2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kimse bana benim cocuk cok sinirli demesin benimki 2 gunlukken kasi catiyordu ultrasonlarda bile yani tam laz usagi
Arkadaşlar bebeğim sinir küpü ulaşamadığı ağzına koyamadığı şeylere sinirleniyor elini atıp vurmaya çalışıyor dudaklarını büzüp kaşını çatıyo sesler çıkartıyo.acaba bi yerdr yalnış yaptığım bişi mi var bir bebek bu kadar sinirli olur mu ya böyle kalırsa diye çok korkuyorum

Benimkide dudaklarını buzup ses cikariyor püü diye o zaman tukuruk cikiyor azindan cok komik oluyor ben konusamayip sinirleniyor diye yordum ama genelde sıkıldığında yapiyor evet bende ozaman dikkatini biseyle cekiyorum konuşuyorum çıngırak salliyorum yada kucağıma aliyorum dikkati dağılıyor boyle yapinca :) dis kasıyıcı cingirak gibi şeyler verin eline aGzına da götürse sorun olmaz.
Benimki kumaş şeyleri yalıyo
Benimkide dudaklarını buzup ses cikariyor püü diye o zaman tukuruk cikiyor azindan cok komik oluyor ben konusamayip sinirleniyor diye yordum ama genelde sıkıldığında yapiyor evet bende ozaman dikkatini biseyle cekiyorum konuşuyorum çıngırak salliyorum yada kucağıma aliyorum dikkati dağılıyor boyle yapinca :) dis kasıyıcı cingirak gibi şeyler verin eline aGzına da götürse sorun olmaz.
Tam anlamıyla tutmayı da beceremiyor denk gelmiyo ağzına bazen elinde ki oda giydiğini tutup yalıyo o değil biberon ememiyo nasıl su verecem bilmiyom şimdi kaşıkla koymaya başladım ama

Kızlar bebegimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ne kadar erken olursa o kadar çabuk iyi olur diyorlar kızlar ettiren var mi?

@minikincir sen ne düşünüyorsun bu konuda canım?

Kızlar bebegimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ne kadar erken olursa o kadar çabuk iyi olur diyorlar kızlar ettiren var mi?

@minikincir sen ne düşünüyorsun bu konuda canım?
Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirsin ve herşey çok güzeldi sadece sünnet esnasında ağlamış o da canı yandığından değil ben yanında olmadığmdan.. hastanede lokal anesteziyle oldu. Ne pansuman na baska bisey.. normal bezini bağladım 1 haftada hiçbişey kalmadı tavsiye ederim.

Bana 3 doktor da aynısını dedi. Ama 8 9 saat kesintisiz uyuduğu oluyor yine de kaldırmayım mı dedim. Ne kadar şanslısın uyusun bırak dediler, ki biliyorsun kızım ilk zamanlar az kilo alıyordu şimdilerde düzeldi. Buna rağmen kaldırıp emzirme uykusunu bölme dediler. Bence her anne evladını en iyi tanıyandır en iyi bilendir buna göre hareket etmelidir. Görüyorsun ki doktorlar hep farklı görüşlerde.. :/
Benim dr umda uyandirma diyor.Cunku gelisim icin yemek kadar uykuda onemli o acikinca zaten uyanir dedi. Ben uykudan kaldirinca cok sinirli oluyordu zaten aglayip sizlamaktan uyuyamiyordu tekrar.uykuda yalan oluyordu. Simdi zaten max 6 saat uyuyor.acikirsada kendi uyaniyor

Bana 3 doktor da aynısını dedi. Ama 8 9 saat kesintisiz uyuduğu oluyor yine de kaldırmayım mı dedim. Ne kadar şanslısın uyusun bırak dediler, ki biliyorsun kızım ilk zamanlar az kilo alıyordu şimdilerde düzeldi. Buna rağmen kaldırıp emzirme uykusunu bölme dediler. Bence her anne evladını en iyi tanıyandır en iyi bilendir buna göre hareket etmelidir. Görüyorsun ki doktorlar hep farklı görüşlerde.. :/
Benim dr umda uyandirma diyor.Cunku gelisim icin yemek kadar uykuda onemli o acikinca zaten uyanir dedi. Ben uykudan kaldirinca cok sinirli oluyordu zaten aglayip sizlamaktan uyuyamiyordu tekrar.uykuda yalan oluyordu. Simdi zaten max 6 saat uyuyor.acikirsada kendi uyaniyor

Bir benim doktormu uyandır demiş gerçi uyandır demedi emzir dedi uyanmadan emiyor kızım ama garip geldi bir benim doktorum uyandır emdirilmiş demesi

Kizlar 95 gunluk olduk. Oglum 24 saatte 8 ogun 120cc mama iciyor. Nereye baksam gunde 5,6 ogun olmali diyor. Cc arttirip ogun dusureyim diyorum, 120den sonra kusuyor hatta bazen 120de de kusuyor kussada daha fazla versem icicek. Son 2aydir hep saglik ocagina goturuyorum hemsirelerinde bisey dedigi yok ne yapicagimi sasirdim

Kizlar 95 gunluk olduk. Oglum 24 saatte 8 ogun 120cc mama iciyor. Nereye baksam gunde 5,6 ogun olmali diyor. Cc arttirip ogun dusureyim diyorum, 120den sonra kusuyor hatta bazen 120de de kusuyor kussada daha fazla versem icicek. Son 2aydir hep saglik ocagina goturuyorum hemsirelerinde bisey dedigi yok ne yapicagimi sasirdim

3 saatte bir mi veriyorsun? 4 saatte bir 120 cc mama vermeyi dene? Anne sütü alıyorsa aralarda da emzir. Mama aralıkları böylece uzar..

En güzeli aslında acıktıkları zaman kendileri uyanmaları, riskli zamanlar artık geride kaldı..

Allah'ım sabır ver gece üçten beri bir saatlik uykuyla duruyorum uyumuyor uyutmuyor inatlaşır benimle oyna benimle diyor

canım saatte bir emzir gece de kesin emzir bak gör nasıl kg alicak
Canım yazını yeni gördüm. 2 gündür de saate bakmadan emziriyorum ve inanır mısın iki günde kilo aldı gibi. Hatta böyle emzirdigimi bilmeyen babası söyledi kilo aldı bir kaç gündür diye :) ilk doğum yaptığım sıralar böyle emziriyordum. Sonra aptal dr 2 saatte bir dedi. Hatta 3 saatte bir. Ya inşallah kilo alır. Merakla bekliyorum. Bu arada daha sık emzirmeye başladığımdan beri memikler daha da çoğaldı gibi :) hemşireler dr lardan emzirme konusunda daha bilgili sanırım

Arkadaşlar bebeğim sinir küpü ulaşamadığı ağzına koyamadığı şeylere sinirleniyor elini atıp vurmaya çalışıyor dudaklarını büzüp kaşını çatıyo sesler çıkartıyo.acaba bi yerdr yalnış yaptığım bişi mi var bir bebek bu kadar sinirli olur mu ya böyle kalırsa diye çok korkuyorum
Bnm bebeeğim hem çok neşeli hem sınırlı eline oyuncal verdığimde ağzına direk göturp ıstedığı seye alamazsa hem ağlıo hem bağırıo hemde resmn poposunu havaya kaldırp kaldırp sınırlenıo:KK66:

• Beğen
Reactions: mnt
X