• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Saatli emzirme sık sık emzir,emzirme kampı diyorlar biraz anne için yorucu bi sağ memeyi bi sol memeyi değiştire değiştire gazını çıkarıp bol bol emzir günün çocuğunu meme de geçirin sütün artacaktır. Emzirme sanatı grubunu takip etmeni öneririm
öyle deniycem canim ya artik her yolu deniycem emmeyi biraksin istemiyorum :( em azindan biraz mama yeseydi ac degil diye icim rahatlardi. Kafam biraz toparlanirdi

Arkadaşlar Temmuz annesiyim.
Lütfen cevaplayın endişeliyim..
Bebeğimin boynunda bu beyaz lekeler oluştu azdı çoğaldı birden. Napmalıyım
Cildiyeye gidicem. İnternetten baktım kötü şeyler vardı sizde de böyle oldu mu lütfen cevaplayın

Eklentiler

• _20170905_153351.JPG
    _20170905_153351.JPG
    22,9 KB · Görüntüleme: 76
valla onceden cok emiyor diye sukayet ediyorsu
öyle deniycem canim ya artik her yolu deniycem emmeyi biraksin istemiyorum :KK43: em azindan biraz mama yeseydi ac degil diye icim rahatlardi. Kafam biraz toparlanirdi
canim benim kiz da 2. ayda oyle oldu hala da oyle. nacizane onerim - yani ben oyle yapiyorum- mutlaka uyut ben ayakta salliyorum veya birini bulursam battaniyede salliyorum cunku benimki maalesef sallanmadan uyumuyor ve uyaninca hemen meme veya mama hangisini veriyorsan onu ver. ilk 2 ayda surekli gogsumdeydi resmen yapisik ikiz olmustuk ama 2. aydan sonra emmemeye basladi ben de acaba meme reddi mi yaşıyorum dedim mama denedim onu da almadi ve gunduz hic uyumadi. bir iki gunluk tecrubesizlikten sonra boyle yapiiyorum. en fazla 45 dakika uyanik tutuyorum sonra kundaklayip bir sekilde uyuyuyorum. son gunlerde gece uykusuna daldiktan sonra sut sagma makinesiyle 10ar dakika sagmaya basladim. ilk gunlerde 1 damla bile sut cikmazken dun toplamda 30 cc sut cikti. cok mutlu oldum. yani bebek buyutmek deneme yanilma isi her yontem her bebekte ise yaramiyor o yuzden sen de duzene gecene kadar surekli dene. yoksa eminim her annenin hayalidir duzenli emen duzenli uyuyan ama olmayinca olmuyor . uyumama ve emmeme durumunu doktoruma dedigimde guldu ve anne olmak kolay mi anne oldugunu anlarsin dedi. bi bakima dogru annelik cok zor zanaat.

Tam olarak onu kullanıyorum 90 liraya aldım ikisini kampanyalıydı eczanede biriyle yıkıyorum diğerini sürüyorum ama aaa mutlaka al diyemem çünkü isilikleri geçirmedi bile
isilik varsa su gogus ucu kremi lashoil var ya mor olan onu deneyin bizde ise yaramisti. temmuzda isikikleri sivilce gibi kocaman oldular ama o kremi surynce gecti

Kızlar bebekleriniz kusuyor mu hala bizimki hala devam ediyor bugün iki tişört değiştirdim baştan aşağı boca etti beni..

Bide kızımın kafasının arkasında enseye yakın yerde bi sağda bi solda minik beze gibi bişiler var ...inşallah kötü bir şey değildir kontrolumuz ayın 25 inde

Cildiyeye gidicem. İnternetten baktım kötü şeyler vardı sizde de böyle oldu mu lütfen cevaplayın
İnternete bakma canım bebeklerde oluyormuş böyle şeyler cildiyeye git için rahat etsin inşallah kötü bir şey değildir

valla onceden cok emiyor diye sukayet ediyorsu

canim benim kiz da 2. ayda oyle oldu hala da oyle. nacizane onerim - yani ben oyle yapiyorum- mutlaka uyut ben ayakta salliyorum veya birini bulursam battaniyede salliyorum cunku benimki maalesef sallanmadan uyumuyor ve uyaninca hemen meme veya mama hangisini veriyorsan onu ver. ilk 2 ayda surekli gogsumdeydi resmen yapisik ikiz olmustuk ama 2. aydan sonra emmemeye basladi ben de acaba meme reddi mi yaşıyorum dedim mama denedim onu da almadi ve gunduz hic uyumadi. bir iki gunluk tecrubesizlikten sonra boyle yapiiyorum. en fazla 45 dakika uyanik tutuyorum sonra kundaklayip bir sekilde uyuyuyorum. son gunlerde gece uykusuna daldiktan sonra sut sagma makinesiyle 10ar dakika sagmaya basladim. ilk gunlerde 1 damla bile sut cikmazken dun toplamda 30 cc sut cikti. cok mutlu oldum. yani bebek buyutmek deneme yanilma isi her yontem her bebekte ise yaramiyor o yuzden sen de duzene gecene kadar surekli dene. yoksa eminim her annenin hayalidir duzenli emen duzenli uyuyan ama olmayinca olmuyor . uyumama ve emmeme durumunu doktoruma dedigimde guldu ve anne olmak kolay mi anne oldugunu anlarsin dedi. bi bakima dogru annelik cok zor zanaat.
Aynen canim anne olmak kolay degil :) mamayi degistirdim SMA önceden deniyordum yemiyordu aptamil aldim bugün ve onu seve seve yedi. Yanliz biberonu unutmus emmeye biraz ugrastim. En azindan günde 2 sise icsin yine emziririm. Güneydogu cok sicak mecbur artik biraz mama vermeliydim vucutu bile kurumustu :(

boynun altı muhtemelen banyodan sonra ıslak kalmış mantara benziyor banyodan sonra iyice kurula Dr un önerdiği kremi kullan.Ben sudocrem kullanıyorum

Kızlar bebekleriniz kusuyor mu hala bizimki hala devam ediyor bugün iki tişört değiştirdim baştan aşağı boca etti beni..
Evet ara ara kusuyor
Aynen canim anne olmak kolay degil :) mamayi degistirdim SMA önceden deniyordum yemiyordu aptamil aldim bugün ve onu seve seve yedi. Yanliz biberonu unutmus emmeye biraz ugrastim. En azindan günde 2 sise icsin yine emziririm. Güneydogu cok sicak mecbur artik biraz mama vermeliydim vucutu bile kurumustu :KK43:
Canım özel bir durumu rahatsızlığı yoksa Afrika sıcağında bile olsan bebeğinin suya ihtiyacı yok anne sütü karşılıyor her ihtiyacını. Keşke emzirme kampını deneseydin mama vermeden önce nacizane tavsiyem biberon kullanma eğer alışırsa sonraki süreçte meme reddi yaşama ihtimalin çok yüksek.

İnternete bakma canım bebeklerde oluyormuş böyle şeyler cildiyeye git için rahat etsin inşallah kötü bir şey değildir
Çok teşekkür ederim cevabın için. İnşallah kötü bişey değildir. Gidicem doktora.
boynun altı muhtemelen banyodan sonra ıslak kalmış mantara benziyor banyodan sonra iyice kurula Dr un önerdiği kremi kullan.Ben sudocrem kullanıyorum

Evet ara ara kusuyor
Canım özel bir durumu rahatsızlığı yoksa Afrika sıcağında bile olsan bebeğinin suya ihtiyacı yok anne sütü karşılıyor her ihtiyacını. Keşke emzirme kampını deneseydin mama vermeden önce nacizane tavsiyem biberon kullanma eğer alışırsa sonraki süreçte meme reddi yaşama ihtimalin çok yüksek.
Senin bebeğin neden krem kullanıyor? Onda da mı çıktı böyle şeyler?

Evet ara ara kusuyor
Özel bir durum yokta cisini yapmiyordu 3 gündür kuru bez degistiriyom.

Kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı? Biz 4.5 aylık olduk tık yok:) gerçi bizimki hep kucakta ne ara öğrenecek onu da bilmiyorum :)

Çok teşekkür ederim cevabın için. İnşallah kötü bişey değildir. Gidicem doktora.

Senin bebeğin neden krem kullanıyor? Onda da mı çıktı böyle şeyler?
pişik olmaması için kullanıyorum boynuna da sürüyordum çok sıcaklarda kızarıyordu çünkü

Kızlar bebişleriniz dönmeye başladı mı? Biz 4.5 aylık olduk tık yok:) gerçi bizimki hep kucakta ne ara öğrenecek onu da bilmiyorum :)
4 aylık oldu benşm oğlumda henüz dönme yok ama erken emekleyecek gibi kendini yerde ittiriyor çok çabalıyor :KK49:

Sadece 1 kez karın üstünden sırt üstüne döndü ama bidaha yapmadı. çok daha küçükken bi kez de yandan sırt üstüne dönmüştü ama birer kez oldu bunlar. Ayın 13'unde 4 aylık olacak bizimki de

Back