2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu terlemekle basimiz dertte bide bogazi iltahap antibyotik basladik tekrar. Cok öksürüyor öksürük surubu icmiyor pwkmezli karisim yapip veriyorm oglum gece sirti ve kafasi terliyor bez kyouyorum yinede azda olsa atleti nemli kaliyor. 2 saatte bir uyaniyor hep ayni. 2 saatte birde üstünümü degistireyim dahada üsütmez mi napacagimi bilmiyorum battaniyeye sarip öyle emziriyom üzülüyorum bu duruma cünkü oglum cok öksürüyor

Evet aynen benim de beklentim yüksekti ama çok beklentiye girmemek lazımmış sanırım. Bizimki en azından ağzına götürüyor, tadını alıyor, o da yeter diyorum şimdilik. Bu sabah da denedim, çok az götürdü ağzına. Belki de kabağı sevmedi cidden bilmiyorum :) İletişimde kalalım seninle :)
Maşallah kuzuya benimki daha totosunu kaldıramıyor
Bizimki de öyle yaa
Yüz üstü koyuyorum azıcık hareketlensin dönsün diye tık yok. Elleri ayakları kaldırıyor, göbeğinin üzerinde çırpınıyor, sonra da sıkılıp ağlamaya başlıyor
Biz de su an 4. dişi bekliyoruz. Huysuzluk tavan :)
Bizim 4. diş de bu sabah patlamış sonunda. Çok hızlı çıktı sanki bu mayıs bebekleri :)

oncelikle masallah diyeyim kuzuya
benim kucak kuşu kizim sadece yan donuyor agzi ustu bile dönmüyor sürekli kucak istiyor

Çok yararlı oldu çok teşekkürler
rica ederim araştırmak hem iyi hem kötü araştırdım sonuç olarak hiç birini vermeme kararı aldım :) kaşık mama sı artı olduğu kadar anne sütü verecem napim sütüm daha da azalırsa o zaman ya baby goat yada golden goat denerim napim

Aaa ben de tek çorap giydiriyorum hatta gece hiç giydirmiyorum. Kat kat çorap mı üstelik burası kışın iyiden iyiye soğuyor.
İncecik tek çorap giydiriyorum ben canım. Ama genelde bakıyorum benim kadar ince giydiren yok. Üşümüyor mu bu çocuk diyor herkes ama baştan kalına alıştırmak istemiyorum. Zaten tek çorapla bile terliyor

oncelikle masallah diyeyim kuzuya
benim kucak kuşu kizim sadece yan donuyor agzi ustu bile dönmüyor sürekli kucak istiyor
Kucak isteme durumu bizimkinde de var. Eskiden biraktigim yerde kalirdi simdi nerdeee :) geliyor hemen kolumu bacagimi cekistiriyor. Odadan ayrildigimda çıkıyor beni aramaya bi de yerler de soguk hep parke fayans ustunde duruyor

Kaç aylık sizinki? Hangi kaşık mamasını kullanıyorsunuz?

Bence güZel gelişme
ilk denemeler bunlar olucak bence pes etme

blw uygulayacak anneler velki biliyorsunuzdur ama youtubeda gurbetci aile diye bir kanal var orada tuba kizi melisaya uyguladığı blw yi gosteriyor. izlemek cok keyifli

Ek gıdaya yeni geçen anneler ne tür gıdalar veriyorsunuz bebeklerinize.Ben sabah yumurta sarısı öğleden sonra elma muz püresi akşam da yoğurt veriyorum sizler neler veriyorsunuz

Ek gıdaya yeni geçen anneler ne tür gıdalar veriyorsunuz bebeklerinize.Ben sabah yumurta sarısı öğleden sonra elma muz püresi akşam da yoğurt veriyorum sizler neler veriyorsunuz
Biz sebzelerle baslamaya calistik doktorun verdigi listeye baksam sekerli muhallebi falan var hic dikkate almadim listesini ama suan ek gida hic basarili degiliz zaman ne gosterir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…