2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
midem asitleniyor kızlar.
elvaven elvaven allah yardımcın olsun.daha tombul yumuk yumuk bebeklerin olacak.hem bu durumdan dolayı diğerinde kılı kırk yaracaklar hata yapmayacaklar.
 
Benimde tüp bebek.bizim minicik kesemiz 4+6 da göründü.ama benim hcg 8.gün 172 idi.belki ondan görünmüştür.çarşamba yine kontrol var


Aa inanmıyorum. O kadar erken iken görüniyor mu kese... Benim 505 de iken dr bakmadı görünmez hiç bakmayalım dedi.. Kızdım şimdi bak doktora :KK43:
 
Güzel haberim kalmadı canım, 1.5 saat sonra operasyona giriyorum. Dua edin lütfen. Haykıra haykıra ağlamak istiyorum.


Allah yardımcın olsun.. Ağla bence istediğin kadar.. Ama inan lütfen.. Sağlıklı çocukların olacağına inan. Bu yaşadığın acı gün, kötü bir hatıra olarak kalacak hafızanda. Unutacaksın. Ama şimdi ağla yinede umudunu kaybetme..
 
elvaven elvaven canm dirayetli , güçlü ol , Allah yardımcın olsun inşallah.. Herşey unutuluyor , tüm acılar , kötü anılar geride kalıyor.. Yepyeni tertemiz bir sayfa aç kendine , bundan sonra herşey çok güzel olur inşallah hayatında.. Önce siz , eşinle sen sağlıklı olacaksın ki , herşeyin üstesinden gelip ileride bebek sahibi olacaksınız Allah'ın izniyle.. Dualarımız seninle , lütfen dikkat et kendine..
 
Can'ım benim de tüp bebek. 9.gün 263tü. Pazartesiye randevu aldım. Bizim durumda da gebelik haftası sat'a göre mi hesaplanıyor?
Hayırlı olsun canım Sata göre hesaplanıyomuş.benimki 4+6 iken ultrasonda 4 hafta çıktı.ama dr çok erken olduğu için değişiklik gösterir şimdilik dedi.kalp atışıyla beraber netleşirmiş haftası
 
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Allah sağ salim hayırlı hamilelikler nasip etsin.. Bu aralar giremiyorum fazla iştahım tamamen kapandı kızlar yatıp dinleniyorum.
patitis patitis sağol canım. Benim iyi gidiyor ağrılarım gecti çok sükür. Sadece iştahım kapandı ve herşey den tiksinir oldum. Bulantım yok ama tiksinti var koku algım cok acıldı.
 
Bir gün zeytin ekmek yiyorum ertesi gün zeytini görecek gözüm olmuyor.
Bu sabah eşime değişik bir peynir aldırttım , onu yedim ekmekle az. Yarın sabah onu da gözüm görmez.
Elma çekti canım aldırdım yok yiyemedim..
Karpuz iyi geliyordu şimdi iyi gelmiyor. Yeminle bu velet benimle oyun oynuyor daha şimdiden :KK45:
Olsun canim oyle oluyor zaten.:bicak:
 
Canım kahramanlarda ege tüp bebek merkezinde doktorum rafael levi.2.denememizdi.
canim sana mesaj aticaktim ama özelden mesajin kapalı sanirim. doktorundan merkezden memnun kaldin mi? ben ege universitesine rapor icin başvurdum yakinda çıkar acaba oranin sgk anlasmasi var mi raporum orda gecer mi? fiyatlar nasil? cok soru sordum kusurabakma cnm ama simdiden 2. deneme icin arastirmalara basladim
 
simarik83 simarik83 sen nerelerdesin canm , işler yoğun galiba :KK16:
Dün akşam eşim balkonu yıkamıştı yemeği orda yiyelim dedi. Elimle bardakla balkano tam adımımı attım ayağım kaydı havalandım ve popomun üstüne düştüm. :skandal: Şoka girdim resmen ağlama krizine girdim eşim yatırdı hemen doktoru aradı. Kanama olmadı çok şükür. Adam sağolsun ben yarım saate hastaneye geçiyorum gelin dedi. Gittik çok şükür bişey olmamış. Yarın sabah yine gel dedi. Bu sabahta gittim yine bir sorun yok. Haftaya pazartesi gel dedi. Böyle durumlarda sık bakmak lazım dedi. Çok korktum anlatamam yani. Kendime kızdım eşime kızdım. Allah bi daha yaşatmasın. Yumuşak düşsem bu kadar kafaya takmayacaktım ama çok fena çakıldım. Allah korudu miniğimi. Bu arada senin bhcg değerin süper maşallah. Boşuna üzdün yıprattın kendini :KK45:
 
ShinSeGi ShinSeGi cok gecmiş olsun canım. İnşallah bir daha ki sefere olur. Umudunu kaybetme. allah yardımcın olsun. Yeni okuyorum kusura bakma canım. Bende giremiyorum pek buraya
simarik83 simarik83 canım allah korumuş cok gecmiş olsun. Cok dikkat etmemiz gerekirken, sakınan göze cöp batarmış derler. Sen yine dikkatli ol canım iyiki gitmişsiniz hastaneye
 
simarik83 simarik83 canım allah korumuş cok gecmiş olsun. Cok dikkat etmemiz gerekirken, sakınan göze cöp batarmış derler. Sen yine dikkatli ol canım iyiki gitmişsiniz hastaneye
Aynen öyle canım eşim de öyle dedi çok sakınıyosun başına bunlar geliyor dedi. Sonra ben ona patladım madem balkonu yıkıyosun suyunu iyice göndersene vs. derken ruh gibiydim. Aman dikkat edin bastığınız yerlere, merdivenlere falan.
 
X