2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Geçmiş olsun canım

Kızlar bu ay bebeğim 580gr. Aldı, 5280gr.olmuş dr yetersiz buldu aksamlari yatarken golden Goat mama ver kilo alsın dedi. Yanlız boyumuz 60cm boy iyi dedi. Benim anlamadığım çok şükür sütüm bol kızım da emiyor ama kilo almıyor. Herkes sütun yaramiyor, kaliteli değil falan diyorlar. Canım sıkılıyor. Beslenmeme genelde dikkat ediyorum. Et yumurta çok tüketiyorum. 3 gündür uyutmadan önce mama veriyorum sütüm akarken de mama vermek zoruma gidiyor. Akşam 130 cc süt sağdım daha da vardı. Gece emsin diye biraktim.Bakalım bu ay ne olacak? Kilo alacak mı merak ediyorum. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl kilo aldıriyorsunuz bebeklerinize? Bu arada çok şükür kızım ın sağlığı yerinde ve maşallah çok hareketli.

Kaç günlük bebeğin? Benim kızım 24 Mart doğumlu. Günde 4 kez 180 cc mama içiyor. Benim sütüm de az. Uyumaması doymadığından değildir bence, doymasa ağlar çok. Kilo alımı yerindeyse gece uykularını bölme derim bırak uyusun. Benim kızım ilk aylarda az kilo almasına rağmen ben geceleri hiç uyandırıp beslemedim, gece uyku düzeni oluşsun diye. İlk bir aydan sonra uyandırmamak gerekiyormuş. Geçen hafta 5820 kg idi kızım.

Geçmiş olsun benim kızımdada kulakta iltihap varmış 1 aydan fazladır ağlıyor yemiyor doktora götürüyoz anlamıyorlardı çocum acı çekti onca zaman şimdi kulağa antibiyotik damlatıyoruz biraz rahatladı

Bebeğin kaç aylık doğum kilosu ne acaba.bu ay çoğu bebek pek kilo almadı hava sıcak hareketler arttı

Çok geçmiş olsun . Banyodan sonra rüzgar belki etkiliyordu bende İstanbuldayım banyosunu akşam yatmadan önce yaptırıyorum rahatlıyor öyle yatırıyorum sende öyle yap bebekler hassas hemen hasta oluyorlar en azından hemen fark etmişsin
birimde 3 ayında 400 gram aldı normal dedi hem sıcak terliyorlar birse hareketlendiler ayaklar durmuyor bizde biz mama kullan demedi

Zaten 1 haftadir erken uyuyor bazen 8bazen 9da bu seferde sabah 6dan sonra uyytmasi zor oluyor ama yinede denerim canim erken yatirmayi.
Benimkide bir gun uyursa ertesi gun uyumuyor demek hep boyle bunlar :) tesekkurler yorumun için bol uykulu gunler dilerim

19 nisan dogumlu bugun 3 aylik olduk cok sukur dra gittik bugun boyu kilosu iyi suan 6300 ama 4150 dogdu zaten ilk ay 300gr ikinci ay 700 bu ay 1600 gr almis..
Sutun azsa mutlaka sık sık emzir ben oyle toparladim,toparlamisim yani bugun ogrendim :))

Aynı benim kızımı analtmışsınız benim kızım da bu ay az kilo aldı gerçi doğdu günden beri hep alt sınırda kilo alıyor doktorumuz mama önermedi hatta sakın verme zayıf diye ek gıdaya da başlama diye temmihledi bebeğin gelişimi normal çünkü dedi idrar tahlili yaptırdım kusması için ilaç verdi mama son çare kilo için dedi bakalım bu ay nasıl olacak on beş gün oldu gideli sağlık ocağına gidip kilosuna bakacam yarın kilo aldımı diye benim hatam gece emzirmemek oldu uyuyor diye utandırmasın şimdi gündüz bile emziriyorum zaten uykudan uyanmıyor sana tavsiyem daha sık emzir gecede uyandırıp emzir ben hemen fark ettim kızımdaki değişimi

Canım dr lar hemen mama diyor. Özellikle özel hastane dr ları. Sozde çocuk sağlığı dr u ama. Anne sütünü desteklemek yerine mama deyip çıkıyorlar isin icinden. Tabi herkes emzirecek diye birşey yok. Ama sür varken mama verirsen sütün biter. Sağ sağ nereye kadar. Ben mama diyen bir Dr u bıraktm. Ve hasyaneye de anlattım durumu. Bence verme mama. Benim bebis de hep az aldı. 3630 doğdu 3. Ayda kilosu 5500 idi. Boyu 64 idi ama kaç gündür bende kafayı takıyorum eşim sakinleştiriyor. Sağlıklı bebek. Gelisimleri normal. Sırf iki et fazla olsun diye yapma. Zaten 3 ay sonra ek gıda filan baslananacak. Başka Bir Dr bul bence.

Ayrıca süt yaramıyor diye birşey yokmuş. Dedim ya bunu araatıyorum neden diye. Her kadınin sutu bebeğine özel üretilirmış. Hatta ayına özel bile.

Bizimki çok hareketli. Ve bu aralar çevreye ilgi aşırı arttı. 3 çekiyor sonra etrafına bakıp duruyor. Bekliyorum öyle. En son devlet hastanesıne gittim. Dr ten teması yapın ve lof ortamda emzirin dedi. Bol bol emzirmek.

Bu arada bir kaç gündür sagiyorum. Bugün biberon vereyim dedim. 90 cc içiyor benim kzıım. Oysa daha fazla içmeli. Ama öldür allah içmedi. Demek ki kapasite meselesi.

Canım ben gece de emziriyorum 2-3 kez ama kızım günde 2 kaka sürekli de çiş yapıyor bezi hep kirli yani, bir de doğduğundan beri çok hareketli

Sanırım devlet özel değil doktor farkı bence ben kızımı ünv götürüyorum oradaki doçent bana mama verme dedi memlekette götürdüm bu kez özele oda mama verme deme doktora denk gelmek önemli sanırım

Canım ben gece de emziriyorum 2-3 kez ama kızım günde 2 kaka sürekli de çiş yapıyor bezi hep kirli yani, bir de doğduğundan beri çok hareketli
Benim kızım da aynı 2-3 kez kaka yapar çişinide sürekli yapar buda doydugunu gösterir zaten çok hareketliler maşAllah onunda etkisi oluyor muhakkak başka bir doktora göstersin bakalım o ne diyecek anne sütünü desteklemeli doktorlar mama ver dememeli sana idrar tahlili yaptınız doktorun kulaklarını kontrol ettimi idrardaki ve kulaktaki enfeksiyon kilo almaya engeldir bu kontrollerden sonramı dedi sana mama ver diye

Mamayı denicem canım bakalım emzirmeye de full devam ediyoruz kızım zaten memeye düşkün maşallah diyeyim. Mrk ediyrm kilo artışı az olursa anında mamayı bırakicam zaten bünyesi böyle dicem.

Mamayı denicem canım bakalım emzirmeye de full devam ediyoruz kızım zaten memeye düşkün maşallah diyeyim. Mrk ediyrm kilo artışı az olursa anında mamayı bırakicam zaten bünyesi böyle dicem.

Bazen kendi kendime diyorum kızım az biraz iştahsız olsa mıydı diye, ama sonra diyorum iştahsız bebek daha zor, hem de yemeyince üzülür insan. Bazen onu doyurayım derken yoruluyorum Kendime yemek yapmaya yemeye vakit bulamıyorum. Yemedim yedirdim dedikleri bu olsa gerek Hem öyle olsa belki sütüm yeterdi diyorum. 180 cc mama içiyor kızım. Benden nerde 180 cc süt çıkacak, en fazla 90 cc gördüm. Mama vermeyim de ne yapayım. Bunca yiyor ama hala 5820 kg. Mama vermesem bu kadar da olmazdı.

Kızının kapasitesi bu demek canım ne yapacan bu aralar herkes kilodan şikayetçi sıcak fena yaptı bebeleri

Kızının kapasitesi bu demek canım ne yapacan bu aralar herkes kilodan şikayetçi sıcak fena yaptı bebeleri

Benim kızımın midesi geniş valla, yada doyduğunu mu anlamıyor, ama fazla gelse kusar diye düşünüyorum, kusması yok çok şükür. Bazen mama bitiyor bitti diye ağlıyor, kızım beni ye diyorum En son tam bir kilo aldı 35 günde. Kilo önemli değil aslında ama biz anneler her şeyi kafamıza takıp dert ediyoruz kendimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…