2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
YAaaa hayırlı olsun minderide cok tatlıydı tüh:) annem de 8 ay anca oturur sonra seninle oturmak ister diyo ne zaman kullanmaya başlıcaksın seninki kaç kilo şuan?

Bebeğiniz pişik oluyor mu?hangi kremi kullanıyorsunuz?benimki cok narin pişik oluyo geciyo sonra yine başa dönüyoruz:/

Bizim doktorumuz da aynısını söyledi.

Benim de arkadaşlarım kullanıyor bebişleri için acayip memnunlar gidince bizzat yerken izledim üç yaşında bebişi. Hiç sıkıntı yok. Ben ikea oyuncaklarından, tabak bardak çatal kaşık hepsinden aldım valla.

Mustela ve sudocrem iyidir.
Desitin iyidir, o iyi gelmezse Sudocrem kullanabilirsin
Sudocrem kullanıyorum demekki yapcak bişi yok
tabakkaşık catal ikeanın önermişlerdi bakıcam bende
Masaya yapısan tabaklar var cok mantıklı nerde var bilmiyorum amaa alıcam

YAaaa hayırlı olsun minderide cok tatlıydı tüh:) annem de 8 ay anca oturur sonra seninle oturmak ister diyo ne zaman kullanmaya başlıcaksın seninki kaç kilo şuan?
Şimdiden yemeklerde yavaştan destekli oturtsam mı diyorum, alışır hem. 9 kilo şu an :)

pisik bence bebegin teni ve idrarindaki asit oranina göre degisiyor. o yuzden pisik olan arkadaslara gecmis olsun. bebegin alti kaka yaptiginda yikanmali zaten buyudukce kokusu agir oluyor bir de alt acilip oynatilmali yani bezsiz bir pijama giydirilip alt acma bezinin ustunde durmali. lansinoh benim kizimin isiliklerine cok iyi gelmisti pisikte deise yarar. ama her sey bebislwre gire degisiyor. oyle tek bir recete olmuyor maalesef

Oto koltugu hakkında bilgisi olan ???
Seninle gündemimiz aynı gidiyor
İsofixliler daha güvenliymiş, bir de meşhur Adac testinden geçmeliymiş. Sanırım gerisi ailenin tercihine ve bebeğin rahat etmesine bağlı :)
Dün birkaç model baktık, Britax Römer Trifix önerdi mağazadaki adam. Ama halen araştırma aşamasındayız :)

kızlar bazı mesajlar okuyorum bazen ayrı ayrı herkese laf yetiştirmek istemiyorum kısaca ana fikrini yazayım dedim..bırakın şu kendi doğrularınızı ve çok bilgili doktorlarınızın doğrularını diretmeyin artık her insanın farklı olduğu gibi her bebek de farklı kiminin sutu yok mecbur mama veriyo ne yapsın acından ağlasın mı çocuk sizin sütünüz bolsa vermeyin tabi bebeğinizin gelişimi iyi kilosu yerindeyse tabiki 185 günün dolmasını bekleyin bırakın 5 aylık olmuş ama hala benim bebeğim gibi 5 bucuk kilo duran bi bebeği olan anne doktorunun tavsiyesiyle hafiften bişiler taddırmaya başlasın...bi tek sizin doktorlarınız bebeklerin midesini bağırsağını düşünmüyor heralde.....blw yapmak isteyen yapsın bu hayatta akşama kadar bebekle uğraşmaktan başka işleri olan insanlarda var 3. çocuğu belkide her akşam işten gelecek hangi birini yıkayıp doyuracakda bebeğinin brokoli kemirmesini bekleyecek , kimini bebeğine kv desi kiminin kine annesi bakıcısı bakacak ..yanlış anlamayın blw ye karşı değilim kim istemez kendi kendine yiyen bebeği olsun ama hayat şartlarını göz onunde bulundurarak blw olmazsa çocuk yemeyi öğrenemez kreşte olmaz vs.

bu arada pişiği geçmeyen bebek diş çıkarıyo olabilir benim kızım dişini çıkarırken bi sure ne surduysem kar etmeyen pişikleri vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…