2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar emzirirken parol içebiliyoruz değil mi? Çok sık başım ağrımaya başladı uykusuzluktan :110: Bir de dişim apse yaptı onun da ağrısı var, çektirsem de kurtulsam..

3 saatte bir mi veriyorsun? 4 saatte bir 120 cc mama vermeyi dene? Anne sütü alıyorsa aralarda da emzir. Mama aralıkları böylece uzar..
Evet gunduz 3 saatte bir gece anca 4 saat oluyor. Deniyorum ama 2.5 3 saat dayanabiliyo en fazla. Emzirmeye calistigimda daha cok agliyor. Yaklasik 1 aydir emzirmeyle tam 1 ogun bile olmadi

Benimki kumaş şeyleri yalıyo

Tam anlamıyla tutmayı da beceremiyor denk gelmiyo ağzına bazen elinde ki oda giydiğini tutup yalıyo o değil biberon ememiyo nasıl su verecem bilmiyom şimdi kaşıkla koymaya başladım ama
Benimkide ustune giydigi seyi emiyo elini emiyo vs agzi hic bos kalmiyo yani :)
Canim eline halka seklinde bisey ver tutsun sag eline yan taraftan ver karsidan verme zamanla tutar :KK66:

• Beğen
Reactions: mnt
Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirsin ve herşey çok güzeldi sadece sünnet esnasında ağlamış o da canı yandığından değil ben yanında olmadığmdan.. hastanede lokal anesteziyle oldu. Ne pansuman na baska bisey.. normal bezini bağladım 1 haftada hiçbişey kalmadı tavsiye ederim.
Lazerle yakılarak mi yoksa kesilerek mu oldu sünnet canım ücret ne kadar?
Bende düşünüyorum canım hatta eşim özel hastanelere fiyat sormuş araya tatil girdi ama yaptırmayı düşünüyoruz canım
eşin fiyatı sormuş ya canım ne kadar demişler ?

Bütün eklem yerlerim ağrıyor.özellikle sağ el ve ayak bileğim.acaba emzirmeyle mi alakalı.kalsiyum eksikliği falan mı var .aranızda böyle bişey yaşayan var mı?

Kızlar size birşey danisacagim bir derdim var kimseye anlatamıyorum kv aslında değil eşimin halasi o büyütmüş esimi .kvlik yapıyor bana .bebeğim doğduğunda beri kendi bebeği gibi davranıyor oğluma ben hamile kaldım oda psikolojik olarak hamile kaldı doğum yaptım eve geldik oda doğum yapmış gibi yürümeye başladı bir olay olmuştu sütüm kesildi dedi.annem diye seviyor oğlumu .yeğenlerinin öyle sahipleniyor ki çocuklar annesi yerine koyuyor onu kaynım annesine anlatmaz derdini gider halasına anlatır .oglumuda sahiplenmeye kalktı ben tepki gösterdim .ben bu çocuğu isrmtedigim gibi severim sen karisamazsin dedi bana .şimdi aramızda biraz limoni .oğlumu her sevişinde beni afakanlar basıyor yenemiyorum bir türlü .ne yapmalıyım sizce nasıl davranmaliyim aşamiyorum bu duyguyu çok üzülüyorum

Kızlar size birşey danisacagim bir derdim var kimseye anlatamıyorum kv aslında değil eşimin halasi o büyütmüş esimi .kvlik yapıyor bana .bebeğim doğduğunda beri kendi bebeği gibi davranıyor oğluma ben hamile kaldım oda psikolojik olarak hamile kaldı doğum yaptım eve geldik oda doğum yapmış gibi yürümeye başladı bir olay olmuştu sütüm kesildi dedi.annem diye seviyor oğlumu .yeğenlerinin öyle sahipleniyor ki çocuklar annesi yerine koyuyor onu kaynım annesine anlatmaz derdini gider halasına anlatır .oglumuda sahiplenmeye kalktı ben tepki gösterdim .ben bu çocuğu isrmtedigim gibi severim sen karisamazsin dedi bana .şimdi aramızda biraz limoni .oğlumu her sevişinde beni afakanlar basıyor yenemiyorum bir türlü .ne yapmalıyım sizce nasıl davranmaliyim aşamiyorum bu duyguyu çok üzülüyorum

Yani tanımadığımız için yorum yapmak zor ama burada niyet önemli.. Ama ben kötü niyet sezdim. Çok mu anaç bir kadın sahiplenme duygusu fazla böyle? Ya da seni kıskanıyor kendini senin yerine koyuyor seni taklit ettiğine göre. Kim olsa afakanlar basar evlatlarımızı gözümüzden kıskanıyoruz. Eşinin de düşünceleri önemli burada ama ben olsam araya mesafe koyar yüz göz olmazdım. Şahsen kimse benim çocuğuma bana karışamazsın istediğim gibi severim diyemez dedirtmem.

X