- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- Konu Sahibi Citolesgen
- #3.981
deli_mavi_59 hadi gözün aydın için rahatlamıştır artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm senin kese kaç mm ?Bana Dr um lekelenmeler , kanamalar hakkında dışarıya akması daha iyi dedi bugün. İçeride birikmesi daha kötüymüş. O yüzden fazla yatma , ufak ufak gez aksın dedi. Yoksa içeride birikir dedi. Hakikaten de ne zaman yürüsem kanama geliyor az
Benim kesemi ölçmedi doktor Can'ım.cnm senin kese kaç mm ?
Benim keseyi ölçmedi bebek 1 cm dedicnm senin kese kaç mm ?
Benim kesemi ölçmedi doktor Can'ım.
anladım canımsizin direkt bebekler görününce bebekleri ölçmüş maaşallahBenim keseyi ölçmedi bebek 1 cm dedi
Karindan canim.ama atmayi beceremedim tekrar denicemKarından mı vajinal mi oğlunuzunki? Buraya atsanızda bi baksak :) Bu konuyla ilgili bir topic var %80 tutmuş herkesinki. Bende ordan okudum.
Geç döllenmedir belki olamaz mı Can'ım ?canım benim kafama şu takıldı 6+3 ken dün vajinal baksam kesin görünür ama ben karından bakacağım dedi doktor kese için söyledi bunun belki görünmeyebilir dedi baktı ooooooo görünüyor bile dedi şimdi 6+3 le bebeği görenler olmuş üstten benim minik daha çok mu minik acaba görünmedi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum daha ilk başından beri içim çok rahat inşallah böylede gider 20mm ken görünür yazıyorda internette
Benim doktorum da 12. Haftaya kadar vajinal bakacağını söyledi. Daha net bilgi verirmiş.Geç döllenmedir belki olamaz mı Can'ım ?
Bizim burada bir kadın sağlık merkezi var , orada 12 haftaya kadar hep vajinal usg ile bakıyorlarmış , öyle duymuştum.
Demek ki karından bazen yanıltabiliyor usg
Canim gözün aydın çok sevindim :) bencede bebisleri biraz rahat birasak iyi olacakHer kanama düşükle sonuçlanmaz , hiç kanaması olmayan biri de düşük yapabilir dedi , yarına çıkacağımız bile garanti değil dedi. Kesinlikle stres yok bebeği rahat bırak dedi
Olur daha erken senin Belki de hiç olmazzAy dikkat et. Benim de tam tersi hiç bulantı yok. Bende endişe ediyorum bir sorun mu var diye ....
Karindan canim.ama atmayi beceremedim tekrar denicem
Karindan canim.ama atmayi beceremedim tekrar denicem
Aynen öyle Can'ım , bir zararı yok sonuçta , olsa bakmazlarBenim doktorum da 12. Haftaya kadar vajinal bakacağını söyledi. Daha net bilgi verirmiş.
Kalbini duydum ya o yetti bana , böyle saf saf ağzım açık dinledim , gözlerim dolduu.Canim gözün aydın çok sevindim :) bencede bebisleri biraz rahat birasak iyi olacak
7+0 dan herkese merhabalarr
Benim bebiş 1 cm olmuşş Kalbi de gümbür gümbür atıyor maşallah