2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Masallah yavrularimiza nasilda buyuyorlar.donmeye basliyorlar ses cikariyorlar guluyorlar yesinler onlari.benimde merak ettigim bir sey var ayaklarini yere basan bebis var mi

yok çok şükür ama mahvoldum heran gözüm üstundeydi artık çok hareketli koltukta yatıramıyorum yastıkda koysam dusuruyo ne yapacaksam küçük hanımla artık..

Masallah yavrularimiza nasilda buyuyorlar.donmeye basliyorlar ses cikariyorlar guluyorlar yesinler onlari.benimde merak ettigim bir sey var ayaklarini yere basan bebis var mi
benimki bugun 4 aylık kaynanam devamlı bastırıyo bastır diyo alışsın diye bu aralar basıyo ama parmaklarını hemen kıvırıyo:)

Kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı? Biz 4.5 aylık olduk tık yok:) gerçi bizimki hep kucakta ne ara öğrenecek onu da bilmiyorum :)
Bizimkisi de kucakta ama yere koyunca donuyor bi kolunu kurtaramıyo henüz ama onun ayla ilgisi yok her bebeğin farklı yetenekleri var döner zamanla bizimki 3.5 aylık diş çıkarıyo kilosu 5 kg ...kısaca kıyas yok sağlığı yerindeyse yeter

Öyle tabi ki zamanla hepsi olacak da bende dönsün de artık gazını rahat çıkarsın diye düşünüyorum hala sıkıntıdayız

kizlar merhabalar. burada bir arkadas yuz felci gecirmisti ve ilaclar yuzunden meme verrmiyordu? o ne yapti acaba ilaclar bitince tekrar bebek meme aldi mi? cunku bu aralr sutum azaldi biraz mama takviyesi yapiyorum o yuzden sordum. cok korkuyorum memeyi birakir diye

Kizim uzun zaman dir düzgün emmiyor bi tutuyo bi birakiyo oynuyo etrafa bakiyor zorlasamda almiyo sadece cani istedimi uykuya gwcislerde emmiyo

Sütunun azaldığını nasıl anladın ben de acaba mı diyorum ama kilo alımı da çok az ben de 4. Ayda başlanan kaşık mamalardan başlamayı düşünüyorum

merhaba cnm o kisi benim :) ilaclari icerkende meme veriyordum ama cok degil cogunluk mama yiyordu.aldi sonra mememi sorun olmadi.sanki benimde sutum azaldi gibi geliyor 3 gundur yatmadan bende mama veriyorum.birde memeyle savasiyir istemiyor cogunluk anlamadim gitti.uyku aralari emio.gniz akintisi var ona bagliyorum meme reddini ama hayirlisi. memeni alir korkma ama biberon basligi onemli.kullandigim hiberon basligi zahmetli hemen emince cok gelmiyor dakikalarca emmesi gerekiyor

Kızlar oğlum kucaga çok alıştı devamlı kucakta durmak istiyor bide indirince kıyamet kopariyor sizinkiler ne durumda artık iyice yorucu olmaya başladı. Kucaktan vazgeçirmeyı başaran var mı?

Kizim uzun zaman dir düzgün emmiyor bi tutuyo bi birakiyo oynuyo etrafa bakiyor zorlasamda almiyo sadece cani istedimi uykuya gwcislerde emmiyo
Cok normal, 3-4. aylarda etrafı kesfetmek istiyorlar, emme ile vakit harcamak istemiyorlar pek. Elinden geldigince emzirmeye çalış gene de :)
Kızlar oğlum kucaga çok alıştı devamlı kucakta durmak istiyor bide indirince kıyamet kopariyor sizinkiler ne durumda artık iyice yorucu olmaya başladı. Kucaktan vazgeçirmeyı başaran var mı?
Sanırım bu da normal, kucakta durarak etrafı izlemek istiyor bizimki de :) ya da ben her seyi normallestirmeye başladım Slinge koymaya çalışıyorum ama kısıtlanmayı pek sevmediginden evde zor duruyor slingde. Kanguruya geçilebilir belki ama onda da durmazsa diye almaya çekiniyorum. Sen de deneyebilirsin istersen

Kanguru var ama sevmiyor çok ağlıyor zaten zor bı normal doğum yaşamıştım bel ağrım var taşımak çok zor oluyor bide gunicinde uykuda uyumuyor gecede sagolsun saat basi uyanik bitik durumdayım. 20 ilk diş iltihabı oldum bide kaç gündür eziyet haline dönüştü

Bizde de 1 diş var ikinci geliyor :) cok huysuzlasti dişten dolayi ne zormuş cok uzuluyorum yavruma

Gecmis olsun diș ağrısı da fenadır. Benim de belim çok ağrıyor ama kucaktan baska yerde de sakinlemedigi icin mecbur dayandığım yere kadar taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…