• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

canm bu urunde oto koltugu ile uyumlu yaziyr arabann koltuna nasl taklckgni falanda anlatms ama bilemyrm tabi hc denemdm ama isminde oto koltugu die de gecyo bi incele istersen
Baktim canim nette ama bilemedim sen otokoltugu olarak mi kullanacaksin yoksa tasima amacli mi

v

ben ikisi ni de kullancm canm zaten arabaya tasycm ordan emnyet kemeryle otololtgu olrk kullarm gdcm yere varncada cikarrm pek oyle bi zorlugu yok gbi
Ben de oyle dusundum canim misafirlikte falan da icinde durur bebegim ama rahat edebilir mi bilemedim.evde kullanmak icin de ayrica ev tipi bir anakucagi almak istiyorum ama onu misafirlige tasiyamam tabi.ev tipi bir sey aldin mi sen de

Ben de oyle dusundum canim misafirlikte falan da icinde durur bebegim ama rahat edebilir mi bilemedim.evde kullanmak icin de ayrica ev tipi bir anakucagi almak istiyorum ama onu misafirlige tasiyamam tabi.ev tipi bir sey aldin mi sen de
yok can baktm ama almadm anne baba yani diyolar kundak gbi bsy ama soyle dusundm evde besik var yatak var puseti de var napcm ki

Kızlar ateş ölçer ne aldınız? Braun iyi diyor herkes ama weewell var bi de onun fiyatı daha uygun alan oldu mu hiç memnun olan. Braun hangi modelini tavsiye dersiniz? Bir sürü çeşiti var sonuçta yıllarca kullanacağız iyi bir şey olsun.
Iyi aksamlar kizlar biz bunu aldik. bi kac kere kendimiz icin kullandik iki kere kullanimla net bisey soylemeyeyim odanin sicakligini olcuyor. Son olcumleri fln kaydediyor hafizasina.
Screenshot_20170821-000002.png

Kızlar ben kendime hala canta bulamadım. İnternet sitelerinde dolasiyorum ama beğendiğim modellerin fiyati ucuk..onerebileceginuz sık kullanışlı makul fiyatlı çantalar var mı ya da markası. .
Bi de bulasik deterjani aldınız mı ayrıca. Friendly diye bi marka var e bebekte alan kullanan oldu mu
Bende stylo popi anne bebek bakım cantasını aldım içi falan cok kullanışlı geldi bana

yok can baktm ama almadm anne baba yani diyolar kundak gbi bsy ama soyle dusundm evde besik var yatak var puseti de var napcm ki
Ben de sallanan besik ve buyuyen yatak aldim ev tipi ana kucagi alsam mi diye kararsiz kaldim sanirim onu bebek dogunca duruma gore alirim eger ihtiyac olursazaten az kaldi doguma:) bir de bondigonun piyanolo oyun halisindan aldim insallah sever bebegim :)

en kullanışlı bebek arabası inglesina trilogy. fiyatı yüksek ama eger imkanınız varsa onu tavsiye ederim. tek elle katlanıp ileride baston gibi kullanılabilecek tek travel sistem araba bu. 1 sene sonra gidip tekrar baston almak zorunda kalmamak için biz bunu seçtik.

stylo marka çantaları yakından gördüm, bana çok naylonumsu ve ucuz göründü, skip hop ve okiedog markalar kaliteli ve kullanışlı. görüntü olarak da özellikle okiedoglar çok şık.

mobilya olarak çilek’in büyüyen beşikli bir modelini tercih ettik. yılların markası, muhatabın belli. o yüzden onu tercih ettik. öbür türlü kurumsal olmayan mobilyacılar insanın başına dert oluyor, geç getiriyor, yanlış ölçü yapıyor, malın arkasında durmuyor, sonra uğraş dur.

ateş ölçer ben de braun almayı düşünüyordum ama çok şikayet var hakkında; yanlış ölçtüğüne dair. weewell ve loobex gibi markaların da ateş ölçerleri var ama adamların uzmanlığı bu değil. o yüzden medikal şeyler üretmede uzman olan medisana veya beuer marka alından temassız ölçer bir alet almayı düşünüyorum.

Kızlar ben kendime hala canta bulamadım. İnternet sitelerinde dolasiyorum ama beğendiğim modellerin fiyati ucuk..onerebileceginuz sık kullanışlı makul fiyatlı çantalar var mı ya da markası. .
Bi de bulasik deterjani aldınız mı ayrıca. Friendly diye bi marka var e bebekte alan kullanan oldu mu

Çanta olarak almışken iyi bişey almak istedim ve ebebekte hazır indirimdeyken skiphop aldım. Acayip beğendim çantayı. Büyüklüğü, gözleri, ekstra çantaları vs. İyi ki almışım dedim.

Ben de sallanan besik ve buyuyen yatak aldim ev tipi ana kucagi alsam mi diye kararsiz kaldim sanirim onu bebek dogunca duruma gore alirim eger ihtiyac olursazaten az kaldi doguma:) bir de bondigonun piyanolo oyun halisindan aldim insallah sever bebegim :)
ooo swn epwy bsy almssn oyun halin geldi mi oeki nasil guzel mi

Iyi aksamlar kizlar biz bunu aldik. bi kac kere kendimiz icin kullandik iki kere kullanimla net bisey soylemeyeyim odanin sicakligini olcuyor. Son olcumleri fln kaydediyor hafizasina. Eki Görüntüle 2050978
canim biz hastane de de hast atesini olcerken ayni aletin baska mark kullanyrz orada bi yuzeysel bide beden var ayarlarna bak aman tam olsn

canm ben dalinin urunleri ile cantasi indirimdeydi 49 tl sanrm butun urunleriyle cantasini aldn ha cok mu kullansli fena sayilmaz biraz ufak ama yetti isimi gordu

Geldi canim baya oldu alali ben cok begendim.piyano kismini cikarip besigine de takabiliyorsun.kablo giridi var telefonu baglayip istedigin baska bir muzik de dinletebiliyorsun hosuma gitti benim :)
hmm anldm cnm bnd bi arastrym bizm aldgmz besiktedr muzik ve kablo baglantisi var Ama oyun alani yok bebegmn gerci park besik aldm 6 aydan sonra park kismini kullanablrm ama bilemyrm iste ya kafm cok ksrsti

ben yazin alcm canm minicik cocuk kisin napsn ki kanguruyi die dusundm ama evin ici icnse bilemem ama bence gerek yok
Yazin da buyumus olurlar canim bence kanguruyla nasil tasicaz:) acikcasi bebek arabasi oto koltugu bana agirlik olarak fazla geliyor bebek arabasi disarisi icin iyi otokoltugu araba icin.daha hafif daha pratik bir sey yok mu port bebe mi alsam bilmiyorum ki.mesela bir alisverise falan gitsek bebek arabasi cok buyuk otokoltugu da oyle hem de agir bence.boyle daha hafif pratik bir sey olsa ne iyi olur :D

Back