2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Sağlıklı beslenen annelere alkışşşşşşş. Yeni meslek gruplarına merhaba!
Öğretmenler odası görünümü biraz kırıldı sanırım :KK48:
Ben bugün yine beta hcg baktıracağım. Güzel dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin.
Kuzucuklarınızla Mutlu bir hafta olur umarım.
canım kese gorunmedi mi senin? daha neden bta bakıyor doktor bana gerek yok dedi
 
canım kese gorunmedi mi senin? daha neden bta bakıyor doktor bana gerek yok dedi
Yok canım doktorum bugün son n kez baktırmam gerektiğini söyledi. Sağlıklı devam ediyor mu diye mi yoksa başka bir sebebi mi var bilmiyorum bir de ben bir haftaerken başlayınca kolum delik deşik oldu. Kese için bugünkü sonuca göre randevulaşabiliriz dedi.
 
Benimde tüp bebek.bizim minicik kesemiz 4+6 da göründü.ama benim hcg 8.gün 172 idi.belki ondan görünmüştür.çarşamba yine kontrol var
Benim cuma günü daha 904 tü. Benim aşılama kuzum. Doktorun tavsiye ettiği tarihten bir haftanın beta hcg baktırıp vücudumu yordum birazcık:KK43:
Evet değerlerimle ilgili olabilir canım
 
Benimde tüp bebek.bizim minicik kesemiz 4+6 da göründü.ama benim hcg 8.gün 172 idi.belki ondan görünmüştür.çarşamba yine kontrol var
Can'ım benim de tüp bebek. 9.gün 263tü. Pazartesiye randevu aldım. Bizim durumda da gebelik haftası sat'a göre mi hesaplanıyor?
 
günaydın kızlar topik almıs basını gitmis masallah:) elvaven elvaven canım senin icin girdim bugün sanki doktora gidecektin haber ver olur mu.. inşallah bebişin seninledir güzel haberlerini bekliyorum:KK200:
Güzel haberim kalmadı canım, 1.5 saat sonra operasyona giriyorum. Dua edin lütfen. Haykıra haykıra ağlamak istiyorum.
 
Güzel haberim kalmadı canım, 1.5 saat sonra operasyona giriyorum. Dua edin lütfen. Haykıra haykıra ağlamak istiyorum.
caniiiiiimmmm kiyamam:KK43: insallah hersey kolay olur.. bunu atlatinca saglikli bir gebeligin olur. bende onca emekle tüp bebek deneyip bugün bebegini kaybeden birisi olarak seni cok iyi anlayabiliyorum ama senin durumun tabiki daha zor Allah yardimcin olsun...
 
elvaven elvaven biz hep buradayız duacınız, içine atıp dertlenme. İnşallah bu kötü ve acı tecrübe daha güzel ve ışıklı bir yolun kapısını açar. Durumun şu an çok zor ancak inşallah kolay geçer operasyon. Bedenin de ruhun da en az zararla atlatır bu can yakıcı zamanları.
 
Canimmm cok sevindim degerlerine insallah sag salim kavusursun kavusuruz☺

Bulantiya malesef canim ya bilinen seyler leblebi/cubuk kraker/
Ama sunu anladim herkesin vucudunun bir dengesi var kizimdayken sabah kalkinca once safra yi cikarip ondan sonra gun boyu azar azar yiyip iciyordum.bunda sabah ilk kalkinca dehset bi bulanti oluyo daha cikarmadim ama hemen biseyler yiyip icersem biraz daha azaliyo bulanti.Sevdigin gözünün onune gelen yiyecegi hemen ye kalkinca mesela kizimda tursu kurmustum internetten bakip limonlu seyler ...bunda da edremit zeytini cekiyo canim bulana bulana bitane yiyp bulanmasini aza indiriyorum cok istahim olmadigindan ara ara acikmama firsat vermeden biseyler atistiriyorum.Vucudunu dinle ona gore hareket et.ilk aylar Allahtan bebek cok anneden beslenmiyor.Ama asiri istahsizlik bulanti olursa serumlar var onu vurulunca 3 -4 gun idare ediyo mutlaka bi deneyin
Bir gün zeytin ekmek yiyorum ertesi gün zeytini görecek gözüm olmuyor.
Bu sabah eşime değişik bir peynir aldırttım , onu yedim ekmekle az. Yarın sabah onu da gözüm görmez.
Elma çekti canım aldırdım yok yiyemedim..
Karpuz iyi geliyordu şimdi iyi gelmiyor. Yeminle bu velet benimle oyun oynuyor daha şimdiden :KK45:
 
Ben folik asiti bile içemiyorum kızlar bulantımı arttırdığı için , içim hiç rahat diil çok vicdan azabı çekiyorum :KK61:
 
Merhaba bizim tarih aynı görünüyor :) bende de yok bulantı vs. Kese için ben de gelecek pazartesiye aldım randevuyu. Sen cuma görürsen bana da moral olur :KK66:

Ben de akademisyenim arkadaşlar. İngiliz edebiyatçısıyım :)


Merhaba feministic :)
Evet aynı tarih görünüyor :)
Cuma gunu yazarım buraya... sana da fikir olur.
Rabbim keselerini görmeyi kalp atışlarını dinlemeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
 
X