2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sütunun azaldığını nasıl anladın ben de acaba mı diyorum ama kilo alımı da çok az ben de 4. Ayda başlanan kaşık mamalardan başlamayı düşünüyorum
canim tracy nin kitabinda diyor ki eger memede uzun sure kalmiyorsa ya yanlis pozisyonda ya da sutunuz az gercekten de oyle mesela sabahlari uzun emiyor ama aksama dogru 1 dakika bile memede kalmiyor

canim tracy nin kitabinda diyor ki eger memede uzun sure kalmiyorsa ya yanlis pozisyonda ya da sutunuz az gercekten de oyle mesela sabahlari uzun emiyor ama aksama dogru 1 dakika bile memede kalmiyor
Uzun kalması olmadığını düşündürüyor du bana akınca içip doyuyo akmayınca sut çıkarmaya çalışıyor diye....demekki sut var ama çocuğa kilo verecek kalitede değil of yine de 6 ay sade anne sutu vereyim zayıf ama sağlıklı olsun dimi

Evet oglumada verdi. Kullaninca
Evet oglumada verdiler. Damlayi kullandim 5 damla cok ama hadi dedim yapayim dediklerini.ama kakasi damlanin renginde kan gibi biseyler gorunce hemen kestim vermeyi. Normale dondu simdi.

kızlar bebişleriniz biberon tutyor mu avent var bende ama zor emiyor 4,5 aylıkk acil yardım işe başladım
Ayni problem bende de var. Ise baslamadan once avent biberonla denemeler yaptim. Sagip verdim icti. Zor durumda belki lazim olur diye mama denemesi de yaptim icti.ise gittigim gunden itibaren biberonu reddediyo . Arastirdim natursetten marka aldim. Onuda almadi. Simdi chicco oneriyolar onu denicem. Allahtan yarim gun calisiyorum ve 10.30 gibi evim yakin old. Gidip geliyorum

Masallah yavrularimiza nasilda buyuyorlar.donmeye basliyorlar ses cikariyorlar guluyorlar yesinler onlari.benimde merak ettigim bir sey var ayaklarini yere basan bebis var mi

kesinlikle Dr nuzı değiştirin. Sütünüz var emen bir bebeğiniz var herşey yolunda araya erkenden bişeyler sokmaya gerek yok.

anne sutu ozellikle geceleri cok buyuk rahatlik... uyandiginda mama hazirlasam cok fena aglar... ben dunden itibaren bira mayasi hapi kullaniyorum. solger brewest diye faydasi olursa yazarim. sanirim sutun kalitesini de artiriyor. bir de kilo alsin istiyorsan cevizi bol tuket sutu yaglandiriyormus

Sütüm azdı humana ya başladım hatta ebebekte 2 al 1 öde kampanyası vardı. İlk zamanlarda da kullanıyordum yine başladım artış var en azından memede sinirlenmiyor.

Arkadaşlar ek gıda ile ilgili konuşulmuş bende 6. Aydan önce verilmemi taraftarıyım ona rağmen geçen gün üzüm yerken hadi iki kaşık suyundan veriyim dedim demez olaydım iki kaşık bile mafetti yavrumu akşam ne ağladı ne ağladı hiç öyle olmamıştı demek 6 ayı beklemek gerek az da olsa vermemek gerek..

Memede uzun süre kalmamasının sebebi çenelerinin kuvvetlenmesinden oluyor. Artık hızlıca çekip boşaltıyorlar memeyi. Benim uzun zamandır 5 dk emiyor. Kilo alımı da gayet iyi. Bu şekilde oluyor zaten çoğu bebek büyüdükçe, çenesi kuvvetlendikçe emme süresi kısalıyor

Cok dogru onceden 1 kasik sutu damla damla ama simdi bir sise sutu bir dikiste ictigini dusunun. Emme aralari acilacak. Ayrica artik gunduzleri az emecek ki asil isi etrafini izlemek, cevresinde olan her detayi gozlemlemek olacak. Emmelerini geceye kaydiracak. Benim oglan gece 2 kez uyanirdi. Simdi butun gece memede.

Hayir her annenin sutu cocuguna ve onun ihtiyacina goredir. En kaliteli besindir. Kalitesiz sut yoktur. Cocuk surekli emmesine ragmen kilo alimi normalden azsa dil dudak bagi gosterilmeli bence kulak burun bogaz uzmanina.

Cocuk asiri kilo almiyor ama normal sinirlarda yine de

Baska bir sebebi yoksa eger kilo durumunun bir arkadasima da sutun yagsiz kalitesiz gibi seyler soylenmis bebegi zayif oldugu icin simdi 1 yasinda cocugu her seyi yiyor gene de zayif diyor biraz da cocugun yapisi sanirim

Kizlar kizim 5.ayini doldurunca dr randevu alip diyete baslamak istiyorum iyice kilo aldim hamileyken 5kilo almistim aslında dogumdan sonra bi 5daha aldim ama cok iri bi kadin oldum aynaya bsktikca canim sıkılıyor dr.gozetiminde birwz verip yaza dogru eski kiloma dusmek istiyorum siz ne ysptiniz yada yapacsksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…