- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.021
sagol cnm :) tinaztepede ilk denemeyi yaptim bende raporsuz asagi yukari ayni fiyatlar tuttu bizimde. doktor ve ekibi cok iyiydi aslinda ama doktorum detayci değil ekstra seylerle pek ilgilenmiyor gerek yok diye d vitamini, tsh, kan pihtilasmasi vs. bide embriyolarla ilgili filan hep ben sora sora bilgi aldim oyuzden yeni bi yer mi denesem bilemedimCanım özel msj açık diye biliyorum ama tekrar bakayım.merkezin sgk anlaşması yok.tüp bebek ücreti 4500 tl idi.ekstra ilaçları biz alıyoruz 1500 civarı tutmuştu sanırım.benimkiler opudan hemen sonra dondurulmuştu 4 tane embriyo 900 tl ye donduruldu.ayrıca ödedik tabi.dondurulmuş transferlerinde her transferde 2000 tl ödedik.doktorumdan ve merkezden memnundum.kalabalık değil gittiğin saatte alıyorlar ve güleryüzlüler.özellikle rafael leviden memnunum.az ve öz konuşur ama işinin ehlidir.alsancakta muayenesi de var.en azından görüşmeni tavsiye ederim.ama hastanede raporun geçeceğini sanmıyorum.ama medical parkta geçiyo diye duydum.oraya da şyi dediker