2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugün 4. ay aşılarını yaptırmaya gittik sağlık ocağına. Yarın da kendi doktorumuza kontrole gideceğiz. Sağlık ocağı demir damlası verdi, size de verdiler mi? Yarın doktora da sorarım ama erken değil mi sanki demire başlamak için? Kafam karıştı açıkçası. Bir de demir degerlerine bakmadan damla vermek doğru mu acaba?

Gecmis olsun Bende yarin gidecegim dr.demisti bana 4.ayda kan ilaci var diye .bu aşidan oncede banyo yaptırmak gerekiyormu

Gecmis olsun Bende yarin gidecegim dr.demisti bana 4.ayda kan ilaci var diye .bu aşidan oncede banyo yaptırmak gerekiyormu
Bana bugün banyo yaptırma dediler. Sabah cok erken çıkınca banyo yaptiramadim, dün yaptırmıştım. Artık yarın yaptırırım.

Biz de sabah asidan geldk bisey yoktu iki saattr huzursuzlk ve aglamalar baaladi sizde durum ne

Dünkü demir takviyesini doktorumuza danıştım. Anne sütü alan bebeklerde annenin demir rezervleri iyiyse demir vermeye gerek olmadığını söyledi. 8. ayda bebegin demir seviyesine ayrıca bakıp ona göre gerekirse verecek demir damlasını.

Günaydın güzel anneler sizlere bişey danışacam bebişler için yaz meyvelerini püre yapıp buzluğa atmayı düşünüyor musunuz malum kışın portakal mandalina vs asitli ve gaz yapıcı

bizde bugun asilarimizi olduk demir damla verdiler.gunde 6 damla.ac karnina bir saat ac kalcak ddi ama nasil olcak o is bilemedim

kızlar bizde yarın 4.ay aşılarını yaptıracağız doktorumuz demir ilacını önce bi kan tahlili yaptırıp ihtiyaç varsa vereceğini söyledi çünkü bebekte huzursuzluk kabızlık gibi yanetkileri olabiliyomuş sağlık ocağındakiler veriyo ama siz kendi doktorunuza da danışın ihtiyacı yoksa boşu boşuna huzursuz etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…