- Konu Sahibi endless love
-
- #56.761
canim tracy nin kitabinda diyor ki eger memede uzun sure kalmiyorsa ya yanlis pozisyonda ya da sutunuz az gercekten de oyle mesela sabahlari uzun emiyor ama aksama dogru 1 dakika bile memede kalmiyorSütunun azaldığını nasıl anladın ben de acaba mı diyorum ama kilo alımı da çok az ben de 4. Ayda başlanan kaşık mamalardan başlamayı düşünüyorum
Uzun kalması olmadığını düşündürüyor du bana akınca içip doyuyo akmayınca sut çıkarmaya çalışıyor diye....demekki sut var ama çocuğa kilo verecek kalitede değil of yine de 6 ay sade anne sutu vereyim zayıf ama sağlıklı olsun dimicanim tracy nin kitabinda diyor ki eger memede uzun sure kalmiyorsa ya yanlis pozisyonda ya da sutunuz az gercekten de oyle mesela sabahlari uzun emiyor ama aksama dogru 1 dakika bile memede kalmiyor
Evet basmaya calisiyor. Hatta kucagimda ayakta dik durunca basardim diye bi neselenoyor kiMasallah yavrularimiza nasilda buyuyorlar.donmeye basliyorlar ses cikariyorlar guluyorlar yesinler onlari.benimde merak ettigim bir sey var ayaklarini yere basan bebis var mi
Evet oglumada verdi. KullanincaBugün 4. ay aşılarını yaptırmaya gittik sağlık ocağına. Yarın da kendi doktorumuza kontrole gideceğiz. Sağlık ocağı demir damlası verdi, size de verdiler mi? Yarın doktora da sorarım ama erken değil mi sanki demire başlamak için? Kafam karıştı açıkçası. Bir de demir degerlerine bakmadan damla vermek doğru mu acaba?
Evet oglumada verdiler. Damlayi kullandim 5 damla cok ama hadi dedim yapayim dediklerini.ama kakasi damlanin renginde kan gibi biseyler gorunce hemen kestim vermeyi. Normale dondu simdi.Bugün 4. ay aşılarını yaptırmaya gittik sağlık ocağına. Yarın da kendi doktorumuza kontrole gideceğiz. Sağlık ocağı demir damlası verdi, size de verdiler mi? Yarın doktora da sorarım ama erken değil mi sanki demire başlamak için? Kafam karıştı açıkçası. Bir de demir degerlerine bakmadan damla vermek doğru mu acaba?
Ayni problem bende de var. Ise baslamadan once avent biberonla denemeler yaptim. Sagip verdim icti. Zor durumda belki lazim olur diye mama denemesi de yaptim icti.ise gittigim gunden itibaren biberonu reddediyo . Arastirdim natursetten marka aldim. Onuda almadi. Simdi chicco oneriyolar onu denicem. Allahtan yarim gun calisiyorum ve 10.30 gibi evim yakin old. Gidip geliyorumkızlar bebişleriniz biberon tutyor mu avent var bende ama zor emiyor 4,5 aylıkk acil yardım işe başladım
Masallah yavrularimiza nasilda buyuyorlar.donmeye basliyorlar ses cikariyorlar guluyorlar yesinler onlari.benimde merak ettigim bir sey var ayaklarini yere basan bebis var mi
Merhaba arkadaşlar bizde dün saglık ocağına gıttık 4. Ay aşılarımız yapıldı Demir damlası verıldı yalnız damla bebegım kilosuna göre verılıyormus benım bebegım 7900 8 damla verıyorum bugun doktora götürdük doktor öyle dedi ayrıca metal kaşıkla verılmemesi gerekiyormuş.bizim doktor artık ek gıdaya baslatmamı söyledi. Yoğurt elma yada muz ama muz 1 dilim.birde sebze çorbası havuç patates zeytınyagıyla yapacakmısım tarıfını de verdi:) ek gıda 70 cc yi geçmeyecekmiş.alısması için başla dedı bana.sizde durumlar nedır.doktorlarınz ek gıdaya başlattımı.bebegım sadece anne sütü alıyor buarada.
kesinlikle Dr nuzı değiştirin. Sütünüz var emen bir bebeğiniz var herşey yolunda araya erkenden bişeyler sokmaya gerek yok.Haklısınız arkadaslar banada çok erken geldi ek gıda için.arkadasım mama verıyor onun cocugu da 4 aylık doktor ek gıdaya başlattı.birde meyve vermeyin önce sebzeyle başlatın dıyorlar.cocuk tatlıyı alınca sebze yemezmiş.galıba doktorumu değiştireceğim.hepinize teşekkürederım yorumlarınız için
anne sutu ozellikle geceleri cok buyuk rahatlik... uyandiginda mama hazirlasam cok fena aglar... ben dunden itibaren bira mayasi hapi kullaniyorum. solger brewest diye faydasi olursa yazarim. sanirim sutun kalitesini de artiriyor. bir de kilo alsin istiyorsan cevizi bol tuket sutu yaglandiriyormusUzun kalması olmadığını düşündürüyor du bana akınca içip doyuyo akmayınca sut çıkarmaya çalışıyor diye....demekki sut var ama çocuğa kilo verecek kalitede değil of yine de 6 ay sade anne sutu vereyim zayıf ama sağlıklı olsun dimi
Memede uzun süre kalmamasının sebebi çenelerinin kuvvetlenmesinden oluyor. Artık hızlıca çekip boşaltıyorlar memeyi. Benim uzun zamandır 5 dk emiyor. Kilo alımı da gayet iyi. Bu şekilde oluyor zaten çoğu bebek büyüdükçe, çenesi kuvvetlendikçe emme süresi kısalıyorcanim tracy nin kitabinda diyor ki eger memede uzun sure kalmiyorsa ya yanlis pozisyonda ya da sutunuz az gercekten de oyle mesela sabahlari uzun emiyor ama aksama dogru 1 dakika bile memede kalmiyor
Cok dogru onceden 1 kasik sutu damla damla ama simdi bir sise sutu bir dikiste ictigini dusunun. Emme aralari acilacak. Ayrica artik gunduzleri az emecek ki asil isi etrafini izlemek, cevresinde olan her detayi gozlemlemek olacak. Emmelerini geceye kaydiracak. Benim oglan gece 2 kez uyanirdi. Simdi butun gece memede.Memede uzun süre kalmamasının sebebi çenelerinin kuvvetlenmesinden oluyor. Artık hızlıca çekip boşaltıyorlar memeyi. Benim uzun zamandır 5 dk emiyor. Kilo alımı da gayet iyi. Bu şekilde oluyor zaten çoğu bebek büyüdükçe, çenesi kuvvetlendikçe emme süresi kısalıyor
Hayir her annenin sutu cocuguna ve onun ihtiyacina goredir. En kaliteli besindir. Kalitesiz sut yoktur. Cocuk surekli emmesine ragmen kilo alimi normalden azsa dil dudak bagi gosterilmeli bence kulak burun bogaz uzmanina.Uzun kalması olmadığını düşündürüyor du bana akınca içip doyuyo akmayınca sut çıkarmaya çalışıyor diye....demekki sut var ama çocuğa kilo verecek kalitede değil of yine de 6 ay sade anne sutu vereyim zayıf ama sağlıklı olsun dimi
benim bebeğim 5 kg anne sütü alıyo sadece süt var ama galiba hani yaramıyo derler ya öyle bi durum söz konusu ama bebeğim çok hareketli sürünmeye çalışıyo diş çıkarıyo bide bildiğim kadarıyla sağlıklı ayda 500-600 gr alıyo hiç almıyor diye bişi de yok o yüzden direnebildiğim kadar direneceğim ek gıdaya geçmemek için
Suyunu sıcak yapmışsındır. Veya durulamayı iyi yapamamışsındır hiç biri değilse şampuan dan da olur..oglumun bas derisinde kepeklenme olmus basil gecer sizlerde oyle oldu mu
Ben içtim niye içemeyesin kiArkadaslar emzirirken işkembe corbası içebilirmiyiz
Konak mi konaksa banyodan once zeytinyag ile sacina masaj yapip banyo sirasinda sacini cok sert olmayacak sekilde taraoglumun bas derisinde kepeklenme olmus basil gecer sizlerde oyle oldu mu
Baska bir sebebi yoksa eger kilo durumunun bir arkadasima da sutun yagsiz kalitesiz gibi seyler soylenmis bebegi zayif oldugu icin simdi 1 yasinda cocugu her seyi yiyor gene de zayif diyor biraz da cocugun yapisi sanirimbenim bebeğim 5 kg anne sütü alıyo sadece süt var ama galiba hani yaramıyo derler ya öyle bi durum söz konusu ama bebeğim çok hareketli sürünmeye çalışıyo diş çıkarıyo bide bildiğim kadarıyla sağlıklı ayda 500-600 gr alıyo hiç almıyor diye bişi de yok o yüzden direnebildiğim kadar direneceğim ek gıdaya geçmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?