorum bir türlü .ne yapmalıyım sizce nasıl davranmaliyim aşamiyorum bu duyguyu çok üzülüyorum
ne demek istediğim gibi severim kusura bakmasın yok öyle bir dünya kimse benim çocuğumu istediği gibi sevemez birde uyardığım halde hala kendini fazla kaptırmış anlaşılan araya mesefa koy kavga gürültü olmadan en iyisi bu sanırım tabii anlatsa

Kızlar siz bebişlerinizi hem sağlık ocağına hem doktora götürüyormusunuz götürenler kaçıncı aya kadar devam edecek böyle
Ben de bu ay doktora götürsem mi sağlık ocağı yeter mi diye düşünüyordum.ilk kızımı yaşına kadar her ay götürdüm.bu kızımda maşallah çok nane molla sürekli hastaneden çıkamadığımız için ekstra aylık götürmeye gerek kalmıyor.daha 1 hafta önce kulak kontrolüne götürdüm.

ne demek istediğim gibi severim kusura bakmasın yok öyle bir dünya kimse benim çocuğumu istediği gibi sevemez birde uyardığım halde hala kendini fazla kaptırmış anlaşılan araya mesefa koy kavga gürültü olmadan en iyisi bu sanırım tabii anlatsa
Dertleşme iyi geldi teşekkür ederim cnm yorumun için hatta oglumu bir kelime var öyle seviyor yazmak istemedim anlamı çok kötü Türkçe değil fars kökenliymiş bende araştırınca öğrendim anlamini bilmedigin seyler söyleme ne anlami dedim hiç bir anlamı yok ben öyle seviyorum karisamazsin dedi .bende bilmiyordum anlamını internetten baktım anlamını okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü .oda bilmiyor anlamını eşime söyledim sen sakın söyleme ben söylerim uyaririm dedi.kaynimida öyle sever çocuğun anlamından haberi yok tabi bir bilse .yani içim çok dolu aslında topigide böyle şeylerle meşgul etmek istemiyorum kusura bakmayın arkadaslar

Ben de bu ay doktora götürsem mi sağlık ocağı yeter mi diye düşünüyordum.ilk kızımı yaşına kadar her ay götürdüm.bu kızımda maşallah çok nane molla sürekli hastaneden çıkamadığımız için ekstra aylık götürmeye gerek kalmıyor.daha 1 hafta önce kulak kontrolüne götürdüm.
Bende kararsızım altıncı aya kadar götürün sonra götürmiyim diyorum sonra bir yaşa kadar götürsem her ay iyi olur diyorum karar veremiyorum

Dertleşme iyi geldi teşekkür ederim cnm yorumun için hatta oglumu bir kelime var öyle seviyor yazmak istemedim anlamı çok kötü Türkçe değil fars kökenliymiş bende araştırınca öğrendim anlamini bilmedigin seyler söyleme ne anlami dedim hiç bir anlamı yok ben öyle seviyorum karisamazsin dedi .bende bilmiyordum anlamını internetten baktım anlamını okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü .oda bilmiyor anlamını eşime söyledim sen sakın söyleme ben söylerim uyaririm dedi.kaynimida öyle sever çocuğun anlamından haberi yok tabi bir bilse .yani içim çok dolu aslında topigide böyle şeylerle meşgul etmek istemiyorum kusura bakmayın arkadaslar
Heyyy Allahım yaa takma boşver araba mesefa koyar yapacağın başka bişey yok

Arkadaşlar yaaa bgn misafirliğe gittk,orda oğlumn altını değiştiriodmkı herkes birden pipiye bakmaya başladı bebişime peygamber sünnetlı dendi.bnde dha hiç görmediğimden anlamamki hemn netten baktm amelıyat yazıo cnm skıldı ama cocuk dr.mz hiç bişe demedi bu konuda.birde eğrı olur yazıo eğrı değil.alttan sızar gbı işer dıo hayır bıldıın menzıl alıo..hiç böyle bişe duydunz mu?

Canım yazını yeni gördüm. 2 gündür de saate bakmadan emziriyorum ve inanır mısın iki günde kilo aldı gibi. Hatta böyle emzirdigimi bilmeyen babası söyledi kilo aldı bir kaç gündür diye :) ilk doğum yaptığım sıralar böyle emziriyordum. Sonra aptal dr 2 saatte bir dedi. Hatta 3 saatte bir. Ya inşallah kilo alır. Merakla bekliyorum. Bu arada daha sık emzirmeye başladığımdan beri memikler daha da çoğaldı gibi :) hemşireler dr lardan emzirme konusunda daha bilgili sanırım

masallah canm valla bana da ebe sık emzir cogalir dedi ama yok benim tam tersi azaliyi yetisemiyor tekrar uretmeye. ben sut konusunda halen cok sıkıntılıyim

Kızlar siz bebişlerinizi hem sağlık ocağına hem doktora götürüyormusunuz götürenler kaçıncı aya kadar devam edecek böyle

valla benim kv ve kpeder zoraki dr goturelim diyor. sinir oluyirum boyle israr ettiklerinde cunku dr da ebenin yaptigini yapiyo ama ben dr para veriyorum. dr iyi diyo kpeder hala cocugu kurcaliyo salak ya cok sinir oluyorum. ustune basa basa 6 ayda birdaha gideriz dedim sukur bir sikayegimiz yokkki yillardir sanki hic cocuk kucagima almamisim gibi davranmalari verem ediyorlar ayyy aonunda bir ayligina rizeye gideceklerde kafa dinlicemm ama evde de salak gorumce var o da ayri bir dert. ayyy dellenndim gece gece pardon kizlar

Kızlar size birşey danisacagim bir derdim var kimseye anlatamıyorum kv aslında değil eşimin halasi o büyütmüş esimi .kvlik yapıyor bana .bebeğim doğduğunda beri kendi bebeği gibi davranıyor oğluma ben hamile kaldım oda psikolojik olarak hamile kaldı doğum yaptım eve geldik oda doğum yapmış gibi yürümeye başladı bir olay olmuştu sütüm kesildi dedi.annem diye seviyor oğlumu .yeğenlerinin öyle sahipleniyor ki çocuklar annesi yerine koyuyor onu kaynım annesine anlatmaz derdini gider halasına anlatır .oglumuda sahiplenmeye kalktı ben tepki gösterdim .ben bu çocuğu isrmtedigim gibi severim sen karisamazsin dedi bana .şimdi aramızda biraz limoni .oğlumu her sevişinde beni afakanlar basıyor yenemiyorum bir türlü .ne yapmalıyım sizce nasıl davranmaliyim aşamiyorum bu duyguyu çok üzülüyorum
Canım fazla sahiplenmesi ve seni yok sayması tabi hoş değil. Ama sevmesini ve ilgilenmesini kiskanma bence. Benim oglusumu da herkes seviyor gazını çıkarıyorlar falan ben çok mutlu oluyorum. Yoldan geçen bile sevmeye çalışıyor bende maşallah demeden geçmeyin diyorum gülümseyerek. Boş ver takma rahat ol. Ama bilmediği kelimeleri kullanmasi yanlış . Güzel dille uyar kelimeyi merak edip anlamını öğrendiğini soyle belki o da bilmiyor dur anlamını .

6. Aya kadar her ay sonra 2 ayda 1 gidiliyormuş genelde ama benşm her ay götüresim var :))

Ewt ama nedense bizde ateş yaptı 4.ay aşısı

Calpolü hazırlayayım şimdiden ben o zaman :)

sen tutamazsan diger ebelerden yardim istersin canim. benim saglik ocagindaki ebeler oyle yapiyo

Öyle yapcam artık ya da dayanıcam. O değilde ben veteriner hekimim ameliyatlar, yaralar, berelerle iç içeyim. Hayvanlara aşılar iğneler hep yapıyorum Ama evlat çok farklı bişey ya kıyamıyorum

Canım fazla sahiplenmesi ve seni yok sayması tabi hoş değil. Ama sevmesini ve ilgilenmesini kiskanma bence. Benim oglusumu da herkes seviyor gazını çıkarıyorlar falan ben çok mutlu oluyorum. Yoldan geçen bile sevmeye çalışıyor bende maşallah demeden geçmeyin diyorum gülümseyerek. Boş ver takma rahat ol. Ama bilmediği kelimeleri kullanmasi yanlış . Güzel dille uyar kelimeyi merak edip anlamını öğrendiğini soyle belki o da bilmiyor dur anlamını .
Araya mesafe koydum şimdi ama ne zaman gelip kavga çıkaracak diye düşünmekten huzurun kaçtı .neyse canım benim saç dökülmesi başladı çok dökülüyor demişlerdi zaten başlar diye seninde başladinmi canim

Araya mesafe koydum şimdi ama ne zaman gelip kavga çıkaracak diye düşünmekten huzurun kaçtı .neyse canım benim saç dökülmesi başladı çok dökülüyor demişlerdi zaten başlar diye seninde başladinmi canim
Evet canım iki haftadır çok feci dökülüyor sacim. Araştırdım zeytinyağı çok iyi geliyormuş diye duydum. Banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüp öyle banyo yapıyorum. Biraz daha az dökülüyor .

Benimkide ustune giydigi seyi emiyo elini emiyo vs agzi hic bos kalmiyo yani :)
Canim eline halka seklinde bisey ver tutsun sag eline yan taraftan ver karsidan verme zamanla tutar :KK66:
Çocuğu eğitmek
huuuuu ben mardin esim rize :) ben direk babasi kilikli diyorum inadi tutup huysuLugunda
Güzel huylar anneden yaramazlıklar babadan

X