2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimde öyle akıntım geldi geldi en sonunda dün adet oldum bu sıcakta hiç çekilmiyor. 1 sene sonra hoşgeldin orkid partisi yaptık dün :)))

Benimde şuan aynı tarif ettiğin gibi ama ben bi kez adet olmuştum ondada başlamadan böyle olmuştu.bu kadar uzamamıştı gerçi.şimdi acayip karnım ağırıyo hormonlar berbat

Benimde öyle akıntım geldi geldi en sonunda dün adet oldum bu sıcakta hiç çekilmiyor. 1 sene sonra hoşgeldin orkid partisi yaptık dün :)))

Benimde şuan aynı tarif ettiğin gibi ama ben bi kez adet olmuştum ondada başlamadan böyle olmuştu.bu kadar uzamamıştı gerçi.şimdi acayip karnım ağırıyo hormonlar berbat

Bu akıntının arkası adet mi diyorsunuz :) Çok değişik bir akıntı su gibi ve rengi tuhaf :/ Alt karın bölgem ile belim ağrıyıp duruyor zaten, adet olsam da rahatlasam :))

Bu akıntının arkası adet mi diyorsunuz :) Çok değişik bir akıntı su gibi ve rengi tuhaf :/ Alt karın bölgem ile belim ağrıyıp duruyor zaten, adet olsam da rahatlasam :))
Ben de öyle oldu hatta doktora gitcektim bi sorun mu var diye ama adet oldum :) benim hiçbiyerim ağrımadı anlamadım adet olacağımı :)

Kızlae selam bende nisan annesiyim 19unda dogum yaptım bebekleriniz günde kaç saat uyuyor? Benimki sabah kalktıktan sonra bir iki saat içerisinde tekrar uyuyor 1 saat,bu rutini qma daha sonra gece yatana kadar uyumuyor bazen toplam 1 saat şekerleme yapıyor meme emerken falan yatırsam kalkıyor gece uykusu iyi 10-11 gibi uyuyup sabah 7ye kadar falan uyuyo bikaç kere emmeye kalkıyor ama gündüz uykusu yok sizde de böylemi anormalmi bu durum??

Bizim de öyle gündüz uykusu toplam 1 1 buçuk saati geçmiyor. Banyo yaptırırsam 2 saat kadar uyuyor. Önceleri gündüz 3-4 saat kesintisiz uyurdu artık yok. İnşallah huy değiştirmez de gece uykularımız böyle devam eder, ben halimden memnunum. Gece hiç uyumayan bebekler var o daha zor

hayirli olsun canim. neler ikram ettiniz gelene fikir olsun bana da
Kizlar 40 mevlidini mi yeni yapıyorsunuz?

Ben tam 39.gününde yaptırmıştım pilav et kavurma ve fıstıklı helva ayran ikram etmiştm ardından çay vermiştik. Bir de hediyelik olarak süslü kolonya şişeleri yaptırmıştım çok güzel olmuştu pembe tülleri çiçekleri çok sıktı sizlere de tavsiye ederim zaten şu anda baya yaygın.

Ayy tek degilim demekki :) Gece uyksuu olmasi cok iyi ama ben cok yoruluyorum uyudugu zaman bi is yapiyim diyorum uyanikken surekli emziriyorum yada oyaliyorum sirt agrisindan olucem walla kilosu nasil seninkinin acaba doymadigi iicn mi uyumuyorlar benim sutum cok degil gunde 3 kere 60cc mama veriyorum sık sıkta emziriyorum gece max 4saat uyutuyorum kaldirip emziyorum olmuyor olmuyor

Canım mama verdiğinde doyuyorsa o zaman ağlar.

Bu arada 10-11 geç değil mi. Bu zaman ki bebisler akşam 7-8 gibi uyumalilarmis. Ve günde ortalama 15 saat. Bence sen gece uykusunu yarım saat yarım saat geri çek. Hiç olmazsa gece uykusunu alsin

Bu arada büyükler der ya uyku uykuyu getirir diye. Benim kız da ya bir gün çok güzel uyuyor. Bazen de uyumayınca uyumuyor

Kizlar bebegim orta kulak enfeksiyonu geciriyor.Cok uzgunum. Ben hergun sabah banyo yaptirip oglende disari yuruyuse cikartiyordum. Ist. Hava bir kac gundur ruzgarli ama sicak die umursamiyordum . Sali gunu cok huzursuzdu surekli agliyor durmuyordu. Ama ben huysuzluguna verdim. Sonra baktim kulagini tutuyor yavrum. Dun dr a goturduk.antibiyotige basladi. Bi torba ilac aliyor . Moralim cok bozuk.

hayirli olsun canim. neler ikram ettiniz gelene fikir olsun bana da
Teşekkür ederim canım benim ki kırk değil bebek mevlüdü oldu biz pilav ayran çayın yanında üç çeşit pasta verdik adının yazdığı minik yasin ve tesbih dağıttık mevlüt olunca yasin tesbih uygun geldi bana ama şeçenek cok

Çok geçmiş olsun sıkma canını bebekler böyle büyüyor

ben kolonya hazirlatmistim da duruyor oyle mevlitu bekliyor

ben mevlut yaptirmadim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…