- 27 Ağustos 2015
- 167
- 86
- 98
- 38
- Konu Sahibi endless love
-
- #57.381
Dr a sordum onu benimkide boyle gece her saat basi memede aclik degil aliskanlik dedi. Kucaginiza almadan pispislayarak uyutun dedi ama ben basaramadim hala memedesaat başı emmek isteyip uyanması doymadığını açlıktan uyandığını düşündürdü bana ama yanılıyor olabilirim ek gıdaya başlayınca düzelir muhtemelen geç yatma olayı ise bizimkide geç yatıyo artık aile biireyi oldular biz yatmadan yatmıyolarama eğitim vermekte geç kalmadan eğitimini vermeye çalış ben verdim çok güzel uyuyordu şu dişler işi bozdu umarım sonra kaldığımız yerden devam ederiz
Egitim nasil verdin?saat başı emmek isteyip uyanması doymadığını açlıktan uyandığını düşündürdü bana ama yanılıyor olabilirim ek gıdaya başlayınca düzelir muhtemelen geç yatma olayı ise bizimkide geç yatıyo artık aile biireyi oldular biz yatmadan yatmıyolarama eğitim vermekte geç kalmadan eğitimini vermeye çalış ben verdim çok güzel uyuyordu şu dişler işi bozdu umarım sonra kaldığımız yerden devam ederiz
Saat 9 da yıkayıp ardından üzerine tulumunu giydirip emzirip beşiğine koyuyorum artık yıkanınca uyuması gerektiğini bi rutin haline getirdim alerjik bebek bizimkisi o yüzden her gün yıkanması şart beşiğe koyunca lambayı kapatıp odadan çıkıyorum tabi ki kapının diğer tarafından onu izliyorum onceleri tabiki ağladı uyumak istemedi ama aynı şeyleri değiştirmeden rutin haline getirdim 1 hafta sürdü ağlayınca yanına gidip kafasını okşayıp optum yine çıktım yine ağladı yine aynı şeyi yaptım son zamanlarda yıkayıp emzirip beşiğe koyuyordum kendi kendine uyuyordu da düzen bozuluyo bi misafir geliyo diş dir o dur budurEgitim nasil verdin?
Denemeyi yaptık. Dokundu mıncıkladı, 1 lokma da ağzına götürdü sanırım, hatta yuttu galiba çünkü bi irkildi boğazından geçerken :) Öksürme, tıkanma falan olmadı çok şükür. Bizimki de normalde her şeyi ağzına götürür ama çok hevesli değildi açıkçası. Akşama doğru bir daha deneyeceğim. Belki de tadını sevmedi bilemeyeceğim. Bal kabağı verdim ben bu arada, sen ne vermiştin? Farklı saatlerde bir daha deneyebilirsin.Denedikten sonra yazarmisin benim ki dokunmak dahi istemedi normalde her seye dokunmak ister nasil yapcam bilmiyorum klasik beslenme icinde agzini acmak istemiyor
Golden goat piyasaya daki en iyi mama tek eksiği omega 3 içermemesi
Karnı çok açken bi kaç gün sonra tekrar dene yine yemezse yapacak bişi yokYemiyo
aramizda bebegi emekleyen varmi :)
Yesil kabak ve tatli patates denedim dokunmak dahi istemiyor tesadufen agzina goturdu ogurup cikartti bir daha da goturmedi daha kucuk yolun basi ama bu durum beni blw icin umutsuz yapti ama normalde de kasik icin agzini acmak istemiyor su iciyor alistirma bardagiyla ya da kasikla ama yemek icin acmiyorDenemeyi yaptık. Dokundu mıncıkladı, 1 lokma da ağzına götürdü sanırım, hatta yuttu galiba çünkü bi irkildi boğazından geçerken :) Öksürme, tıkanma falan olmadı çok şükür. Bizimki de normalde her şeyi ağzına götürür ama çok hevesli değildi açıkçası. Akşama doğru bir daha deneyeceğim. Belki de tadını sevmedi bilemeyeceğim. Bal kabağı verdim ben bu arada, sen ne vermiştin? Farklı saatlerde bir daha deneyebilirsin.
Maşallah 6 aylık emeklemek için erken değil mi gerçi 4 aylıkken diş çıkarmakta erken ama. :)2 haftadir emekliyor.
Bunlar iyi gunlerin derlerdi onceden dogru diyolarmis :) yuruyunce ne olacak dusunemiyorum
surekli pesindeyim hali koselerini emiyor terliklere saldiriyor ayaklari isirmak istiyor koltugun altina giriyor yapma çocuğum etme yavrum diye diye geçiyor tum gün
Ilk zamanlar için normal sanırım, ne olduğunu bile bilmiyorlar. Birkaç gün ara verebilirsin eğer cok isteksizse. Sonra yeniden dene, pes etme bence. Eninde sonunda yiyecekler :)Yesil kabak ve tatli patates denedim dokunmak dahi istemiyor tesadufen agzina goturdu ogurup cikartti bir daha da goturmedi daha kucuk yolun basi ama bu durum beni blw icin umutsuz yapti ama normalde de kasik icin agzini acmak istemiyor su iciyor alistirma bardagiyla ya da kasikla ama yemek icin acmiyor
Maşallah 6 aylık emeklemek için erken değil mi gerçi 4 aylıkken diş çıkarmakta erken ama. :)
4 aylıkken de bizimki birini 5 aylıkken diğerini çıkardı şuan 5,5 aylık desene zor günler yakın :)Degil demek ki adam odalari geziyor :) 3.5 aylikken diş çıkarmisti bizimki :)
Iki gundur ara verdim yarin bakalim tekrar deneyecegim biraz daha sert vericem belki yumusak geliyor diye tiksiniyor insallah ya hic boyle hayal etmemistim emmeye cok duskun yeme konusunda da yer diyorduk ama bakalim gelismelerden haberdar edersen memnun olurumIlk zamanlar için normal sanırım, ne olduğunu bile bilmiyorlar. Birkaç gün ara verebilirsin eğer cok isteksizse. Sonra yeniden dene, pes etme bence. Eninde sonunda yiyecekler :)
Karnı çok açken bi kaç gün sonra tekrar dene yine yemezse yapacak bişi yok
2 haftadir emekliyor.
Bunlar iyi gunlerin derlerdi onceden dogru diyolarmis :) yuruyunce ne olacak dusunemiyorum
surekli pesindeyim hali koselerini emiyor terliklere saldiriyor ayaklari isirmak istiyor koltugun altina giriyor yapma çocuğum etme yavrum diye diye geçiyor tum gün
Aaa ben de tek çorap giydiriyorum hatta gece hiç giydirmiyorum. Kat kat çorap mıBaşı boynu nadiren emerken terliyor bizim sıkıntı ayakta
Biz bir kere hasta olduk 1 hafta 10 gün sürdü hırıltının geçmesi. Aman dikkat edin.
Burası sıcak memleket ama aşırı ince giydiriyorum aslında. Mesela ince tek kat çorap giydiriyorum sadece. Öyle patikli alt giydireyim, üstüne kat kat çorap tarzı manyaklıklarım yok ama çocuk incecik çorabı bile sırılsıklam edecek kadar terliyor
İkisinide alma ya of keşke yeseydi diğer tüm mamaların içeriği bozuk palmiye kanalo yağları nişastalar vs baby goat yada golden goat ikisi yine bi tık daha iyiDenedim ama tık yokdeğiştircem hipp ya da töpfer alcam
Denedim ama tık yokdeğiştircem hipp ya da töpfer alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?