2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar. 3 gündür uyku egitimi veriyorum.

Geceleri uyuyordu kızım ama gündüzleri 1 haftadır ayakta deli gibi sallıyorduk yarım saat geçmeden uyanıyordu. Hemde ağlayarak.

Nette araştırdım durum.
Odayı elimden geldigince kararttim.
Yanına yattım. Emzigini verdim.
Kısık sesle konuşup saçlarını oksadim.

Önce hareketlendi. Sonra uyku bastırdı ağlamaya başladı. Daha doğrusu bağırmaya.

Yılmadım. Çünkü vazgecersem bana güveni sarsilir ve ağlayarak istedigini elde edermış.

İlk gün 40 dk sürdü. Anam ağladı. Ama inanir mişiniz 1 saat uyudu. Kesintisiz. Ve gülerek uyandı.

Arada pış piş diyerek poposunu sivazliuorum. Aslında uyku egitimi alacaktim. Ama önce okuduklarımı degerlendireyim dedim.

Bugün 3 gun. Evet hala ağlıyor. Ama 15 20 dk sürüyor. Dün 2 saat uyudu. Bugün 2 kere 1 er saat uyudu.

Ve ben çok mutluyum. Lütfen sizlerde yapın. Belki 1 yada 2 hafta sabredeecegiz ama sonra çok çok rahat edeceğiz. Üstelik rahatligi da geç uyandığı zaman kendi kendine tekrar uykuya damlasını öğrenecekler. Ve en güzel şeyi uykuyu öğretiyoruz

Arkadaşlar bebeğim 101 günlük ikinci ay ile üçüncü ay arasında kilo almadı şimdi dört benzinde de çok az kişi vardı ve bizi çok çok çok sarıydı sizce sütümü yetmiyor ya da susuz mu kaldı

günde 4 5 beş ıslatmadı Lazım canım sen gözlemle yetmiyorsa arada mana verebilirsin

Şimdi bakıyorum elinde titreme yok devamlı olmuyor ellerini yukarı kaldırınca titriyor bazen. Ben de elini tutuyorum geçiyor.
Canım bence bi doktora göster yani seni korkutmak istemem ama bizim komşudada vardı onun kızları ikiz doktora götürmüş bi çesit nöbet geçirme olduğunu öğrenmiş ama senin bebekde öyle birsey yoktur da yine de bi göster doktora ama şuan kız çok iyi hiç bir şeyi yok ilaç tedavisi gördü sadece. İnşallah geçer korkma sen

Bzm doğar doğmaz gunde ıkı kere uykumz var.uyku eğitimini bılmıodm ama hep farketmdn uygulamşm şimdi o saat geldığınde olduğu yerde kndı uyuyo.hatta bgn kolu altında kalmş.bizmn snr kndı uyumk istick

Bzm doğar doğmaz gunde ıkı kere uykumz var.uyku eğitimini bılmıodm ama hep farketmdn uygulamşm şimdi o saat geldığınde olduğu yerde kndı uyuyo.hatta bgn kolu altında kalmş.bizmn snr kndı uyumk istick

Ne gusel canım ne mutlu sana. Masalak bebise. Bizim kı çok az uyuyordu yarın saat filan. Ve hep parça parça idi. Fark etmeden yaptıkların neyDi acabs

Ne gusel canım ne mutlu sana. Masalak bebise. Bizim kı çok az uyuyordu yarın saat filan. Ve hep parça parça idi. Fark etmeden yaptıkların neyDi acabs
Cnm ben memede bi mayıştırıorm,dha snr yuz üstü yatırıorm kedı gbı okşuorm.bi güzel uyuyoki anlatamam ama dr.mz yuz üstü yatrma dedi.diğer türlü kndini cok uyandırıo ıki aydr hep yüz üstü yatıyorz

Bebeğim 1 hafta sonra 3 aylık olacak ama hala her gece 4-5 kere emmeye kalkıyor. Sizde durumlar nedir? Nasıl azaltabilirim bu kalkmaları napsam ki?

Neden öyle dedi ki Dr. Benim cadı yüz üstü çok durmuyor yoksa mayisacak da

Bebeğim 1 hafta sonra 3 aylık olacak ama hala her gece 4-5 kere emmeye kalkıyor. Sizde durumlar nedir? Nasıl azaltabilirim bu kalkmaları napsam ki?
Canım gece yatmadan önce iyice doyur karnını. Ve gün içinde de. Alması gereken sutu gün içinde alırsa gece çok da fazla kalkmaz. Ben o uyuyor ben yatana kadar 2 kere daha emziriyorum. Bu baya rahatlatiyor.

bizimki 79 gunluk yuzustu yattiginda ayaklarindan destek alip kendini one dogru itiyor.dönüyor tehlikeli olmaya basladi hepyeh

ben su sut olayını anlamadim arz talep iliskisi var deniliyo ama ben emzirdikce uzun ara vermezsem memem de bir damla dahi dolmuyo

Kızlar 3. Ayda bebek yüz üstü yatirildiginda kollarıyla kendini kaldırabilir diyor ay ay bebek gelişimine bakıyorum. Ama benimki anca kafasını kaldırıyor sizinkiler ne durumda
2 haftadır falan kaldırıyor, yan yatirdiysam özellikle bi bakıyorum dönmüş kafayı dikmiş, ama kolunu kurtatamıyor daha

Kızlar güneşlenen bebekler daha çabuk güçleniyor sanırım dönme başını kaldırma vs için güçleri artıyor olabilir.d vitamini baya önemli bunu anladım.

Canım benimkide 4 aylık oldu aynen pek kilo almadı bu ay kukağı ağırıyordu yemedi tatilde idik sürekli şehir değişmekten afalladı e birde yaz terliyor hareketler arttı bezini bende takipnediyorum ama ben artık su vermeye başladım en baştan beri verseymişim diyorum hatta su iyi geldi.

Şimdi bakıyorum elinde titreme yok devamlı olmuyor ellerini yukarı kaldırınca titriyor bazen. Ben de elini tutuyorum geçiyor.
Bencede doktora göstermelisin tedbir amaçlı.ama şuda var bebeklerin sinir sistemi gelişmediği için titreme olur denmişti bana.emerken çenesi titrerdi zamanla geçti.umarım yavrunda da bişi yoktur hemen iyi olur.

Sezeryan olan arkadaşlar akıntı durumlarınız nasıl ? Ben adet olamıyorum ara ara birkaç damla kanamam oluyor ve sulu değişik renkte bir akıntım var, sarıyla açık kahverengi arası gibi. Sizlerde de böyle mi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…