- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- Konu Sahibi Citolesgen
- #3.921
kızlar 4 buçuk haftalık ama çeksem benimkini de yorumlarmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz canım en az 6 haftalık usg lazımkızlar 4 buçuk haftalık ama çeksem benimkini de yorumlarmısınız
Olmaz canım en az 6 haftalık usg lazım
Kızlar merhaba kasık ağrılarının ne durumda devam edio mu????
Evet evet aynen bı durum Biraz önce ebeye sordum normal dedi tatlımCanım ben gece yatarken fitili atıyorum sabah uyandığımda iç çamaşırımda beyaz jel gibi parçaçıklar çıkıyor ondan mı bahsediyorsun sende
Eveeetttt sol ağırlıklı sende de mi var Nasıl devamlı mı ara ara mı geliyorKızlar merhaba kasık ağrılarının ne durumda devam edio mu????
Canım ya geçmiş olsun umarım bu sefr sağlıklı bir gebelik geçirirsinIlki daha dogrusu bos gebelikdi ikinciside 7 haftalikken kanamam baslamisdi 2 hafta sonrada kalbi durmus megersem kan phtilasmam varmis
Nasıl yani kese sol taraftaysa mı erkek oluyomuşBunu bende araştırıyorum eğer karından usg ise bunlar sol tarafta görünüyor bebiş ve erkek oluyor diyorlar.
Benim de iç çamaşırıma hiç gelmiyor ama wc den sonra peçeteyle sildikçe geliyor. Bazen kesiliyor bir kaç saat sonra tekrar geliyor.. Bende progestan hap kullanıyorum ama bilmedim.. İnsanın içi rahat etmiyor.. Herkes de oluyor mu bu?!?Canım benim 15 gündür kahverengi akıntım oluyor zaman zaman azalıyor zaman zaman artıyor progestanda kullanıyorum ama hala geliyor doktorumda çok düşük bir ihtimal düşük tehliken dedi ama sürekli tedirginim
Benimki de tam olarak öyle, doktor korkulcak bi durum yok ama kendini yorma dedi. Dikkat etmeye çalışıyorum ben deBenim de iç çamaşırıma hiç gelmiyor ama wc den sonra peçeteyle sildikçe geliyor. Bazen kesiliyor bir kaç saat sonra tekrar geliyor.. Bende progestan hap kullanıyorum ama bilmedim.. İnsanın içi rahat etmiyor.. Herkes de oluyor mu bu?!?
Benim bulantım çok fena ya her an benimle sanki midemde küçük insanlar var yiyeceklerin girişini engelliyorlar sürekli kendimi zorluyorum ama zorladıkça o an yediklerimden tiksiniyorum üstüne üstlük sevgili kocam da sen okuya okuya başlattın bulantını hiçbi şeyin yoktu diyo, sinir ediyor beni. Bulantılarım ona geçsin istiyorumkızlar benim ağrılarım da baya azaldı ishalim de azaldı ama hala devam ediyo.doktor bol su iç ishal olduğun için vücudun susuz kalıyo kasılmalar oluyo ağrı yapıyo demişti gerçekten de aşırı su içmeye başladım ve ağrılarım azaldı.
bulantın olursa da az az sık sık beslen tuzlu kralerle falan bastırmaya çalış dedi.
İnşallah bakalımBenimki de tam olarak öyle, doktor korkulcak bi durum yok ama kendini yorma dedi. Dikkat etmeye çalışıyorum ben de
Canım ya geçmiş olsun umarım bu sefr sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Benim bulantım çok fena ya her an benimle sanki midemde küçük insanlar var yiyeceklerin girişini engelliyorlar sürekli kendimi zorluyorum ama zorladıkça o an yediklerimden tiksiniyorum üstüne üstlük sevgili kocam da sen okuya okuya başlattın bulantını hiçbi şeyin yoktu diyo, sinir ediyor beni. Bulantılarım ona geçsin istiyorum
Güzel müjdeli haberlerini bekliyoruz canım içini ferah tut.