2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim doktor da özel. Ama hiç bur zaman mama onermedi kg da iyi sayılır şükür maşallah ve doktorum şunu söylüyor sadece süt verdiğin için güzel kg alıyor mama kullansaydin böyle gelisemezdi diyor.

Kızlar bebek bezim bacak kenarlarindan sızdırıyor. Günde 2 ya da 3 kez kaka yapıyor. Sulu kaka olduğundan mi sızdırıyor ? Sizde de böyle şeyler oluyor mu? Bebek bezi büyük geliyor dicem bacaklarını sıkıp iz yapıyor napicam ben ya

Mamanın markası ne acaba?180cc mama mı maşallah karın ağrısı yapmıomudr?bn bile içemem okdr

Kızlar şunu farkettim ıkı tane nisan annelerı grubu var neden ole olmşnese biz erken doğmştk bılıosnz ama doğum günmz 14nisan en azından 2yaşına kadar.ama bu ay cok az kılo almısz dr.bze hafıf hafıf tadımlklar başlatıck.bilmıorm hala cok karaszm 4.aylık ek gıdaya başlayın dıe yazan da var ztn ole kase dolusu değilde hafıf tad öğrenmk için başlıcz.inşallah bu 15gun toparlar

Benim bebeğimde de durum aynıydı. Prima kullanıyordum. Her dolu bezde belden yanlardan sızma oluyordu. Huggies markasını denemek için aldım. Şuan 2. 50lik paketi bitirmek üzereyim. Ben memnun kaldım ama sanırım bu memnuniyet bebekten bebeğe değişiyor

Erken değilmi ek gıda için tabii en iyisini sen bilirsin ama ilk altı ay sadece anne sütü

Mamanın markası ne acaba?180cc mama mı maşallah karın ağrısı yapmıomudr?bn bile içemem okdr

Karın ağrısı olsa ağlar herhalde, içtikten sonra çok keyifleniyor, diyorum ya ben bile şaşırıyorum nasıl bu kadar içebiliyor diye :/ Aptamil kullanıyoruz. Geçen doktora söyledim 5 ölçek mama yapıyorum bitince ağlıyor dedim, yetmiyor o zaman 6 yap dedi.

Heyyyy maşAllah :) ve hala zayıf mı bu bebiş bence kızın yiyip yiyip kilo almayan şanşlı kadınlardan olacak

Canım kızımın kilo alması dışında bi sıkıntımız yok şükür ağrı sızı huysuzluğu yok tahlillik bi durumumuz olmadı, doymasa da sürekli ağlar zaten İlk ay 800, 2. Ay 900gr. almıştı bu ay 580gr. aldi bence bünyesi böyle olcak gibi geliyor. Aslında kilo alımı çok da kötü değil ama çevremdeki insanlar beni strese sokuyor kaç aydır. Dr da benim 3 aylik stresimi ve sadece anne sütü verme çabamı biliyor. Ama bi sonuc alamayinca boyle bir yonlendirme yapmiş olabilir. Cunku dr umuzdan memnunuz. Insanlar cok moralimi bozuyor 5300 gr. Kızim Geçen tanimadğm biri bebek kaç günlük dedi çok moralim bozuldu, ben de 3 günlük yeni doğdu dedim tersledim.

Kızlar bebeği sakin sakin emen varmı benim oğlum kıpır kıpır emerken bi şöyle sakın sakın emmiyor normal mi acaba ama kilosu iyi emiyor hatta kimseye söylemeyin 3 aylık olduğunu nazar değer diyorlar.ama kıpır kıpır emerken soluk borusuna kaçırıyor artık hareketten .

Benimkide öyle boğulup duruyordu 4 aylık oldu boğulması geçti ama artık yemek le arası kalmadı

Benimkide öyle boğulup duruyordu 4 aylık oldu boğulması geçti ama artık yemek le arası kalmadı
Sağol cnm cvbin için birde ben oyun halısı almayı düşünüyorum sizin bebişler seviyormu ilgisini çekiyormu oyuncaklar memnunmusunuz ben hiç iş yapamıyorum yanından gidince hemen ağlıyor yanından ayrilamiyorum belki oyalanır oyun bakışıyla dedim

Ben ikinci aydan beri Dönence kullanıyorum çok seviyor iş yaparkende ana kucağı gibi bişiye koyup iş yaptığım yerlerde yanımda duruyo oyuncaklarla ilgili ama ağzına almak için uğraşıyor sesi çıkan şeyler tercih ediyorum genelde

O kadar az veriliyor ki ek gıda hemen kilo almaz zaten. Ama şunu okudum. Anne sütünde 6. Aydan sonra başka besinleri de sindirebilecek enzimler olmaya başlarmış. Ondan önce ek gıda verilir ise sindirim kolay olmazmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Her yerde ilk 6 yil anne sutu bağırıyorlar. Bizim kilo alimi da düşük bakalım belki bize de başla diyecek dr kara kara düşünüyorum. Ben başlamam. Ama dr öyle deyince eşim ne yapar bilmiyorum

canım saatte bir emzir gece de kesin emzir bak gör nasıl kg alicak

Emzirme için 2 -3 saati beklemeyin kızlar. Bizim hemşirenin uyardı. Sutunuz kesilir çok ara verirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…