2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Ben de sana onu soracaktım :) ne Zaman başladı senin belirtilerin? En baştan beri böyle miydi Can'ım?
En baştan beri böyleyim Can'ım , ama 6. haftada falan daha belirginleşti , şimdi 7 ye girdim gitgide şiddetleniyor işte..
Annem mesela hiçbir şey hissetmemiş Can'ım , afedersin babaannemle birlikte tavuk bile yolmuş , o zamanlar birlikte yaşıyorlarmış. Kayınvalide kayınpeder yanında bir görümce dört tane de kaynı varmış düşün. Hiç mi yorulmamış etmemiş ?
Ben şuan mutfağa bile giremiyorum , her işi eşim hallediyor , hiç anneme çekmemişim
 
Ya kimyasal mıdır aceba çok korkuyorum kalamam fln hc yok doktora sordum kanamanın yoksa 10 gün sonra gel dedi kesesine görürüz dedi kanama olursa sorun var demektedir dedi kızlar senin kimyasallar kaç öğrendikten kaç gün sonra kanamanın oldu
 
Kimyasalda benim bildiğim beta yükselmiyor ki fazla , adet günüm geçmişti 4 gün sonra falan kanamam başlamıştı , senin kahverengi lekeler büyük ihtimalle yerleşme kanaması Can'ım..
Ben de lekelenmeyle öğrendim hamileliğimi , battan önce kanama bile gelmişti bir gece..
Allah kucaklarımıza almayı nasip ettiyse hiç bir şey olmaz Can'ım korkma , Allah'a emanetler..
 
Senin bu his mide bulantisindan canim. Mide bulantisi insani direkt hasta gibi hissettiren birsey cunku
Nasıl da uykum geliyor erkenden , gündüz uyuyorum aslında biraz ama.. Uykularım bile çok kalitesizleşti , doğru düzgün deliksiz uyuyamıyorumm..
Ah bu bebişler , hayırlısıyla doğsun poposunu ısırcamm
 
Her sabah en gec 8 de uyaniyorum alarm kurmus gibi. Aksam da hemen uykum geliyo. Ama gec yatmayi da denedim. Yok olmuyo en gec 8
 
Kızlar epilasyon yapmanın bir sakıncası yok değil mi ? Ben haftada bir yapıyorum bacaklarıma da , birşey olmaz değil mi ???
 
Bende kanama çok şükür hiç olmadı salı günü öğrendim kanda hamileligimi 94 çıktı doktor hesap yaptı 10 gün sonra testi tekrar yap ve ultrason do bakalım ddi yerleşme kanaması fln hc olmadı bu sorunmu
 
Merhaba kızlar kese ne zmaan gözüküyor bilginiz var mı ?!? bir de bu gebelik haftası neye göre hesaplanıyor
 
Yoo her kadında olmaz ki yerleşme kanaması Can'ım , niye sorun olsun
 
Kızlar eşleriniz hamileliğinizde sizinle beraber kilo alıyorsa erkek , kilo kaybederse kız olurmuş
Ne kadar acayip şeyler biliyorum ya Eğlendiriyorum sizleri
Benim eşim 2-3 kg kadar verdi bu zamana kadar , göbek falan eridi , doğru çıkacak mı bakalım
 
Kızlar herkesin imzasına bakıyorum min 5 haftalık yazıyor ben de 4 :) baya erken mi öğrenmiş oluyorum.. Walla bu ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse hiç böyle kendimi acemi hissetmemiştim bu hayatta :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…