- 12 Mart 2016
- 411
- 387
- 33
- 39
- Konu Sahibi endless love
-
- #55.081
Doktora sordum anne sütü veya mama haricinde hiç bir şey verme dedi özellikle kimyon rezene içiriyorlar çocuklara kaç tane zehirlenme vakası geldi dedi ilk hafta sadece sarılığı geçsin diye ıhlamur ver demişti bir de zeytinyağı deneyeyimAllah kolaylik versin canim zor vallah bebek büyütmek bunu cok iyi anladim :) sen bol bol zeytinyagi tüket yemeklerine salatalara bazende kasikla ic oda iyi gelmesi gerekiyor... bebekler icin rezene var bebege icirmeye calis olmazsa
Evet benimki de fışkırtıyor ama herkes sen üşütmüşsün bak bebeğe geçmiş diyor ayağımdan çorap çıkarmadım dahanefes tutmasi varsa geniz eti varmi diye baktir gecen biri dedi bana da. birde benimkijin bazen kusmasi fiskirtarak oluyor
sen usutmemissinidr o zaman.ben hic corap giymedim.ustume pek bisey giydiyim soylenemez yaniyorum resmen.anca eve biru gelcekde ozaman tayt tshirt giyiveriyorum.Evet benimki de fışkırtıyor ama herkes sen üşütmüşsün bak bebeğe geçmiş diyor ayağımdan çorap çıkarmadım daha
sarilik icin su verebilirsin ebeler doktorlar dediler hastanede .bizim sarilik dustu ama ben ara ara su veriyorum.s7rekli emmek istediginden agladigindan kiyamayip veriyorum meme bu seferde tum gun sutum yetmyor memelerin dolmaya vakti olmuyorDoktora sordum anne sütü veya mama haricinde hiç bir şey verme dedi özellikle kimyon rezene içiriyorlar çocuklara kaç tane zehirlenme vakası geldi dedi ilk hafta sadece sarılığı geçsin diye ıhlamur ver demişti bir de zeytinyağı deneyeyim
Ne kadarlik ki bebegin? Bende ilk haftada vermedim simdi 18 günlügüz 2 gündür veriyorum rezeneyi doktoruma sordum sknti olmaz dedi verin dedi tabi sen kendi doktorun dedigini yap. Ha ve zeytinyagi kendin ic bebege verme sakin yanlis anlasilma olmasinDoktora sordum anne sütü veya mama haricinde hiç bir şey verme dedi özellikle kimyon rezene içiriyorlar çocuklara kaç tane zehirlenme vakası geldi dedi ilk hafta sadece sarılığı geçsin diye ıhlamur ver demişti bir de zeytinyağı deneyeyim
Saydklarinn aynisi bizde de var. Artk bebek ikinmaktan mosmor oluo. Hic rahay uykusu yok naptysam gecmedi. Uzuluyorm da bakinca minnacklar bi huzurlu uyumadi dahaGünaydın kızlar
Uzun zamandır yazmıyordum çünkü ne zaman yazsam bir şey sorsam cevap veren olmuyordu ben de açıkcası bırakmıştım yazmayı hatta okumayı bugün tesadüfen birisinin yazdığını okudum malum bebekler doğdu gazıydı beziydi derken yine kendimi burada buldum ve yazayım dedim
Benim bebeğim de çok gazlı öyle ki makarnadan başka hiç bir şey yemiyorum çoğu sitede gaz yapan yiyecekleri yazmışlar birisi yapar birisi gaz yapmaz diyor deneme yanılma yöntemi çok güzel ama el kadar bebelerimize günah yazık gibi geliyor bana
Yaklaşık bir aydır uykusuzum kendimi artık hasta gibi hissediyorum gaz yaparsa da yapsın diye yoğurda süte girişesin geliyor sonra vazgeçiyorum bu arada kimyon ve rezene bende alerji yaptı vücudum döküntü kaşıntı içinde kabarık sadece iki üç bardak içiyordum günde..
Metsil vs denedim hiç bir şey çare değil hatta dikkat etseniz de alt açarken bile üşüttüğüm oluyor sanırım o da bir gaz sebebi yalnız benim uykusuzluğumun ilk nedeni devamlı kabız olmamasına rağmen ıkınma ve gerinme hareketleri öyle ki ne uyuyabiliyor ne emebiliyor ıkınıp gerinmekten Boğaz temizleme öksürük at gibi kişnemeleri de düzenli Aralık'larda. Araştırmadım değil gaz deniliyor çoğu zaman benim bebiş gazı çıksa da yapıyor böyle gürültüler..
Yardımı olacaksa tavsiye vereyim bir iki tane prima ve premium care ve sleepy denedim benim bebişin cildi inanılmaz hassas dokunsan kızarıyor o derece premium care pişik yaptı felaket çünkü sızdırmasın diye çok havasız tutmuşlar bezin kenar kısmını ben yarım saatte bir veya saatte bir değiştirdiğim oluyor ev sıcak üşümüyordur diye çünkü gerçekten pişikleri kanıyor kendisi de huzursuZ primanın normalinde turnusol göstergesi yok yine de aynı ayarda sleepy e gelince çok kalitesiz ve ucuz ama bakmayın öyle olduğuna hava aldırıyor ve premium care in yaptığı pişikleri geçirdi diyebilirim bundan sonra da bim de bir bez varmış primadan kaçanlar onu kullanıyorlarmış çok memnunlarmış onu deneyeceğim
Johns baby ürünlerinde kanserojen tespit edilmiş eczacı bir arkadaşım uyarmıştı şampuanı yağı ve sabunu tam da onu kullanırken çünkü sebamed vs hepsi alerji sebebi ağır geliyor Daline de kozmetik gözü ile bakılıyormuş içinde çok kimyasal varmış mustela ismini çok duydum henüz alma fırsatım olmadı
Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı bu ıkınma gerinme Boğaz temizleme hareketleri sesleri neden oluyor ki ne zaman geçecek ki yılmış durumdayım.. bu arada 40 ı çıkar geçer diyorlardı yalan hep kandıroyorlar bizi şimdi de üç ay olunca gaz bile bitecek diyorlar ona da inanma diyor arkadaşlarım 8 aylık bebişleri çocuğunun kısaca 1 yaşına gelene kadar neyse o diyorlar bekleyip göreceğiz artık...
Bazen kendi kendine öksürüyor uykuda Boğazına tükürüğü kaçıyor reflü yastığı aldık ama doğuştan reflü olan da varmış doktor önemli inşallah ciddi bir sorun yoktur okuduğunuz için teşekkürler inşallah şu ıkınma gerinme gürültülü Boğaz sesleri için bir çare bulunur..
Ben de anaannem ve annemin tun israrlarina ragmen direndgm emzigi dun gece dayadim bebise cunku kusmalari artti ve uykusunda kusar da gormem die cok korkuyorm kusmaya aglamio bebegm oyle gozu acik beklio biri gelip silsn die:)bende sleppy kullaniyorum.prima pisik yapti kizima.benim kizimda cok gerinme hareketi yapiyor mirildiyor hirliyor.kendini uykusundan uyandiriyor.benimde sikintim surekli emmek istemesi.uyanikken surekli emmek istiyor ki.zaten oyle 16 saat falanda uyumuyor.17 gunluk daha jormalde yeni dogan bebekler cok uyurdl derler ama oyld degil benimkisi.surekli emmek istediginden dolayi emziriyorum ama bu seferde kusuyor ne yapacagimi sasirdim dun gece istemeye istemeye emzkle oyalamaya basladim.ne yapacagimi sqsirmis durumdayim
kızlar mrb ben de 9 mayısta aldım yavrum kucağıma.şimdi 18 günlük olduk.aranızda Mersinde yaşayan doğum yapanlar var mı nasıl giydiriyorsunuz bebişlerinizi?
Ben takıyorum korse, göbeği baya toparladı.Korse takmaya başladınız mı kızlar ben iyice salmış durumdayım wc ye bile gidemez oldum devamlı ağlama devamlı şaşırdım artık diş fırçaladığım duşa girdiğim gün bayramım oluyor hatta uyuduğum sizler uyuyabiliyor musunuz benim de annem vs yardımcılarım vardı ama bir süre sonra herkes evine döndü ben yalnızım artık yemek yapma derdi bile sıkıntı bir saat emiyor bir saat uyumaya çalışıyor iki saat kafadan gidiyor iki saatte bir emzirmesem ağlıyor hatta gece ya kusuyor ya nefesini tutuyor Of off kendimi unuttum kısaca...
Ne kadarlik ki bebegin? Bende ilk haftada vermedim simdi 18 günlügüz 2 gündür veriyorum rezeneyi doktoruma sordum sknti olmaz dedi verin dedi tabi sen kendi doktorun dedigini yap. Ha ve zeytinyagi kendin ic bebege verme sakin yanlis anlasilma olmasin
Merhaba canım benim bebegımde gazlı biogaıa verıyoruz gunde 1 sefer doktor bitkisel bi gaz ilacı daha verrdi hem sakinlestırıyor bebegımı.gazın sebebı yedıklerımz degılmiş bizim doktorumuzun dedıgıne göre anne sütü yağlı olduğu için yarıyormuş ve gaz olması iyi birdeymiş.bnde suan premıure care kullanıyorum bebegımin teni çok hassas pişik oldu ki altını çok sık değiştiriyorum sebamed pişik kremi kullanıyorum yınede pişti. 1 paket sleepy aldım deneyecegımGünaydın kızlar
Uzun zamandır yazmıyordum çünkü ne zaman yazsam bir şey sorsam cevap veren olmuyordu ben de açıkcası bırakmıştım yazmayı hatta okumayı bugün tesadüfen birisinin yazdığını okudum malum bebekler doğdu gazıydı beziydi derken yine kendimi burada buldum ve yazayım dedim
Benim bebeğim de çok gazlı öyle ki makarnadan başka hiç bir şey yemiyorum çoğu sitede gaz yapan yiyecekleri yazmışlar birisi yapar birisi gaz yapmaz diyor deneme yanılma yöntemi çok güzel ama el kadar bebelerimize günah yazık gibi geliyor bana
Yaklaşık bir aydır uykusuzum kendimi artık hasta gibi hissediyorum gaz yaparsa da yapsın diye yoğurda süte girişesin geliyor sonra vazgeçiyorum bu arada kimyon ve rezene bende alerji yaptı vücudum döküntü kaşıntı içinde kabarık sadece iki üç bardak içiyordum günde..
Metsil vs denedim hiç bir şey çare değil hatta dikkat etseniz de alt açarken bile üşüttüğüm oluyor sanırım o da bir gaz sebebi yalnız benim uykusuzluğumun ilk nedeni devamlı kabız olmamasına rağmen ıkınma ve gerinme hareketleri öyle ki ne uyuyabiliyor ne emebiliyor ıkınıp gerinmekten Boğaz temizleme öksürük at gibi kişnemeleri de düzenli Aralık'larda. Araştırmadım değil gaz deniliyor çoğu zaman benim bebiş gazı çıksa da yapıyor böyle gürültüler..
Yardımı olacaksa tavsiye vereyim bir iki tane prima ve premium care ve sleepy denedim benim bebişin cildi inanılmaz hassas dokunsan kızarıyor o derece premium care pişik yaptı felaket çünkü sızdırmasın diye çok havasız tutmuşlar bezin kenar kısmını ben yarım saatte bir veya saatte bir değiştirdiğim oluyor ev sıcak üşümüyordur diye çünkü gerçekten pişikleri kanıyor kendisi de huzursuZ primanın normalinde turnusol göstergesi yok yine de aynı ayarda sleepy e gelince çok kalitesiz ve ucuz ama bakmayın öyle olduğuna hava aldırıyor ve premium care in yaptığı pişikleri geçirdi diyebilirim bundan sonra da bim de bir bez varmış primadan kaçanlar onu kullanıyorlarmış çok memnunlarmış onu deneyeceğim
Johns baby ürünlerinde kanserojen tespit edilmiş eczacı bir arkadaşım uyarmıştı şampuanı yağı ve sabunu tam da onu kullanırken çünkü sebamed vs hepsi alerji sebebi ağır geliyor Daline de kozmetik gözü ile bakılıyormuş içinde çok kimyasal varmış mustela ismini çok duydum henüz alma fırsatım olmadı
Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı bu ıkınma gerinme Boğaz temizleme hareketleri sesleri neden oluyor ki ne zaman geçecek ki yılmış durumdayım.. bu arada 40 ı çıkar geçer diyorlardı yalan hep kandıroyorlar bizi şimdi de üç ay olunca gaz bile bitecek diyorlar ona da inanma diyor arkadaşlarım 8 aylık bebişleri çocuğunun kısaca 1 yaşına gelene kadar neyse o diyorlar bekleyip göreceğiz artık...
Bazen kendi kendine öksürüyor uykuda Boğazına tükürüğü kaçıyor reflü yastığı aldık ama doğuştan reflü olan da varmış doktor önemli inşallah ciddi bir sorun yoktur okuduğunuz için teşekkürler inşallah şu ıkınma gerinme gürültülü Boğaz sesleri için bir çare bulunur..
Canım bizimde pişik oluyordu birçok pişik kreminden sonra sudocrem diye bi krem aldım o geçirdi tavsiye ederimMerhaba canım benim bebegımde gazlı biogaıa verıyoruz gunde 1 sefer doktor bitkisel bi gaz ilacı daha verrdi hem sakinlestırıyor bebegımı.gazın sebebı yedıklerımz degılmiş bizim doktorumuzun dedıgıne göre anne sütü yağlı olduğu için yarıyormuş ve gaz olması iyi birdeymiş.bnde suan premıure care kullanıyorum bebegımin teni çok hassas pişik oldu ki altını çok sık değiştiriyorum sebamed pişik kremi kullanıyorum yınede pişti. 1 paket sleepy aldım deneyecegım
Geçmiş olsun, bende yoğunluktan eskisi gibi giremiyorum , hızlıca birkaç şey söyleyeyim; öncelikle gaz ilk 3 ayda çok sık görülür ki benim bebeğim de gazlı bebek, bunun için öncelikle bebek üşümesin , ben ayaklarına sıkmayacak şekilde 3 kat çorap giydiriyorum be sırtında hep inçe bir yelek var, ikincisi emdikten ya da mamadan sonra ağızdan gazını çıkarmadan asla yatırma o gaz barsağa inerse 2 gün ağlar, ağızdan çıkarttıktan sonra mutlaka bebeğin bacaklarını çalıştır ve karnına masaj yap, YouTube da bunların eğitim videoları var, gaz ilacı olarak bebeğin alerjisi yoksa önce nurse harveys şurup deneyebilirsin, hem kabızlık hem gazı rahatlatıyor, günde 2 ya da 3 kez 4 ml vermen yeterli, ondan fayda görmezse biogaia damla ver, günde 6 damla verilebilir, doktoruna danışabilirsin, kabızlık ve gazın en sık sebebi de pişik ve popo çatlağıdır, bebek acıyacak diye gaz kaka yapmak istemez , bepantol zeytinyağlı pişik kreminden 3 gün boyunca her bezde bolca sür, özellikle popo deliğine bol sür , çatlak varsa iyileşsin, sonra pişik için bariyer krem kullan onun için mustela ya da sudo krem öneririm , her bezde cildine bolca sür o krem bariyer olup kaka Temasını önlüyor, bir de en geç 4 saatte bir bezini değiştir , her kaka yaptığında mutlaka bezi değiştir 10 dk geçmiş olsa bile kakalı durmasın, senin yediğin içtiğin gaz konusunda en az etkileyecek şey, az az herşeyden ye, kendin metsil tablet kullanabilirsin , bol su ve hoşaf tüketmeye çalış, Boğaz'ı temizleme sesleri için çocuk dr una muayeneye gidin , belki de günlük serum fizyolojik ile burun temizliği bu durumu düzeltecektir ama önce muayene Lazım.Günaydın kızlar
Phillips aventinkini aldik elektrikli olani cok rahst cok güzel sagiyor ama cok pahaliArkadaşlar süt sağma makınsı kullanan varmı artık çok şiştim göğslerimde agrı başladı sanırım bi makına alacağım kullanan arkadaslar hangısıni alsam birde sağarken acıtıyor mu
Nekadar ki çok pahalı bişey almak istemıyorum aslındaPhillips aventinkini aldik elektrikli olani cok rahst cok güzel sagiyor ama cok pahali
ben emziriyorum yeteri kadar sonra gazini cikarip yerine koyuyorum.biraz duruo oyun cikariyorum konusuyorum oyaliyorum.artik en son aglarsa emzik veriyorum cok da alissin istemiyorum zorda kalmadikca vermicem insallah.ama sakin emzukle uyumasina izin vermeBen de anaannem ve annemin tun israrlarina ragmen direndgm emzigi dun gece dayadim bebise cunku kusmalari artti ve uykusunda kusar da gormem die cok korkuyorm kusmaya aglamio bebegm oyle gozu acik beklio biri gelip silsn die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?